分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020版高考英语新创新一轮复习外研版精练:必修3 MODULE 6 课下作业(一、二) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:391290
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版高考英语新创新一轮复习外研版精练:必修3 MODULE 课下作业一、二 WORD版含答案 2020 高考 英语 创新 一轮 复习 外研版 精练 必修 作业 WORD 答案
    资源描述:

    1、必修3 Module 6 课下作业(一、二)课下作业(一) 单元语基扎根练.单词拼写1It was not until he removed (摘掉) his sunglasses that I recognized him.2Most dams (坝,堤) are built to control a rivers water flow, improve navigation and control flooding.3Still, the variety of the structures (结构) used in the example sentences benefits me gre

    2、atly.4He is a very careful man, but he can make mistakes which seem ridiculous (荒唐的)5Fathers have an enormous (巨大的) effect on their childrens personalities.6The plane crashed (撞上) into the mountain, but luckily the pilot survived.7They made 30 days accommodations (膳宿) for us in the activity during t

    3、he summer holiday.8We need to hold back global (全球的) warming and prepare for its outcome.9It was so foggy (有浓雾的) that the driver could hardly make out the way ahead.10The bridge, due to completed at the end of the year is still under construction (建造).语境语法填空1Li Hua has always dreamed of being admitt

    4、ed to Tsinghua University, which dates from the 1910s. Now his dream has_come (come) true. He is so excited that he cant hold back his happy tears.2Your opinion is of great importance to the matter. But now that the decision has been made, it makes no sense to_argue (argue) about it any more. So we

    5、should bring an end to the meaningless dispute.语境改错文中共有6处错误,每句中最多有两处,请找出并改正。The city government once held discussion on whether remove the old temple and build a park there. Some people thought it made sense to do so because they think only in this way could their dream of improving life be come tru

    6、e, while others tried to hold it back because they thought this old temple deserved protecting. The officials tried to narrow the disagreements among the two sides, but their efforts were in vain. As neither of two sides wanted to give in, they had to bring a end to the discussion. 答案:第一句:held后加a; r

    7、emove前加to第二句:thinkthought; 去掉be第三句:amongbetween第四句:aan.根据提示补全句子/句型转换1你认为老师会给我们什么样的解释?(do you think作插入语)What explanation do_you_think_the_teacher_could_give?2这些衣服现在看起来很时尚,但不久就会过时。(date)The clothes look up_to_date now, but they will soon be_out_of_date.3The park was crowded, so finding an available si

    8、te cost us some time.The park was crowded, so it_took_us_some_time_to_find_an available site.(take)The park was crowded, so we_spent_some_time_finding_an available site.(spend)4Its no use talking to him any more. You are wasting your breath.There_is_no_sense_in_talking to him any more. You are wasti

    9、ng your breath.(sense).短文填空()根据提示填空The oldest stone buildings in the world are the pyramids(金字塔). They have stood for nearly 5,000 years, and it seems likely that they will continue to_stand (stand) for thousands of years yet. There are over eighty of them scattered (分散,撒布) along the banks of the Ni

    10、le, some of which are different (differ) in shape from the true pyramids. The most famous of these are the “Step” pyramid and “Bent” pyramid.Some of the pyramids (pyramid) still look much the same as they must have done when they were_built (build) thousands of years ago. Most of the damage suffered

    11、 (suffer) by the others has been at the hands of men who were looking for treasure or, more often, for stone to use in modern buildings. The dry climate of Egypt has helped to_preserve (preserve) the pyramids, and their very shape have made them less likely to fall_into_ruin(沦为废墟). These are good re

    12、asons why they can still be seen today, but perhaps the most important is that they were planned to last forever. It is practically (practical) certain that plans were made for the building of the pyramids because the plans of other large works have fortunately been preserved.()片段选词填空royal, represen

    13、t, include, originally, more than, change, fly, divide Buckingham Palace is where the Queen lives. It is the Queens official and main royal London home. Buckingham Palace was originally a splendid house built by the Duke (公爵) of Buckingham for his wife. George IV began changing it into a palace in 1

    14、826.It has been the official London home of Britains royal family since 1837.Buckingham Palace is also an office and used for the administrative work of the royal family.When the Queen is at home you can see her royal flag (the Royal Standard) flying from the flag pole on top of Buckingham Palace.Th

    15、e flag is divided into four equal parts. The first and fourth parts represent England and contain three gold lions waking on a red field; the second part represents Scotland and contains a red lion standing on a gold field; the third part represents Ireland and contains the gold coat of arms of Irel

    16、and on a blue field.In flag protocol (礼仪), the Royal Standard which must only be flown from buildings where the Queen is present is supreme (至高无上的). It flies above the British Union Flag (the Union Jack), and other British flags. It never flies at half mast.The Palace has around 750 rooms, including

