2020版英语高考新攻略总复习课标北师大版精练:选修模块7 UNIT 20 NEW FRONTIERS题型组合训练十(B) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语高考新攻略总复习课标北师大版精练:选修模块7 UNIT 20 NEW FRONTIERS题型组合训练十B WORD版含答案 2020 英语 高考 攻略 复习 北师大 精练 选修 模块
- 资源描述:
-
1、题型组合训练十(B).七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2018安徽安庆二模)You may be more interested in a boxing or yoga studio. If you are interested in variety, youll be better off going with a larger complex that might contain equipment for sports, for example.Pay more attention to the importance of th
2、e position. 1 So pick a sport that fits your sense when a visit would typically occur. The fitness equipment should be close to your home or workplace. Whether to make it convenient or inconvenient is often one of the greatest barriers to success.Take advantage of free trials. 2 During your visit, y
3、ou need to think about the number of people using machines, the friendliness of the staff, and whether showers are offered there.3 The two primary places to check for dirt and stains are in the locker room and the corners of the workout rooms. Also pay attention to smell. Make sure there is a way to
4、 easily clean equipment.Talk with personnel about the busiest times and the number of members using the gym on a typical day. 4 Learn about membership packages, extra fees and guest passes for friends and family.By thoughtfully considering gyms and fitness centers you can ensure you will actually li
5、ke your choice and use your membership. Considering the right aspects will help you pick good equipment. 5A.Make sure everything is clean.B.The places should be comfortable to use.C.Good health is of great importance to you.D.Its easy to ignore your body when you have a busy day.E.The fitness center
6、 you like will offer a chance to try them out.F.Find out whether they require pre-class registrations or reservations.G.So you can jump in and achieve your fitness goals and improve your life.答案语篇解读本文告诉你如何选择合适的运动设备来健身。1.D更加注意位置的重要性。当你一天都很忙碌的时候,你很容易忽视你的身体。故选D项。2.E根据上句“利用免费试用的机会。”可知,你喜欢的健身中心会给你一个尝试的机会
7、。故选E项。3.A此空是段落首句,根据上下文可知用祈使句,在A、F中选。再根据下句“检查污垢和污渍的两个主要地方是更衣室和健身房的角落。”可知,要确保一切都是干净的。根据句意可知选A项。4.F根据上句:与员工谈论最繁忙的时间和一天使用健身房的会员人数。再根据空格下句“了解会员包、额外费用和朋友、家人的通行证。”可知,要弄清楚他们是否需要预先注册或预订。故选F项。5.G根据上句“考虑到正确的方面将帮助你挑选合适的设备。”可知,所以这样你就可以实现你的健身目标和改善你的生活。故选G项。.完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。(2018安徽安
8、庆二模)People tend to seek happiness.1Ive finished with many books, I come to the 2 that happiness is a choice. We can feel happy or unhappy just by3our thoughts!I think most people are unhappy because they pay4attention to whats happening outsidethey might think theyre too fat or they5their jobs. Thes
9、e6thoughts can put their personalities under pressure. Another important reason may be that they lack the 7attitude towards others. If they think they8everything others do for them, theyll never feel happy.Actually, we all have a sense of happiness inside waiting to9.What we have to do is let it out
10、. Surprisingly, many of us place such a low10on ourselves that we lower the11of everything we do.12we should make the decision today to value ourselves. When someone 13for help, dont refuse. Just make sure they know the value of your help.14yourself that you can decide whether to be happy on your ow
11、n. Dont worry about genetics(遗传). 15your dad is not the happiest man, it doesnt mean you are unhappy. If you choose to be happy, you can 16look on the bright side of life. Take17and be proud of the choices you have made.Try giving some of your time to a18career. For example, the more time you spend
12、volunteering, the happier youll be. This is an opportunity to19new experiences, meet new people and learn new20. 1.A.UnlessB.WhenC.ThoughD.Before2.A.forceB.agreementC.ideaD.conclusion3.A.changingB.scanningC.polishingD.updating4.A.littleB.muchC.someD.less5.A.appreciateB.likeC.doubtD.hate6.A.badB.posi
13、tiveC.ridiculousD.meaningful7.A.thoughtfulB.friendlyC.gratefulD.hopeful8.A.abandonB.absorbC.deserveD.possess9.A.give outB.burst outC.die downD.break down10.A.valueB.purposeC.spiritD.decision11.A.targetB.requestC.functionD.quality12.A.OrB.SoC.ButD.As13.A.searchesB.chargesC.reachesD.asks14.A.RetellB.I
14、nformC.RemindD.Persuade15.A.In caseB.SinceC.Even ifD.Whether16.A.alwaysB.neverC.stillD.even17.A.effectB.careC.noticeD.responsibility18.A.constantB.worthyC.diverseD.curious19.A.gainB.masterC.analyzeD.improve20.A.activitiesB.adventuresC.skillsD.benefits答案语篇解读人们往往寻求幸福,其实幸福是一种选择。1.B考查状语从句。在我看完很多书的时候,我得出
15、了这样的:幸福是一种选择。根据语境可知此处应该是when引导的时间状语从句。故选B项。2.D考查名词。当我看完很多书的时候,我得出的结论(conclusion)是:幸福是一种选择。故选D项。3.A考查动词。我们的思想有变化了,我们能感到快乐或不快乐!change 改变;scan浏览;polish擦亮;update更新。故选A项。4.B考查形容词。我想大多数人都不快乐是因为他们很关注外面发生的事情。根据语境可知答案为B项。5.D考查动词。他们可能会认为自己太胖了,或者他们讨厌自己的工作。appreciate 鉴赏,感激;like喜欢;doubt 怀疑;hate讨厌。故选D项。6.A考查形容词。这
16、些糟糕的想法会让他们的个性承受压力。bad 坏的;positive 积极的;ridiculous 可笑的;meaningful有意义的。故选A项。7.C考查形容词。另一个重要原因可能是他们缺乏对他人的感恩态度。根据语境可知答案为C项。thoughtful 深思的,体贴的;friendly 友好的; grateful感激的; hopeful有希望的。8.C考查动词。如果他们认为自己应该得到别人为他们做的一切,他们就永远不会感到幸福。abandon 遗弃;absorb 吸收; deserve 应得; possess拥有。故选C项。9.B考查动词词组。事实上,我们都有一种幸福的感觉等待着爆发。giv
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393040.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2020-2021学年语文人教版选修《外国小说欣赏》教学课件:第一单元 桥边的老人 (2) .ppt
