2021_2022学年新教材高中英语课时分层作业六Unit2Onwardsandupwards含解析外研版选择性必修第一册20210603167.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Unit2Onwardsandupwards 解析 外研版 选择性 必修 一册 20210603167
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AFathers Day,a boxy(箱状的)bright red boat,was designed and made by Hugo Vihlen.It had no room for unnecessary things and only very limited room for him.Vihlen once made an 85day crossing of the Atlantic Ocean in 1968.It was then the smallest boat to have made the journey.The sailing boat
2、 April Fool was 5 feet and 11 inches long.But Tom McNally broke the world record in 1993 by crossing the Atlantic in a boat that was 5 feet and 4.5 inches long.Determined to regain the world record,Hugo set out alone later that same year to cross the Atlantic from Newfoundland to Falmouth.This time
3、he was in Fathers Day,his homebuilt boat,which was half an inch shorter than McNallys.During his crossing,Hugo had to sleep on his back with his knees bent.He woke every hour to check his heading direction and general sailing conditions.After facing everything the Atlantic could throw at him,and som
4、e close encounters with large ships,Hugo arrived in Falmouth 105 days later.He could hardly walk and had lost 34 pounds in weight,but he had regained his record.His reception on arrival in Falmouth was hardly a heros welcome.One of the waiting journalists found him a pizza to eat while his boat was
5、taken to a local sailing boat club.When the party arrived at the sailing club for a celebration tea,they found the club closed.He felt a pity for that.But luckily,a member of the public brought a bottle of champagne(香槟酒)to toast his success.What better time to look back at Hugo Vihlens daring achiev
6、ements than on Fathers Day?17 years later,along with his boxy bright red boat Fathers Day,he perhaps still holds the world record for sailing across the Atlantic Ocean in the smallest boat.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了Hugo Vihlen乘坐自制小船横渡大西洋创造世界纪录的故事。1Why did Hugo Vihlen cross the Atlantic in his boat in 1993
7、?ATo test his newly built boat.BTo make Fathers Day famous.CTo draw public attention to sailing.DTo break Tom McNallys world record.D细节理解题。根据第二段的“.Tom McNally broke the world record in 1993.”和第三段“Determined to regain the world record,Hugo set out alone later that same year to cross the Atlantic.”可知,
8、HugoVihlen是为了打破Tom McMally的世界纪录。2What can we learn about Hugo Vihlens crossing the Atlantic Ocean?AIt took half a year.BIt was very difficult and uncomfortable.CIt was beyond Hugo Vihlens expectation.DIt made Hugo Vihlen seriously injured a few times.B推理判断题。根据第四段“He woke every hour.He could hardly w
9、alk and had lost 34 pounds in weight,but he had regained his record.”可推断,这次横渡大西洋的过程非常艰辛且不舒服。3How was Hugo Vihlens reception on arrival in Falmouth?AIt attracted a great deal of media attention.BIt finally turned into a simple celebration.CIt was arranged in a serious way.DIt was exactly a heros welc
10、ome.B推理判断题。根据第五段“When the party arrived at the sailing club for a celebration tea,they found the club closed.a bottle of champagne(香槟酒) to toast his success.”可推断,庆祝Hugo Vihlen成功横渡大西洋的仪式最终从简举行。4What is the text mainly about?AThe legend of Fathers Day.BAn unexpected new world record.CA celebration of
11、Hugo Vihlens great achievement.DHugo Vihlens story of sailing across the Atlantic Ocean.D主旨大意题。根据全文内容可知,文章主要讲述了Hugo Vihlen乘坐自制小船横渡大西洋的故事。BWhen gold was discovered in Coloma,California in 1848,news traveled fast and many went there to find their fortune.Before 1849,California was a place focusing mai
12、nly on agriculture.As word of the gold discovery spread,many people left their fields to seek their fortune.With more and more travelers arriving,restaurants and hotels were built to feed and accommodate(提供住宿)them.On the mining sites,men were often forced to cook for themselves since few gold digger
13、s were women.In the early days,both food and riches were plentiful and miners could uncover $2,000 worth of gold in just one day.When it came to food,there were plenty of wild animals to be hunted,and meat,beans and coffee could be purchased at a reasonable price.Times appeared to be good.Over time,
14、because the majority of food in California had to be imported,it became very expensive.Simple foods like eggs and bread were sold for one dollar a piece in 1849.Besides,fruit and vegetables were scarce (缺乏的)Therefore,many gold diggers couldnt get enough food,and some even had no food at all at last.
15、But the gold diggers also hated to tear themselves away from their search for gold and turned to quick and simple meals that could be cooked over hot ashes.During the Gold Rush,San Franciscos famous sourdough(酸面团)bread became a main type of food.Miners would often buy a piece in the morning that wou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369548.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