    17、 19 state rooms, 52 royal and guest bedrooms, 78 bathrooms, 92 offices, a cinema and a swimming pool. It also has its own post office and police station. About 400 people work at the Palace, including servants, chefs, footmen, cleaners, gardeners, electricians, and so on. More_than 50,000 people com

    18、e to the Palace each year as guests to dinners, receptions and Royal Garden Parties.课下作业(二) 高考语篇提能练.完形填空 (2019郑州模拟)Our son Jason was born with cerebral palsy (脑瘫)My wife and I often _1_ him as he faced many challenges in his early years.It was _2_ to see him chosen last for baseball _3_, but he was

    19、happy and well _4_ by his peers (同龄人) throughout primary school.His most _5_ time came when he began high school.One afternoon, he returned home with _6_.He threw his bag on the floor, shouting angrily, “Ill never go to school again!” He was _7_ with food other kids had thrown at him on the way home

    20、.He didnt tell us what had happened until later.Several days earlier, he had _8_ the school running team.That day, a few older students made fun of his _9_ on the track and made him the _10_ of their onesided food fight.I called the headmaster about the matter and it never happened again.He stayed o

    21、n the team _11_ trouble continued.One day in October, we had snow and freezing rain.As the other kids exercised in the gym, they noticed Jason jogging around the snowcovered _12_.A few weeks later, he told us each month students _13_ an “athlete of the month”The coach would list the top athletes, an

    22、d students voted for the winner.Jasons _14_ had never been listed.But that day, one of the students said, “Id like to nominate (提名) Jason for the athlete of the month, sir!” The coach looked _15_.“He works harder than any of us, sir,” the student continued.“But well have to have someone _16_ the nom

    23、ination”, the coach replied.Tears formed in Jasons eyes as he told us what happened next.“Mom, Dad, everyone in the class _17_ their hand.”We, also in tears, looked at him as he _18_showed his certificate.Whenever I despair, I think of this story.I _19_myself that challenges are not overcome by forc

    24、e, but by patience,_20_ and faith.语篇解读:本文是一篇记叙文。作者的儿子Jason患有先天性脑瘫,在学校田径队的表现受到同学们的取笑,但在严寒天气里,Jason仍坚持练习,最终他被选为“月度田径运动员”。作者通过儿子的经历得出感悟:挑战不是靠武力战胜的,而是靠耐心、决心和信心。1A.comfortedBpersuadedCprotectedDinstructed解析:选A根据上文“Our son Jason was born with cerebral palsy (脑瘫)”的提示可知,对于患病的孩子,在成长过程中当遇到挑战时父母给予的是安慰和鼓励。comfo

    25、rt“安慰”符合语境。persuade“劝服”;protect“保护”;instruct“指导”。2A.boringBconfusingCheartbreakingDchallenging解析:选C空后提到孩子在棒球运动的队员选拔中排名最后,所以这是一件令人心碎的(heartbreaking)事。boring“无趣的”;confusing“令人困惑的”;challenging“有挑战性的”。3A.purposelyBregularlyCexactlyDeventually解析:选B根据上文可知,作者的孩子患有先天疾病,在棒球运动的队员选拔中排名最后,这应该是经常(regularly)发生的事情

    26、。purposely“故意地”;exactly“确切地”;eventually“最后”。4A.praisedBadmiredCrespectedDaccepted解析:选D根据but可知,此处与上文形成对比,尽管作者的孩子经常排名最后,但是同学们都接纳(accepted)他。praise“称赞”;admire“钦佩”;respect“尊重”。5A.mercifulBenjoyableCdifficultDunforgettable解析:选C根据下文“One afternoon, he returned home . shouting angrily, Ill never go to schoo

    27、l again!” 的提示可知,此处表示他最艰难的(difficult)时期。merciful“仁慈的”; enjoyable“使人愉快的,令人快乐的”;unforgettable“令人难忘的”。6A.confidenceBsadnessCcourageDfear解析:选B根据下文语境可知,此处应该是伤心(sadness)的情绪。confidence“信心”; courage“勇气”; fear“恐惧”。7A.coveredBpackedCfacedDsupplied解析:选A根据下文的“with food other kids had thrown at him”可知,他的身上有其他同学扔的

    28、食物,be covered with .“被覆盖”符合语境。pack“打包”; face“面对”; supply“提供”。8A.played forBvoted forCprepared forDsigned up for解析:选D根据下文“That day, a few older students made fun of his _9_ on the track and made him the _10_ of their onesided food fight.”的描述可知,此处为报名参加(signed up for)学校的田径队。vote for“为投票”;prepare for“为做

    29、准备”。9A.promiseBperformanceCgoalDability解析:选B根据语境可知,此处表示那天,一些年龄大一点的学生因为他在跑道上的表现(performance)取笑他。promise“诺言”;goal“目标”。10A.targetBcauseCfocusDrole解析:选A根据本句语境可知,此处表示同学们取笑他而且还把他当成食物大战的靶子(target)。cause“事业,原因”;focus“焦点”;role“角色”。11A.in caseBas if Cever sinceDeven though解析:选D即使麻烦不断,他仍留在队里。根据语境可知前后形成转折,even

