2021版新高考英语一轮复习Module6FilmsandTVProgrammes课后达标检测外研版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 新高 英语 一轮 复习 Module6FilmsandTVProgrammes 课后 达标 检测 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Module 6 Films and TV Programmes (建议用时:40分钟).阅读理解A(2020大连高三双基测试)Lady Gagas latest film became an instant hit over the weekend, helping push theaters to an October ticketselling record.A Star Is Born, actorturneddirector Bradley Coopers remake of a Hollywood classic in the late 1930s, went beyond the
2、 previous expectations of movie analysts by roughly 30 percent.The original production is such a great Hollywood myth that its no wonder Hollywood keeps telling it. Whatever the era, the director or the headliners, it tells the story of two lovers on dramatically different paths: a famous man whos r
3、acing to the bottom and a woman whos soaring to the top.Mr. Cooper does a lot right in this movie A Star Is Born, beginning with the casting of Lady Gaga, whose relaxing, naturalistic performance is the key to the movies force.A postMadonna pop artist was known for her elaborate(精心制作的) make up and c
4、ostumes, which she adopted no more here.This unmasking of Lady Gaga makes her character seem genuine or say natural, a quality that the movie is in favor of and that serves as a kind of everlasting first principle.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了A Star Is Born这部电影的相关情况。1What does the author think of the new mov
5、ie?ABoring.BRecommendable.CRidiculous.DAmusing.B解析:观点态度题。根据第一段“Lady Gagas latest film became an instant hit over the weekend, helping push theaters to an October ticketselling record.”可推知,作者认为这部新电影是值得推荐的。2The underlined word “soaring” in the third paragraph probably means “_”ArisingBsingingCrunningD
6、shoutingA解析:词义猜测题。根据第三段中的“different paths: a famous man whos racing to the bottom and a woman whos soaring to the top”可推知,画线词意为“上升”,故选A。3What can we learn about the movie?AThe remakes of the movie adopt different plots.BThe movie tells the story of two friends on different paths.CNatural performance
7、 is considered as the only principle in this movie.DThe movie is more impressive than what movie analysts expected.D解析:细节理解题。根据第二段中的“went beyond the previous expectations of movie analysts by roughly 30 percent”可知,这部电影给人的印象比电影分析师预期的要好。4What is the best title for the passage?AA Hollywood MovieA Star
8、Is BornBLady Gaga Is on the Edge of Potential Oscar GloryCA Latest Film of Lady Gaga Won the Oscar AwardDThe Box Office of Bradley Coopers New MovieA解析:标题归纳题。根据对全文的整体理解,尤其是第一段“Lady Gagas latest film became an instant hit over the weekend, helping push theaters to an October ticketselling record.”可知,
9、这篇文章主要讲述了A Star Is Born这部影片的相关内容,故A项最适合作本文标题。B(2020成都摸底)Selfdriving cars have been backed by the hope that they will save lives by getting involved in fewer crashes with fewer injuries and deaths than humandriven cars. But so far, most comparisons between human drivers and automated vehicles have be
10、en unfair.Crash statistics for humandriven cars are gathered from all sorts of driving situations, and on all types of roads. However, most of the data on selfdriving cars safety have been recorded often in good weather and on highways, where the most important tasks are staying in the cars own lane
11、 and not getting too close to the vehicle ahead. Automated cars are good at those tasks, but so are humans.It is true that selfdriving cars dont get tired, angry, frustrated or drunk. But neither can they yet react to uncertain situations with the same skill or anticipation of an attentive human dri
12、ver. Nor do they possess the foresight to avoid potential perils. They largely drive from moment to moment, rather than think ahead to possible events literally down the road.To a selfdriving car, a bus full of people might appear quite similar to an uninhabited cornfield. Indeed, deciding what acti
13、on to take in an emergency is difficult for humans, but drivers have sacrificed themselves for the greater good of others. An automated systems limited understanding of the world means it will almost never evaluate(评估) a situation the same way a human would. And machines cant be programmed in advanc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-353408.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
