2021-2022学年新教材高中英语 课时评价十四 Unit 5 Into the wild Using language(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时评价十四 Unit Into the wild Using language含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 评价
- 资源描述:
-
1、十四Unit 5Using language. 单句语法填空1. I still remember the moment when I got the award. 2. The police searched the house where the thief had stayed. 3. There is a lake near our schoolyard whose depth is beyond your expectation. 4. No matter how bright a talker you are, there are times when its better to
2、remain silent. 5. The main reason why he got the job in that company was his hard work. 6. Do you still remember the day when we met on the train for the first time? 7. We visited the car factory where my uncle once worked three years ago. 8. Could you introduce the company which/that you are servin
3、g in English? 9. I have forgotten the date which/that you told me. 10. That is the reason which/that I want to know. . 完成句子1. By reading English articles, you can kill two birds with one stone. You can improve your English and learn more foreign cultures. 读英文文章, 你就能一举两得。你既可以提高你的英文水平又能了解更多的外国文化。2. Ho
4、ld your horses! We still have plenty of time. 慢点, 别急! 我们还有充裕的时间。3. I was about to leave, when it began to rain cats and dogs. 我正要离开, 这时候下起了倾盆大雨。4. The reason why/for which I dont trust him is that he often tells lies. 我不信任他的原因是他常常撒谎。5. This is the house where (in which) they lived a week ago. 这是一个星期
5、前他们住过的房子。6. I still remember the village where we stayed for three days. 我仍然记得我们待了三天的那个村庄。7. The photo reminded me of the days when I played hide-and-seek with my sisters. 这张照片使我想起了和姐姐们玩捉迷藏的日子。8. The reason that/which he told me is different from yours. 他告诉我的理由与你的不同。9. Ancient China was a place wher
6、e states were often at war with each other. 古代中国是一个诸侯国之间经常发生战争的地方。10. It was also a time when there were many great philosophers. 那也是一个有许多伟大哲学家的时代。. 阅读理解(2021衡水高一检测)This is the SCIENCE IN THE NEWS. Im Barbara Klein. Animal experts say one of the worlds most beautiful and rare kinds of big cat is clo
7、se to disappearing from the wild. A study earlier this year found that about thirty Amur leopards (豹) still live free. The cats are also called Far Eastern leopards. Recently, their number has been reduced by one. Some person shot a female Amur, then beat her to death. The animals body was discovere
8、d last month in the Barsovy National Wildlife Refuge in eastern Russia. An official of the World Wildlife Fund, Darron, said this was the third such killing in the area in the past five years. Mr Collins said the death of even one adult female is a huge loss for the endangered cat. He noted that the
9、 killing reduces the possibility for cubs (幼兽) or young. It is not clear how many Amur leopards still live free. One population count was performed in February and March. Wildlife expert Dmitry Pikuuov led this study. It found evidence of seven to nine males. The study identified three to seven fema
10、les without cubs, Four leopards were identified as females with cubs. In all, five or six cubs were recorded. Six to eight animals could not be identified. Most of the land where the Amur leopard once lived was in China. New roads and climate change there threatened the animals. So did hunters who k
11、ill big cats for their body parts. Mr Pikuuov says adult Amurs need about five hundred square kilometers with good forests to survive. He said they also need a large and continuing supply of animals like deer for food. He believes the answer to saving the Amur leopard is for governments to provide p
12、rotected spaces for wildlife. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章讲述一种濒危动物远东豹现在的危险处境, 并分析了这种动物灭绝的可能性, 呼吁我们采取措施来保护这种动物。1. This passage is probably from _. A. a magazineB. a newspaper reportC. a TV reportD. a film【解析】选C。推理判断题。根据文章第一段This is the SCIENCE IN THE NEWS. Im Barbara Klein. 可知, 这就是今天的科学新闻, 我是芭芭拉克莱因。由此可知, 这是一个主持
13、人在播报一则新闻调查。故选C。2. Why is the killing of an adult female a huge loss? A. It could lead to the death of an adult male. B. It means it can not give birth to the young any more. C. It is worth more money than a male. D. There is only one adult female in the world. 【解析】选B。推理判断题。根据文章第四段可知, 柯林斯先生说, 即使是一只成年
14、雌豹的死亡, 对这种濒临灭绝的猫科动物来说也是一个巨大的损失。他指出, 猎杀减少了幼崽或繁衍幼崽的可能性。由此可知, 雌性猎豹的死亡意味着不能产仔了, 对于这种动物的繁衍有很大的影响, 所以杀死一只成年雌性是一个巨大的损失。故选B。3. The number of the Amur leopards in China is becoming smaller because of all the following EXCEPT _. A. new roadsB. climate changeC. human huntingD. rare diseases【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第
15、二段中的New roads and climate change there threatened the animals. So did hunters who kill big cats for their body parts. 可知, 那里的新道路和气候变化威胁着动物。为了获取大型猫科动物的身体部位而猎杀它们的猎人也是如此。由此可知, A、B、C三项都是导致这种动物即将灭绝的原因, 只有D项没有涉及。故选D。4. According to the experts the Amur leopards _. A. are living on plantsB. are living in t
16、he zooC. are well protected by peopleD. are endangered【解析】选D。细节理解题。根据文章第二段中的Animal experts say one of the worlds most beautiful and rare kinds of big cat is close to disappearing from the wild. 可知, 动物专家表示, 世界上最美丽、最稀有的一种大型猫科动物即将从野外消失。由此可知, 专家认为Amur leopards处于灭绝的危险中。故选D。. 完形填空Love Is Blind: The Magic
17、of TabbyIn October, 2003, I started my work at my local animal shelters Adoption Department. Over the years, more than 50, 000 animals have 1 the doors of the shelter. Most of them, I do not remember. But occasionally there are special animals, who touch me so deeply that I could never possibly 2 th
18、em. Tabby was one such animal. Tabby was an ancient Cocker Spaniel, probably 14 years old. Whats more, she was blind and deaf. Tabbys chances at adoption seemed 3 at best. After all, we didnt have many adopters coming in asking, “Can you show me all of your really old dogs who are also 4? ” We had a
19、ll thought that Tabby would live out the rest of her life at the 5. One day a woman named Loretta came to the shelter. Her son, Gary, had 6 Tabbys picture and stories on the shelters website at home. They were interested in meeting her! It was the only 7 we ever received about Tabby. What could a yo
20、ung child possibly see in a 14-year-old dog who was both blind and deaf? Most boys would want a dog who could grow with them and 8 through grassy fields on summer days. Tabby would 9 be able to do that. But after meeting her, Loretta and Gary decided that she was the right dog for their family. They
21、 adopted Tabby! If Tabbys story had simply ended with her 10 adoption, it would still have been something very special indeed. 11, it was what happened after her adoption that people might regard as “magic”. Gary 12 from seizures (癫痫). Since Gary and Tabby met they became inseparable. They did every
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385771.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
