2020_2021学年新教材高中英语Unit3DiverseCulturesSectionⅡDiscoveringUsefulStructures作业含解析新人教版必修第三册202101261138.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit3DiverseCulturesSection DiscoveringUsefulStructures 作业 解析 新
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Diverse CulturesUnit 3Section 请同学们认真完成 练案10 一、语言基础训练单句语法填空1Who should be responsible for the action?The boss is to blame.The employees just carried out the order as _told_(tell)2When _exposed_(expose) to danger and conflict,men tend to increase blood pressure,feeling nervous or anxious.3The c
2、ity now is much noisier than it used _to be_(be)4I may take a long lunch break tomorrow.If _so_,I can go to the hairdressers then.5Whenever _informed_(inform) of a party,I feel excited.6If _accepted_(accept) for the job,youll be informed soon.7Video games can be a poor influence if _left_(leave) in
3、the wrong hands.8She always sings while _doing_(do) her work.9Children,when _accompanied_(accompany) by their parents,are allowed to enter the stadium.10Observe carefully if any change occurs when _doing_(do) experiments in the lab.将下列句子改写成省略句1The burn that she got from the iron was red and it was v
4、ery painful.The burn _she got from the iron_ was red and _very painful_.2Just take a short break if you are tired.Just take a short break _if tired_.3Only some of the students have done a first aid course but most of the students havent done a first aid course.Only some of the students have done a f
5、irst aid course but _most havent_.4John will go abroad to travel but his brother will not go abroad to travel.John will go abroad to travel but _his brother will not_.5She stood at the gate as if she was waiting for someone.She stood at the gate _as if waiting for someone_.二、培优提升训练阅读理解(2020河北石家庄高一期中
6、)This year about twenty-three hundred teenagers (young people aged from 1319) from all over the world will spend about ten months in US homes.They will attend US schools, meet US teenagers, and form impressions of the real America.At the same time, about thirteen hundred American teenagers will go t
7、o other countries to learn new languages and gain a new understanding of the rest of the world.Here is a two-way student exchange in action.Fred, nineteen, spent last year in Germany with Georges family.In turn, Georges son Mike spent a year in Freds home in America.Fred, a lively young man, knew li
8、ttle German when he arrived, but after two months study the language began to come to him.School was completely different from what he had expectedmuch harder. Students rose respectfully when the teacher entered the room.They took fourteen subjects instead of the six that were usual in the United St
9、ates.There were almost no outside activities.Family life, too, was different.The fathers word was law, and all activities were around the family rather than the individual.Fred found the food too simple at first.Also, he missed having a car. “Back home, you pick up some friends in a car and go out a
10、nd have a good time.In Germany, you walk, but you soon learn to like it.” At the same time, in America, Mike, a friendly German boy, was also forming his idea.“I suppose I should criticize American schools, ”he said.“It is far too easy by our level.But I have to say that I like it very much.In Germa
11、ny we do nothing but study.Here we take part in many outside activities.I think that maybe your schools are better in training for citizens.There ought to be some middle ground between the two.”文章大意:本文是一篇记叙文,介绍了一个不同国家青少年参与的交换生活动。通过此活动可以感受到不同国家之间的文化差异。1The whole exchange program is mainly to _C_. Ahe
12、lp teenagers in other countries know the real AmericaBsend students in America to travel in GermanyClet students learn something about other countriesDhave teenagers learn new languages解析:细节推断题。根据第一段第二、三句话“They will attend US schools.American teenagers will go to other countries.”可知,这个计划是为了让学生们了解其他国
13、家的文化。故选C。2What is particular in American schools?_B_AThere is some middle ground between the two teaching buildings.BThere are a lot of outside activities.CStudents usually take 14 subjects in all.DStudents go outside to enjoy themselves in a car.解析:细节理解题。根据最后一段倒数第三句“Here we take part in many outsid
14、e activities.”可知,在美国的学校里有很多的户外活动,故B正确。3What did Mike think after experiencing the American school life?_A_AA better education should include something good from both America and Germany.BGerman schools trained students to be better citizens.CAmerican schools were not as good as German schools.DThe e
15、asy life in the American school was more helpful to students.解析:细节推断题。根据文章最后一句“There ought to be some middle ground between the two.”可知,他认为要从两种教育体系中找出好的方面,并把二者结合在一起。故选A。4Whats Mikes attitude towards American education?_D_APraise.BRegret.CIgnore.DAccuse.解析:态度推断题。根据最后一段中的“I suppose I should criticize
16、American schools,he said.It is far too easy by our level.”可推断他认为美国的教育太容易了,故持批评的态度。故选D。完形填空He was driving home one cold evening on a country road when he saw an old lady, stranded on the side of the road.He stopped to give her a _1.B_.“Why dont you wait in the car where it is warm, madam?It wont take
17、 me long,” he said, “_2.D_,my name is Joe.”She had a flat tyre.Joe crawled under the car and changed the tyre.But he got dirty and his hands hurt.She couldnt thank him _3.A_ and asked him how much she owed him.He told her that if she really wanted to _4.A_ him back, the next time she saw someone in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383097.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
