2020_2021学年高中英语Unit5ThemeparksSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit5ThemeparksSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、课时作业(十八)Unit 5Theme parksSection Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1The novel written by the French writer has two_(theme),one of which is about friendship.答案:themes2It is generally considered unwise to give a child_he or she wants.答案:whatever3If things dont get bette
2、r,more than one person _ (be) going to have to find a new job.答案:is4The society was set up to preserve endangered species _ dying out.答案:from5_(attract) by the beauty of nature,the girl from London decided to spend another two days on the farm.答案:Attracted6The Elwha Valley is in the_(center) part of
3、 the Olympic National Park.答案:central7The park,built five years ago,offers the visitors_(vary) activities.答案:various8Singing and dancing around the fire was one of the most popular_(amuse) to the tourists.答案:amusements9My friend,Jack sat on his bed,_(swing) his legs lightly.答案:swinging10You know,_(d
4、eed) are much better than words when people are in need of help.答案:deeds.阅读理解AIve been really into surfing (冲浪) for more than fifteen years.I started learning in England,then I began going on surfing holidays abroad with my friendswe went to Bali in Indonesia,and also South Africa.After that I start
5、ed wanting bigger challenges (挑战),so five years ago I decided to try the really big waves in Hawaii.Of course they can be dangerous,but its worth it for the excitement you get when youre riding them.Its a magical feeling,like flying above the ocean,and for those few seconds you totally forget everyt
6、hing else in your life.JamesI started climbing about twenty years ago,and Ive now climbed three of the highest five mountains in Europe.It can be dangerous,and Ive had some scary moments,but the sense of achievement when you reach the top is amazing.MikePart of me had always wanted to try skydiving
7、(跳伞),but I was really afraid the first time.The worst bit was just before I jumped out of the planeI wanted to be back on the ground,not 4,000 metres up in the air.As a beginner you dont do it on your ownyoure attached to the professional (职业的) instructor who helps you land safely.That first time wa
8、s five years ago,and since then Ive done more than twenty jumps on my own.SusanI became interested in snowboarding the very first time I tried it.I soon realised I had a natural talent (天赋) for it,and it wasnt long before I was winning competitions and getting a bit of prize money.My dream is to be
9、able to make my living just from boarding,so I now take three months off work every winter to perfect my skills.Teresa语篇解读本文是应用文。四个极限运动爱好者各自介绍了他们所从事的极限运动。1What was the main purpose for James to go surfing in Hawaii?ATo find himself.BTo challenge himself.CTo learn from his friends.DTo experience flyi
10、ng above the ocean.解析:细节理解题。由第一部分中的“wanting bigger challenges.decided to try the really big waves in Hawaii”可知,詹姆斯去夏威夷冲浪是因为那里海浪大,可以有更大的挑战。答案:B2How long has Susan been skydiving?AThree months.BFive years.CFifteen years. DTwenty years.解析:细节理解题。由第三部分中的“That first time was five years ago,and since then
11、Ive done more than twenty jumps on my own”可知,苏珊已经有五年的跳伞经历。答案:B3Whats Teresas dream?ATo discover her natural talent.BTo have a sense of achievement.CTo become a professional sportswoman.DTo take part in a national competition.解析:细节理解题。由最后一部分中的“My dream is to be able to make my living just from boardi
12、ng”可知,特蕾莎的梦想是成为一名职业滑雪运动员。答案:CBWhat would your life be like if you were Albert Einstein.What clothes would be in your wardrobe (衣橱) if you were Madonna?Well,now you can discover the answer to all these questions and many more at the Fame Hotel in California.Ten miles outside Los Angeles,the Fame Hote
13、l promises to answer the question “What if?”When you check into the hotel,you choose a room.Each room has a name.Theres Clint Eastwood on the second floor and Elvis Presley on the third floor.In total,the Fame Hotel has 32 rooms,most of which are named after stars of Hollywood or music.But there are
14、 also famous writers (Mark Twain and Agatha Christie) and even some scientists and sports stars,such as Mike Tyson.When you enter the room,you enter the life of that person.There are pictures everywhere.The owner of the hotel has tried to fill the room with objects,clothes,even food that he thinks t
15、he stars would have liked.Marilyn Monroes wardrobe is full of beautiful white dresses,and Albert Einstein doesnt have any socks in his wardrobe because the real Einstein never wore them! If you choose Mike Tysons room,youll be able to practice boxing in one corner of the room.And theres even a skipp
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384141.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
