2021届高考英语调研大一轮复习北师大版精练:必修1 课时作业3B WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语调研大一轮复习北师大版精练:必修1 课时作业3B WORD版含答案 2021 高考 英语 调研 一轮 复习 北师大 精练 必修 课时 作业 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时作业3Celebration.阅读理解A(2019日照一中模拟考试)Hidden London: the citys lesserknown delights Dulwich Picture GalleryAs much an excuse to enjoy the village charm of Dulwich Village as to admire some delicate European masterworks,this gallery is a southeast London charmer, which was founded in 1811. Join a free
2、guided tour to the permanent collection (3 pm Saturday and Sunday), catch the latest temporary exhibition and admire the lovely garden (open 1:30 pm to 3:30 pm Tuesdays)Where: Gallery Rd SE21 7ADTrain: West DulwichTemple ChurchFeaturing in the novel The Da Vinci Code and dating back to the late 12th
3、 century, this is one of Londons oldest and holiest medieval (中世纪的) treasures. Built by the Knights Templar, the church is divided into the Roundwhich contains the statues of crusading knights, who tried to recover the Holy Land from the Muslims in the Middle Ages and the Chancel, where the priests
4、(牧师) and singers performing in church services sit.Where: Temple EC4Y 7DEUnderground: Temple or BlackfriarsChelsea Physic GardenEndlessly satisfying the greenfingered, the plain curious or those eager to discover botanical interests in central London, this delightful walled garden was founded by the
5、 Apothecaries Society in the 17th century and is one of the oldest botanical gardens in London.Where: 66 Royal Hospital Rd SW3 4HSUnderground: Sloane SquareEstorick Collection of Modern Italian ArtBuilt between 1953 and 1958, the Estorick is Britains only gallery devoted to Italian art. It draws tog
6、ether a fascinating collection of Futurist masterpieces from Umberto Boccioni, Giacomo Balla, Carlo Carra and others, who emphasized the importance of modern things, especially technology and machines.Where: 39a Canonbury Sq N1 2ANUnderground: Highbury or Islington本文是一篇应用文,介绍了四处鲜为人知的伦敦景点。1When can y
7、ou follow a free guide to visit Dulwich Picture Gallery?A3 pm on Sunday.B3:30 pm on Tuesday.C1:30 pm on Tuesday. D1:30 pm on Saturday.答案:A解析:细节理解题。根据第一部分中的“Join a free guided tour to the permanent collection (3 pm Saturday and Sunday)”可知,每周六、周日的下午3点可以跟着免费参观达利奇美术馆。2Where should you go if you have an
8、interest in plants?AGallery Rd SE21 7AD.BTemple EC4Y 7DE.C66 Royal Hospital Rd SW3 4HS.D39a Canonbury Sq N1 2AN.答案:C解析:细节理解题。根据第三部分中的“greenfingered”“botanical interests”“delightful walled garden”及“one of the oldest botanical gardens”可知,如果对植物感兴趣的话应该去切尔西草药园,其地址为“66 Royal Hospital Rd SW3 4HS”。3If you w
9、ant to enjoy Italian art, you may get off at _.AWest Dulwich BHighburyCSloane Square DBlackfriars答案:B解析:细节理解题。根据最后一部分中的“the Estorick is Britains only gallery devoted to Italian art”可知,如果对意大利艺术感兴趣的话应该去艾斯托力克现代意大利艺术馆,乘坐地铁在Highbury或Islington下车。B(2018新课标全国卷)Teens and younger children are reading a lot le
10、ss for fun, according to a Common Sense Media report published Monday.While the decline over the past decade is steep for teen readers, some data in the report shows that reading remains a big part of many childrens lives, and indicates how parents might help encourage more reading.According to the
11、reports key findings, “the proportion (比例) who say they hardly ever read for fun has gone from 8 percent of 13yearolds and 9 percent of 17yearolds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively today.”The report data shows that pleasure reading levels for younger children, ages 28, remain largely
12、 the same. But the amount of time spent in reading each session has declined, from closer to an hour or more to closer to a half hour per session.When it comes to technology and reading, the report does little to counsel (建议) parents looking for data about the effect of ereaders and tablets on readi
13、ng. It does point out that many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time.The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading. Data shows that kids
14、 and teens who do read frequently, compared to infrequent readers, have more books in the home, more books purchased for them, parents who read more often, and parents who set aside time for them to read.As the end of school approaches, and school vacation reading lists loom (逼近) ahead, parents migh
15、t take this chance to step in and make their own summer reading list and plan a family trip to the library or bookstore.本文是一篇议论文,介绍了Common Sense Media(常识媒体)的一个研究报告。报告内容是有关儿童阅读习惯的。该报告表明家长的示范引领对于儿童阅读的培养作用非凡。4What is the Common Sense Media report probably about?AChildrens reading habits.BQuality of chi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-372111.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
25 挑山工课件(部编版四年级语文下册).pptx