    30、though“尽管,即使”符合语境。in case“以防万一”; as if“仿佛”; ever since“从那以后”。12A.streetBcampCtrackDfield解析:选C根据上文“That day, a few older students made fun of his _9_ on the track”的提示可知此处为原词复现,表示当其他孩子在体育馆锻炼时,他们注意到Jason在白雪覆盖的跑道(track)上慢跑。13A.trainedBfoundCdismissedDchose解析:选D根据下文“The coach would list the top athletes,

    31、 and students voted for the winner.”的提示可知,此处表示学生们选出(chose)。train“锻炼”;find“发现”;dismiss“解散”。14A.nameBprogressCscoreDapplication解析:选A根据上文“The coach would list the top athletes, and students voted for the winner.”的提示可知,此处表示名字(name)。15A.satisfiedBsurprisedCexcitedDdisappointed解析:选B根据上文“Jasons _14_ had ne

    32、ver been listed”的提示可知,此处教练的反应应该是惊讶的(surprised)。16A.inviteBseekCsupportDconsider解析:选C根据上文“The coach would .the winner”的提示可知,此处教练想表达的是必须有人支持(support)提名。17A.put upBput backCput downDput out解析:选A根据下文中的“We, also in tears, looked at him as he _18_showed his certificate.”可推知,最终大家都同意了提名,所以此处应该是举起(put up)了手。

    33、18A.carefullyBfirmlyCeagerlyDproudly解析:选D根据上文中的“Tears formed in Jasons eyes as he told us what happened next.”可知,此处表示对于这份荣誉,Jason应该是自豪地(proudly)展示他的证书。19A.warnBremindCinformDteach解析:选B根据上文中的“Whenever I despair, I think of this story.”可知,此处表示作者提醒(remind)自己。20A.honestyBknowledgeCdeterminationDdevelopm

    34、ent解析:选C我提醒自己,挑战不是靠武力战胜的,而是靠耐心、决心(determination)和信心。.语法填空(2019山西省康杰中学期中)With Langzhong in Sichuan, Lijiang in Yunnan and Huizhou in Anhui, Pingyao is one of Chinas four wellpreserved ancient cities. It _1_ (build) during the Western Zhou Dynasty._2_ (merciful), Pingyao has escaped the commercializat

    35、ion that has damaged other ancient Chinese cities. And it is not _3_ (possibility) to miss its history. The reason is that the history of Pingyao seems to reveal _4_ (it) along every meter and from every pore (气孔) of the 6.4kilometerlong, 12meterhigh city wall _5_ (design) to defend the city.There a

    36、re more than 300 historical sites and 4,000 historical homes, and strict controls are enforced to ensure that everything is kept the way it was in the past.In the city center you can see _6_ complete government office in feudal China where the county officials lived and dealt with government affairs

    37、. Wellpreserved items in the complex (建筑群), _7_ (cover) more than 26,000 square meters, display _8_ officials used to live and work.During the Qing Dynasty, Pingyao was _9_ North China essentially what Wall Street is to the United States today, a gathering place for _10_ (merchant) from all over the

    38、 country as well as a distribution center for their goods.语篇解读:山西平遥古城与四川阆中古城、云南丽江古城、安徽徽州古城是中国保存最为完好的四大古城。本文简要介绍了平遥古城的基本情况。1was built考查动词的时态和语态。平遥古城建于西周。根据语境可知,build这一动作发生在过去,故应用一般过去时;build与It(指代Pingyao)之间是被动关系,应用被动语态,故填was built。2Mercifully考查副词。此处应用副词作状语修饰整个句子。3possible考查形容词。此处应用possible“可能的”在句中作表语。

    39、It is possible to do sth.“可能做某事”。4itself考查代词。原因是平遥古城的历史似乎通过每一米城墙、每一个城墙上的气孔彰显了它自己(的存在感)。根据语境可知,reveal的宾语就是“平遥古城的历史”,故用反身代词itself。5designed考查非谓语动词。city wall与design之间为逻辑上的动宾关系,故应用过去分词作后置定语。6a考查冠词。此处泛指“一个完整的政府机构”,应使用不定冠词a。7covering考查非谓语动词。分析句子结构可知,the complex与cover之间为逻辑上的主动关系,故应用现在分词。8how考查宾语从句。how在此处引导宾语从句,并在从句中作方式状语,表示“如何,怎样”。9to考查固定句型。此处是一个固定句型,A is to B what C is to D“A对于B就像C对于D一样”,此处表示在清朝,平遥古城对于北方的中国而言就像现今华尔街对于美国一样,故用to。10merchants考查名词复数。merchant“商人”,为可数名词,且前面无限定词修饰,故应用其复数形式。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版高考英语新创新一轮复习外研版精练:必修3 MODULE 6 课下作业(一、二) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391290.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1