2021-2022学年新教材高中英语 课时作业10 UNIT 4 SHARING 教学 知识细解码(含解析)新人教版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业10 UNIT SHARING 教学 知识细解码含解析新人教版选择性必修第四册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 10 知识 解码
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1There was such a jam(堵塞) of people that we couldnt get in.2Secondary(中学的) school means junior high school and high school.3The clay(黏土) is very stiff;we must make it thinner with water.4All of us joined happily in the chorus(合唱)5Some of the food crops failed.However,the cotton(棉花) did
2、 quite well.6The teacher is cleaning the blackboard with a board rubber(黑板擦)7The College had not wanted to be too rigid(死板的) in imposing teaching methods.8He slapped his forehead(前额),as if suddenly remembering something obvious.9Two platforms(平台) on the stairs move horizontally,meeting at the center
3、.10See how many cups and saucers(杯托) we have,but dont count in the cracked ones.阅读理解AVOLUNTEERKenya Community Development ProjectGreenheart Travels volunteer program in Kenya allows you the special chance to work alongside the Maasai community helping them to receive a good education,income activiti
4、es,food safety and basic resources such as water.As a volunteer in Kenya you will have the chance to learn about the interesting Maasai way of life in order to work within their special cultural and social environment.How You Will Make a Difference*Help schools get necessary supplies*Help with build
5、ing houses*Volunteer in the hospitals*Help with watering crops*Help womens groups with finding new markets to sell their crafts*Organize youth sports*Help with chicken farmingCost DetailsPrices:2 weeks:$1424 weeks:$2185 weeks:$2496 weeks:$2868 weeks:$3579 weeks:$39210 weeks:$41611 weeks:$46412 weeks
6、:$500A Great Opportunity For.Seniors/Retirees/Groups/ProfessionalsLanguage NeededEnglish (fluent)Skills Needed,ExperienceNo experience required.Detailed Location InformationVolunteer must be 23 years of age or older.*Meals are not included,but volunteers can buy food at the market and cook at the vo
7、lunteer house.【语篇解读】这是一篇应用文。文章介绍了到肯尼亚去从事志愿者服务将参与的活动、所需要的条件以及其他相关信息。1We can know that the Maasai Amay not have enough drinking waterBare good at making moneyCare usually well educatedDpay more attention to their worldA细节理解题。根据 “.helping them to receive a good education,income activities,food safety a
8、nd basic resources such as water”可知这个地方的水资源比较匮乏,故选A。2What will a volunteer do for the Maasai?ABuy necessary things for schools.BHelp build houses for the local people.CHelp women sell their crafts at the market.DTrain the young people to become players.B细节理解题。根据文中“Help with building houses”可知,志愿者们可以
9、帮助当地人建造房子等。故选B。3According to the text,volunteers Ahave to speak the local languageBmust be teenagers or olderCmust have rich experience in volunteeringDhave to pay for meals themselvesD细节理解题。根据最后一段“Meals are not included,but volunteers can buy food at the market and cook at the volunteer house”可知,不给
10、志愿者提供饭食,故选 D。BTwo British teachers have broken the world record for the longest journey in a tuktuk after pulling their failing vehicle for 43 miles.Richard Sears and Nick Gough travelled 37,500 kilometers around the world and passed through 37 countries.They did this to support grassroots education
11、 project in Africa,Asia and South America.The pair,who set off from London,thought their expedition was over when the vehicle started to fail.When the tuktuk broke,they were only 70 kilometers from their destination.They decided to pull it the rest of the way.The tuktuk,which weighs 800 kilograms,wa
12、s pulled in turns by Richard and Nick over three days.On arrival in Chepen,Peru,they discovered a mechanic who specialized in tuktuks and managed to fix it.The pair were back on the road and aiming for their next goal.Along their journey they had to tackle deserts and jungles.They also survived clos
13、e encounters with elephants in Uganda and Botswana and an accident in Malaysia.The greatest hardship on the tuktuk was the mountain ranges lying in their path,including the Alps,the Himalayas and the Andes.Nick and Richard uncovered some inspirational projects across Africa,Asia and South America.Th
14、ey witnessed firsthand the educational challenges facing these areas today.They joined street children in the slums of Cairo,Khartoum,Kampala,Mumbai and Phnom Penh.They visited Congolese refugees (难民) in camps in Eastern Burundi.They witnessed how education could free sexworkers in Delhi and victims
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385377.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
