2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 1 LIVING WELL 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 1LIVING WELL WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选修 作业 UNIT LIVING WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1It is impolite to make fun of the disabled.2All in all,this ceremony was a great success.3His absence (absent)made us get into trouble that day.4He had a wonderful childhood, travelling(travel)with his mother to all corners of the world.5Mr Li as well as his student
2、s is (be)going to the zoo tomorrow.6A teacher can influence his/her students in many ways.7It was so noisy (noise)outside that I couldnt settle down to work.8My grandfather is getting old and his hearing (hear)isnt very good.9I get annoyed(annoy) when someone talks to me while Im reading.10The surve
3、y conducted (conduct)by the company shows there is a large increase in customer satisfaction this year.完成句子1实际上,他是一个和你一样善良的男孩。As a matter of fact,he is as kind a boy as you(as)2她花了很长时间才适应了在美国独自生活。She spent a long time adapting herself to living in America alone.(adapt)3它将使我们的顾客受益良多。It will be benefi
4、cial to our customers greatly.(beneficial)4除了适应新学校生活有困难外,她发现文化差异对她来说是另一个挑战。As well as having difficulty adapting herself to the new school life,she found the culture difference another challenge for her.(as well as)5听说火车要晚点,他很恼怒。He was annoyed to hear that the train would be delayed.(annoy)高考题型练习提能力
5、.阅读理解The International Day of Disabled Persons, an international observance declared by the United Nations since 1992, is observed on December 3, aiming to promote an understanding of disability issues and get support for the rights of people with disabilities. The day takes place annually and focus
6、es on a different issue each year. In South Africa, December 3 also marks the beginning of the Disability Awareness Month.Since the first celebration, people with disabilities have gained recognition of their rights by states across the globe and of their rightful place in society. But there is stil
7、l much work ahead of us to turn those legal rights into a true revolution, in which diversity is fully accepted and lived.The estimated one billion people living with disabilities worldwide face many obstructions of inclusion in many key aspects of society. As a result, people with disabilities cant
8、 enjoy the equal rights as normal people, which include employment, education as well as social and political participation. The fight to participate in public life is essential to create stable democracies (民主国家),active citizenship and reduce inequalities in society.In many cases, people with disab
9、ilities must be able to fulfill their role in society. It is important to focus on the ability and not on the disability of an individual. It is important to note that disability is part of the human condition, and that all of us either are or will become disabled to one degree or another during the
10、 course of our lives.By promoting empowerment (授权), real opportunities for disabled people are created. This supports them in setting their own priorities. Empowerment involves investing in themin jobs,health, nutrition, education, and social protection. When disabled people are empowered, they are
11、better prepared to take advantage of opportunities, and they can more readily accept their civic responsibilities.【语篇解读】本文是一篇说明文。12月3日是“国际残疾人日”,它旨在促进人们对残疾问题的理解,动员人们支持和维护残疾人的权利。1What is the International Day of Disabled Persons meant for?ATo raise money for the disabled.BTo stress the value of the di
12、sabled.CTo make an international celebration.DTo make ablebodied people care about the disabled.D细节理解题。根据第一段中的“.aiming to promote an understanding of disability issues and get support for the rights of people with disabilities.”可知,国际残疾人日的目的是促进人们对残疾问题的了解,并争取人们对残疾人权利的支持。2What does the underlined word
13、“obstructions” in Paragraph 3 mean?AChances.BBarriers.CTypes. DRegrets.B词义猜测题。根据第三段中的“The estimated one billion people.people with disabilities cant enjoy the equal rights as normal people”可知,据估计,世界上有十亿残疾人面临着融入社会生活的诸多重要方面的障碍。3What is the main problem for disabled people?AThe number of them is too la
14、rge.BFew of them seek legal rights.CThey cant be fully accepted by society.DThey think poorly of their role in society.C推理判断题。根据第三、四段的内容可知,残疾人不能享受与正常人一样的平等权利,人们往往只看到了他们的残疾,而忽视了他们的能力,由此可知,他们没有完全被社会接受。4What is indicated in the last paragraph?AThe author is worried about the disabled.BThe disabled will
15、 have a brighter future.CWhat society has done is far from enough.DThe disabled must fight hard for their rights.B推理判断题。根据最后一段中的“By promoting empowerment.This supports them in setting their own priorities.”“When disabled people are empowered,they are better prepared to take advantage of opportunitie
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387297.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
