2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 BRIDGING CULTURES检测(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT BRIDGING CULTURES检测含解析新人教版选择性必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 CULTURES 检测 解析 新人
- 资源描述:
-
1、单元加餐练(二).阅读理解There are many changes that can happen in a persons life.Some changes are very small and would not affect your life very much.However, other events could be very important and could change a persons whole life.The important event that changed my life is coming to the United States to st
2、udy.When first arriving in this country, I realized that a great transformation (转变) would happen in my life both physically and mentally.After spending more than two months in the United States, I firmly believe that moving to the United States is a beneficial change for me.This change provides me
3、a chance to lead healthy lifestyle as well as a new way of thinking that are important for me.It is necessary to have this change as it offers me a healthy lifestyle.Before coming to the United States, I used to stay up late at night to study and wake up early in the morning.This could cause me to g
4、et sick easily.When I decided to come to America, I made up my mind and determined to keep healthy routine (惯例).For example, enjoy the Americanstylemeal which includes having a fresh salad instead of cooked vegetables.This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them.Addition
5、ally, this most important change enables me to think differently and internationally.This is my first time living in NorthAmerica country.Hence, I have a brand new chance to experience a new culture.By knowing more about different cultures, I have become more considerate and understanding of various
6、 habits as well as behaviors from different races.Since I came here, I have changed my eating and sleeping habits in a good way.Thus, this change is very important and beneficial for me.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述作者到美国的留学经历不仅使他养成良好的生活习惯,同时了解了不同国度的文化。1What does the author mainly want to tell us in the passa
7、ge?AThere exist great changes during a persons life.BSmall changes will bring great influence on society.CAn important event has changed the life of the author.DThe author values the chance to study in the United States.解析:选C主旨大意题。通读全文,结合第一段的The important event that changed my life is coming to the
8、United States to study.可知,作者主要想讲述来美国学习给他带来的变化,故选C项。2How did the author feel after he landed onto the new country?AHe got well prepared for the challenging life.BHe found himself facing a great challenge.CHe discovered life here quite agreed with him.DHe knew he had to change his healthy lifestyle.解析
9、:选A细节理解题。根据第二段第一句When first arriving in this country, I realized that a great transformation (转变) would happen in my life both physically and mentally.可知,在这个新的国度,作者从身心上做好了准备,故选A项。3What can we learn from the third paragraph?AThe author is becoming healthier and healthier.BThe author feels happier and
10、 more content.CThe author learned how to cook American meals.DThe author decided to live as the Africans do.解析:选A推理判断题。根据第三段最后一句This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them.可推断出,通过改变饮食习惯,作者摄入有益于健康的物质,这样会使他的身体越来越健康,故选A项。4Which of the following impresses the author most?AT
11、he Americanstyle meal.BA new way of living.CExperiencing a new culture.DChanging his behaviors.解析:选C细节理解题。根据第四段中的this most important change enables me to think differently and internationally可知,本段中提到的I have a brand new chance to experience a new culture (我有一个全新的机会去体验一种新的文化)是给作者留下印象最深的事情,故选C项。.完形填空I
12、did not remember her, but recently her email note surprised me.The email began, “We met in a subway train in Queens .” Fate had 1 us next to each other.She 2 that she had been sad and depressed.Her sad feelings did not 3 me.I continued to talk to her about 4 and love.I gave her quote cards that she
13、put in her bag.At home she was 5 to find the words on the quote cards resonated (共鸣) with her present situation.She became very happy and her 6 heart wanted to see me again to thank me about the 7 she received.She 8 me for 3 years with no 9 She did not know I was connected to KindSpring.Last week sh
14、e talked with her family and thought I might be working at KindSpring.org.In an email to KindSpring, not knowing my 10 , she explained my face and our 11 I am very grateful to KindSpring for going the extra mile to find my email ID and be the connecting 12 between us.Fatemah is eager to meet me when
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384639.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
