广东省天河区2016届高考英语语法二轮复习:阅读理解精讲精炼07 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省天河区2016届高考英语语法二轮复习:阅读理解精讲精炼07 WORD版含答案 广东省 天河 2016 高考 英语语法 二轮 复习 阅读 理解 精炼 07 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、阅读理解精讲精炼0728I learnt about the Pygmalion effect (皮格玛丽翁效应) when I was 7 years old at Riverdale School in Palmerston North and I copied Melissa Crawfords answers in a spelling test. Before that I was average at school but after that, because Melissa Crawford was smart, and I got all the right answers,
2、 I got put in all the smart kids groups.From then I did really well at school because it was believed by the teachers that I would and I also got grouped with the smart kids. This experience that occurred at my primary school shows just how important the Pygmalion effect is in terms of being around
3、mentors (导师) that expect that you re going to do well and also being around people who are smart.The Pygmalion effect is one principle you want to use if you want to make money fast. Have mentors that expect you will make money fast and as an extra boost hang around, copy and learn from other people
4、 who are also making money fast.Yesterday this site had over 5000 unique visitors and the traffic to it is increasing all the time. A year ago I contacted a group of people who got lots of traffic m their sites and I learnt from them. Truthfully I dont know if they expected me to start getting decen
5、t traffic to websites but 1 imagined they did so they might as well have.So there you have it the Pygmalion effect.P. S. My grammar and spelling are not that great nowadays but thats actually completely irrelevant (不相关的) when it comes to getting lots of visitors to your site.1. When did the author l
6、earn about the Pygmalion effect?A . Before he took the spelling test. B. After he cheated in the spelling test.C. When he did badly in exams. D. After he finished primary school.2. The author got grouped with the smart kids because _.A. he was an average pupil at school B. he did better than expecte
7、d C. Melissa Crawford was smart D. he did better than all the others at school3. What does the underlined word “contacted” mean in the passage?A. lost touch with B. made friends withC. got in touch with D. was concerned about4. From the passage we can infer that _.A. the author was busy-meeting visi
8、tors every day B. there was lots of traffic in his cityC. the author opened a website himself D. the authors grammar was poor at school【答案与解析】文章通过自己的经历告诉我们皮革马利翁的神奇力量。1.B细节理解题。根据I copied Melissa Crawfords answers in a spelling test判断,是在他考试作弊以后。2.B细节理解题。作者原先学习平平,由于考试作弊,成绩出色,所以老师把他列为聪明的学生之中。3.C词义猜测题。根据
9、learn from them判断,该词的意思是“取得联系”。4.C推理判断题。从when it comes to getting lots of visitors to your site看,作者有自己的网站。29.The booking notes of the play “the Age of Innocence”:Price: $10BOOKINGThere are four easy ways to book seats for performance:- in personThe Box Office is open Monday to Saturday, 10 a. m. -8
10、p. m. - by telephoneRing 01324976 to reserve your tickets or to pay by credit card(Visa, MasterCard and Amex accepted)- by postSimply complete the booking form and return it to Global Theatre Box Office. - on lineComplete the on-line booking form at www. Satanfiedtheatre. comDISCOUNTS:Saver: $2 off
11、any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday. Savers are available for children up to 16 years old, over 60s and full-time students. Supersaver: half-price seats are available for people with disabilities and one companion. It is advisable to book in advance. There is
12、 a maximum of eight wheelchair spaces available and one wheelchair space will be held until an hour before the show. Standby: best available seats are on sale for $6 from one hour before the performance for people eligible(suitable)】for Saver and Supersaver discounts and thirty minutes before for al
13、l other customers. Group Bookings: there is a ten percent discount for parties of twelve or more. School: school parties of ten or more can book $6 standby tickets in advance and will get every tenth ticket free. Please note: we are unable to exchange tickets or refund money unless a performance is
14、cancelled due to unforeseen circumstances. 1. If you want to book a ticket, you CANNOT _.A. use the Internet.B. ring the booking number and pay for the tickets by credit card. C. go to the Box Office on Sundays. D. complete a booking form and post it to the Box Office. 2. According to the notes, who
15、 can get $2 off?A. A 20-year-old full-time college student. B. A 55-year-old woman.C. An 18-year-old teenager. D. The people who book the tickets on Fridays.3. If you make a group booking for a group of 14 adults, how much should you pay?A. $120B. $126C. $140D. $1504. From the passage we can know al
16、l the following information except that _.A. There are only 8 wheelchair spaces in the theatre.B. The audience cant refund money if the performance is on show.C. A group of 12 persons can get 10 percent discount.D. A school party of 15 students should pay $90 for the standby tickets.【答案与解析】这是一则广告。1.
17、C细节理解题。该题从BOOKING找到答案。由“The Box Office is open Monday to Saturday, 10 a. m. -8 p. m. ”可以看出,去邮局订票的时间是周一到周六,由此可以看出,星期天是订不到票的。2.A细节理解题。在DISCOUNTS:部分,可以看出full-time students 可以便宜$2。3.B推理判断题。题干关键词为:a group of 14 adults。由“Group Bookings:”部分的“there is a ten percent discount for parties of twelve or more.”12
18、人以及12人以上的团体票9折优惠,所以:10*14*90%=126,故选B。4.D细节理解题。由文章中的“School: school parties of ten or more can book $6 standby tickets in advance and will get every tenth ticket free. ”可以看出,10人及以上团体票单价6美元,每10张还可以优惠一张,由此可以看出,买15张80美元即可。由此可知D项错误。30.Before she appeared on the reality show(真人秀) Britains Got Talent, Sus
19、an Boyle was just an ordinary middle-aged British woman. Now all this is going to change.She lives in a house with her cat Pebbles in a tiny Scottish town. Because of learning difficulties, she doesnt have much education. But what she does have is a very good voice. As a kid, she sang in church and
20、choirs and school plays. For a living, she sang at local pubs.When she took the stage on April 10th her hair was untidy and her clothes seemed just one step up from rags. The audience laughed at her.But then she opened her mouth. A few bars into the song and the laughing audience went silent. A beau
21、tiful voice was singing I Dreamed a Dream from the musical Les Miserables. Everyone was amazed. At the end of her song, the audience jumped to their feet and applauded wildly.Almost overnight, Susan became a household name. She won fans and millions of admirers. Her online videos have drawn over 85.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-388442.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(福建专版)2024春八年级语文下册 第三单元 11核舟记作业课件 新人教版.ppt
