2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 BODY LANGUAGE 12课时分层作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT BODY LANGUAGE 12课时分层作业含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 12 课时 分层 作业 解析
- 资源描述:
-
1、UNIT 4 BODY LANGUAGE课时分层作业(十二).阅读理解AOn a recent trip to the island of Newfoundland,Canada,my husband asked our talkative cab driver what made him most proud to be a native.“Our generosity and hospitality(好客),” he replied in a strong local accent.“If your car breaks down in the middle of nowhere, som
2、eone will stop to help.People here are kind like that.” His answer rang in my mind during that ride with my husband and teenage kids, as we headed out to explore on the first day of our vacation.Little did I know we were about to experience some of that remarkable Newfoundland kindness for ourselves
3、.We met Alma that same morning at the start of a long hike.Our teenagers hurried ahead, and as we walked behind, admiring the scenery, two women in sunglasses and summer hiking equipment stopped.Theyd heard us discussing different routes, and then asked if wed like suggestions.They looked to be in t
4、heir 40s, and were both enthusiastic to share their local expertise.We listened eagerly, taking mental notes, until one of the women asked, “You have a car, right?” I explained that there were no cars available during our week on the island, so we had to rely on cabs instead.“Oh no,” she said,“you n
5、eed a car.” And then,as casually as if offering a piece of chewing gum (口香糖), she said, “Take mine!” My husband and I just smiled in disbelief, dumbfounded“Why not?” she insisted.“You need a car to get to know all these places.”“But you dont even know us,” I said.“That doesnt matter,” she continued
6、with absolute determination.Surprised, I looked over at her friend, who shrugged and said,“Thats Alma.”Forty minutes of talking later, my family climbed into Almas car.We spent the rest of our vacation discovering different areas of this beautiful island.But it wasnt the groups of whales we saw,or t
7、he vast areas of woodland,that made this place so memorable.Instead,it was the act of kindness from a complete stranger that made us realize how special Newfoundland really was.Next year, theres no doubt where well be taking our summer vacation.Who knows what act of kindness well meet then?语篇解读本文是一篇
8、记叙文。文章中作者介绍了一家人的加拿大纽芬兰岛之旅。在这次旅行中,给作者印象最深刻的不是美丽的景色,而是她遇到的陌生人的善良和热情好客。1What did the cab driver take pride in as a native?ATheir kindness and enthusiasm.BTheir cheap service and friendliness.CTheir unselfishness and determination.DTheir rich experience and local knowledge.A细节理解题。根据第二段中“Our generosity a
9、nd hospitality,he replied in a strong local accent.”可知,出租车司机最为自豪的是当地人的慷慨和好客,所以选A项。2The underlined word “dumbfounded” in Paragraph 5 probably means“_”AannoyedBsatisfiedCshocked DembarrassedC词义猜测题。根据前句“My husband and I just smiled in disbelief”可知,当Alma提出让作者一家开自己的车去旅行时,作者和丈夫很惊诧。dumbfounded“惊呆的,目瞪口呆的”。3
10、What impressed the author most during her stay in Newfoundland?AThe local culture of the island.BThe answer from the cab driver.CThe beautiful scenery of the island.DThe help from an enthusiastic stranger.D细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Instead,it was the act of kindness from a complete stranger that made us rea
11、lize how special Newfoundland really was.(取而代之,是一个陌生人的善意之举让我意识到纽芬兰的真正特别之处)”可知,给作者留下最深刻印象的是来自一位热心的陌生人的帮助。4What can we infer about the author from the last paragraph?AShe expects to visit Newfoundland again.BShe hasnt decided where to go next year yet.CShe is looking forward to meeting Alma once more.
12、DShe also wants to be kind to others during the vacation.A推理判断题。从本文可知,陌生人的善良和热情好客给作者留下了最深刻印象,且根据最后一段“Next year,theres no doubt where well be taking our summer vacation.Who knows what act of kindness well meet then?(毫无疑问我们明年会去哪里过暑假。谁知道到时候我们又会遇到什么样的善意之举呢?)”可知,作者将还会去纽芬兰岛旅行。BThere is one language that i
13、s used in every country in the world.The people who use it are young and old,short and tall, thin and fat.It is everybodys second language.It is easy to understand, although you cant hear it.It is sign language.When you wave to a friend who is across the street, you are using sign language.When you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384867.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
