分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020版高考英语人教版全国通用一轮复习考点规范练34(选修7 UNIT 4) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:390697
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:4
  • 大小:73.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版高考英语人教版全国通用一轮复习考点规范练34选修7UNIT 4 WORD版含答案 2020 高考 英语 人教版 全国 通用 一轮 复习 考点 规范 34 选修 UNIT WORD 答案
    资源描述:

    1、考点规范练34(选修7Unit 4).阅读理解ABooks have great power.Between their pages,readers can be transported to anywhere imaginable and become just about anyone.or anything.Unfortunately,many children all over the world dont have access to books!For several years till now,Maria Keller,a 14-year-old girl from Minne

    2、apolis,Minnesota,has been changing that fact.When she was 8 years old,Maria already loved reading.She also noticed that some of her classmates didnt read as much as she did.When she asked her mother why that could be,her mother said that they might not be able to afford books.Maria had never thought

    3、 of this.She could not believe that some children might not have bedtime stories read to them.She became determined to change this.With her mothers help,Maria created Read Indeed.Read Indeed is a non-profit organization aiming to collect and distribute books to children in need.During the early stag

    4、es of Read Indeed,Maria set the goal to collect and distribute 1 million books by the time she is 18.It didnt take that long for her to reach that goal!Today,at age 14,she has collected over 1.8 million books and has shipped them to many states and countries around the world.She says,“I cannot live

    5、without books.As I continue my mission (使命),I have learned that the number of kids who have no books is in the hundreds of millions.So I just cant give up,even after reaching my original goal of 1 million books distributed.”Shes recently set a new goal:to distribute books to kids in need in every st

    6、ate in the United States,and every country in the world.She keeps track of her progress on a large map at the warehouse where she stores and sorts books.Maria believes that she can get support from even more people!1.What had Maria never thought of before she was eight?A.Some of her classmates had n

    7、o textbooks.B.Some of her classmates didnt like reading.C.Some children had no money to buy books.D.Some children couldnt afford to go to school.2.What can we know about Read Indeed from Paragraph 3?A.It raises money to buy books for children.B.It is a company which sells books to kids.C.It collects

    8、 and gives books to poor children.D.It is a program which encourages kids to read.3.Marias original dream .A.has been achieved in advanceB.will be realized when she is 18C.will be realized in a few monthsD.was achieved when she turned 144.Which word can best describe Maria?A.Smart.B.Optimistic.C.Det

    9、ermined.D.Courageous.BIf you watch British television on March 15,you might be surprised to see celebrities (名人) wearing funny red noses and joking around.But dont worry.Theyre not mad.Its all part of a money raising event called Red Nose Day.Founded in 1985 by two British comedians,the aim of the e

    10、vent is to raise money to fight poverty and injustice in the UK and Africa.Celebrities and public figures support the event by making appearances on comic TV shows.For example,David Cameron once appeared in a music video by One Direction,which the band produced for the event.Britons dont just raise

    11、money for charitable causes on one day a year,but they do it all year round.One way of doing so is by shopping in charity shops.These small shops sell clothes,books and household goods just like any other shop except that theyre all second-hand.There are nearly 10,000 charity shops in the UK.Their b

    12、usiness model is simple:anybody who has things they dont want anymore can donate them to a charity shop,where they are checked for damage,cleaned and priced.The money that is made by selling them is used for a charitable cause.The idea of buying used clothes may sound unpleasant,but for shoppers who

    13、 have less spending money,it has been a welcome option.Now,shopping at charity shops is also becoming popular with young people looking for alternative fashion.“You can find very unique clothes for a very cheap price.It doesnt bother me that other people may have worn them.I simply wash them before

    14、I wear them,”said Anne Marie,a 19-year-old girl from the US.So next time you spot a charity shop,why not go inside?Who knows,you might find a lovely dress for just a few pounds.Even better,you can enjoy wearing it in the knowledge that your money helped a good cause.5.Why did Cameron appear in One D

    15、irections music video?A.To earn a living.B.To support the band.C.To help raise money.D.To entertain the audience.6.Where are the goods of charity shops from?A.Local bands.B.Peoples donation.C.British comedians.D.The UK government.7.Whats Anne Maries attitude to charity shops?A.Favourable.B.Particula

    16、r.C.Doubtful.D.Disapproving.8.What is the text mainly about?A.Red Nose Day.B.British celebrities.C.Charity in Britain.D.Second-hand shops.七选五阅读“Youre hired!”Youve probably already been filling out job applications or talking to family or friends about getting a part-time job.And good for you!Youll g

    17、et an early start learning how to work.So how,exactly,do you get a part-time job?1 It sounds strange,but it will put you in the right state of mind.Steal these secrets to keep your cool and impress the people who matter.Secret 1: Do your homework.Showing up for an interview unprepared is like taking

