2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业7 Unit 3 The internet(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业7 Unit The internet含解析新人教版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 internet 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1Canada is divided into 10 provinces(省)and 3 territories.2You have to be tough(严厉)with these young bad boys.3You inspired(激励)me by playing the piano so beautifully then.4This arrangement will be of great benefit(益处)to you both.5I lived deep in the country,without easy access(通道)to shop
2、s.6If it is convenient(方便的)for you this weekend,please come to my house to help me paint the fence.7The banks advise against sending cash(现金).Likewise,sending British cheques may cause problems.8Not only am I interested in photography,but I took an amateur course at university to update(更新)my skills
3、.9The charity(慈善机构)is calling for volunteers to make use of their free time to help those poor children.10Jane was ill,so I went to the conference(会议)in her place.阅读理解ADear John,My name is Amber and I want to share my story with you because what youve shared about life and positive energy has change
4、d my life.This past year has been one of the hardest for me.I felt I was stuck in a position that had nothing to do with what I wanted to do with my life.In January,after two years of being together,my boyfriend left me.I read your blog every Monday morning as I drink my coffee at work,but it wasnt
5、until this March that I told myself “no more negativity (消极)” as you taught readers in your blog.Since then Ive got into new habits at work to keep my energy positive.When people walk in the front door,Im the first face they see,so I smile big when I say “good morning” to them,especially on Mondays.
6、Instead of waiting for someone to ask me for help,I offer it with an open mind.The CEO noticed my change and offered me the executive assistant position that I wanted.One of the biggest things Ive taken to heart from your blog is changing my view on my job.Yes,it was not an important position,but wh
7、en I was passionate (热情的)about it,I could make my life fulfilling.All in all,I have to thank you somehow for having the passion to help others because it truly is inspiring to me.So thank you so much,John.My life has changed because your words pointed me in the right direction.Take care!Sincerely,Am
8、ber【语篇解读】Amber看到John的博客后,被他积极的态度感染,也决定过一种积极的生活。1Amber wrote the letter mainly to Aintroduce herself to JohnBtalk about her bad yearCask for some adviceDexpress her thanksD写作意图题。通读全文可知,Amber主要是向John表达她的感激之情,感激他的博文改变了她的生活。2We can infer from the letter that Amber Adidnt like her boyfriendBspent a lot o
9、f time onlineCwasnt satisfied with her jobDreceived very good educationC推理判断题。根据第五段可知,作者以前不喜欢她的工作。3What is implied about John in the letter?AHe is a very famous writer.BHe used to live a very negative life.CHe doesnt like sharing his life stories.DHe likes helping others through writing positive blo
10、gs.D推理判断题。根据第三段中的“I told myself no more negativity as you taught readers in your blog”和最后一段中的“having the passion to help others”可推断出,John喜欢在博客中通过写积极向上的文章来帮助别人。4What does Ambers change tell us?APractice makes perfect.BBad luck doesnt exist long.CA positive attitude is rewarding.DA friend in need is a
11、 friend indeed.C推理判断题。拥有积极的态度后,Amber的生活发生了很大的改变,她也得到了自己想要的职位,她的这种改变告诉我们,拥有积极的态度会获得回报。BIn so many ways,cyberspace(网络)mirrors the real world.People ask for information,play games,and share hobby tips.Others buy and sell products.Still others look for friendship,or even love.Some Internet users want mo
12、re than just someone to chat with.Theyre looking for serious love relationships.Is cyberspace a good place to find love?That answer depends on whom you ask.Some of these relationships actually succeed.Others end in tears.Unlike the real world,however,your knowledge about a person is limited to words
13、 on a computer screen.Identity and appearance mean very little in cyberspace.Rather,a persons thoughts or at least the thoughts they type are what really counts.So even the shyest person can become a chat room star.Usually,this “faceless” communication doesnt create problems.Identity doesnt really m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390223.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级上册语文课件-4.难忘的八个字 课前预习_长春版 (共9张PPT).ppt