    18、 a driving test without ever opening the manual (手册):FAIL.So give yourself a primer(初级读本)on the job and the business first.A few ways to know your stuff:Has the company been in the news lately?2 Do you know any employees you can ask about the job?Youll feel more confident,and your interviewer will b

    19、e impressed that you did your research!Secret 2:3 Youre probably pretty busy stressing over how to survive an intense interrogation(询问),but guess what?The questions you ask during an interview may be what sells you to your future employerthey show your enthusiasm for the job.Secret 3:It pays to get

    20、there early.4So arrive 15 minutes early and try this calming breathing exercise:(1)Find a place to sit (like a chair in the hall or across the street at a coffee shop).(2)Take slow,deep breaths.(3)Repeat that 5-10 times!Secret 4:Dont skip breakfast.On interview day,make sure youre running on healthy

    21、 fuel,like a piece of bread and a banana.5A.What can you learn from its website?B.Questions are as important as answers.C.Do you want to build up your confidence?D.You will compete for a dream job one day.E.Theyll give you the energy to do your best!F.Think of yourself as a product you have to sell!

    22、G.When youre in a rush,you start off feeling tired and anxious.短文改错My friend Bob fell from the stairs,hurting one of his arm badly.Then he had sent to hospital immediately.On hear the news,we drove to see him yesterday.After spending much time in the hospital,we went out to have something eat at 9:3

    23、0 p.m.The server was very busy all by him and prepared to close the restaurant.But he was kind and served for us a wonderful dinner.Before we left,I went up and give him a tip even though this restaurant required no tipping.At first he refused and I insisted and he was very thankful.It made us both

    24、very happily to end our day.考点规范练34(选修7Unit 4).【解题导语】本文是记叙文。文章讲述了一个女孩为没钱买书的孩子们募捐书的故事。1.C细节理解题。由第二段中的“.her mother said that they might not be able to afford books.Maria had never thought of this.”可知,玛丽亚在八岁之前从未想过有的孩子会没钱买书。2.C细节理解题。由第三段中的“.aiming to collect and distribute books to children in need.”可知,

    25、Read Indeed为贫穷的孩子们收集并赠送书。3.A推理判断题。由第三段中的“.Maria set the goal to collect and distribute 1 million books by the time she is 18.It didnt take that long for her to reach that goal!”及第四段开头的“Today,at age 14,she has collected over 1.8 million books.”可知,玛丽亚最初的梦想已经提前实现了。4.C推理判断题。由文章可知,玛丽亚确定目标后就立即行动并提前实现最初设定的

    26、目标,之后又树立了更远大的目标,可见她坚定地为自己的使命努力。故C项正确。【解题导语】本文为说明文。文章主要介绍了在英国人们经常做慈善。人们可以把不用的东西捐给慈善商店,也可以从慈善商店买到物美价廉的商品。5.C细节理解题。根据第二段中的“.the aim of the event is to raise money.For example.”可知,卡梅伦出现在音乐视频中是为了帮助筹款,故选C项。6.B细节理解题。根据第四段的第二句可知,人们可以把不用的东西捐给慈善商店,因此这些商品来自人们的捐献。7.A推理判断题。根据倒数第二段中安妮所说的话可知,在慈善商店可以买到物美价廉的商品,由此可知,

    27、她对慈善商店是支持的。8.C主旨大意题。文章通过描述英国的“红鼻子日”来引出本文的主题英国人热衷于做慈善,故选C项。.【解题导语】本文是说明文。文章介绍了准备面试的几个小技巧。1.FF项是对上文“So how,exactly,do you get a part-time job?”的回答,且与下文的“It sounds strange,but it will put you in the right state of mind.”相呼应。2.AA项与上下文的问句都是对上文“A few ways to know your stuff”的具体说明。3.BB项与下文的“The questions y

    28、ou ask during an interview may be what sells you to your future employer.”相呼应。4.GG项与上文的“It pays to get there early.”及下文的“So arrive 15 minutes early and try this calming breathing exercise”相呼应。5.EE项中的They指代上文的healthy fuel。.My friend Bob fell the stairs,hurting one of his badly.Then he sent to hospita

    29、l immediately.On the news,we drove to see him yesterday.After spending much time in the hospital,we went out to have something eat at 9:30 p.m.The server was very busy all by and prepared to close the restaurant.But he was kind and served for us a wonderful dinner.Before we left,I went up and him a tip even though this restaurant required no tipping.At first he refused I insisted and he was very thankful.It made us both very to end our day.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版高考英语人教版全国通用一轮复习考点规范练34(选修7 UNIT 4) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390697.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt
  • 2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx
  • 四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt
  • 六合高级中学高三课堂训练(英语).doc六合高级中学高三课堂训练(英语).doc
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt
  • 2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc
  • 六下册英语期中试题.doc六下册英语期中试题.doc
  • 兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc
  • 兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1