2020版译林版高中英语选修六培优新方案练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU 课时跟踪练(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版译林版高中英语选修六培优新方案练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU 课时跟踪练三 WORD版含解析 20
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时跟踪练(三) Grammar & Writing.完成句子1得知我们图书馆要买一些书,我想给出一些建议。Knowing that our library is going to buy some books, Id like to give some suggestions.2因为写得匆忙,这篇文章不是很好。Written in a hurry, this article was not so good.3参观艺术展时,我们讨论了伟大的艺术家们的作品。While visiting the art exhibition, we discussed the gr
2、eat artists works.4由于没完成这个项目,他们将再工作两个多小时。Not having completed the project, they will work two more hours.5我很高兴被邀请在这里讲话。Im pleased to be invited to speak here.阅读理解Im very interested in the role of TVwatching in our happiness.After all, after sleeping and work, its the biggest consumer of the worlds t
3、ime.So I was interested to see that new research suggests for couples without lots of mutual (共同的) friends, watching the same TV show (or reading the same book or watching the same movie) can help both people feel they live in the same social world.It turns out that couples who have lots of mutual f
4、riends tend to have the strongest bonds, and for those who dont have a lot of mutual friends, having “shared media experiences” helps them to feel connected.This rang true for me.My husband Jamie and I have some mutual friends, but our social worlds dont overlap (部分重叠) extensively.Years ago, we both
5、 worked at the same place, and I remember how much fun it was when we knew so many people in common.We do have the habit of choosing shows to watch together, and it really is an activity that draws us closer.For instance, weve watched Transparent, Lost and The Shield.I bet this finding is true for n
6、onromantic relationships, too.With my daughters, Ive watched The Office, Friends, The Mindy Project and Super Store.And Ive heard of offices that have a specific “office show”that people watch and discuss.It gives everyone something to talk about and a form of harmless gossip apart from work.I love
7、to read, and I like reading in a room where someone else is reading, but its true that this activity has never seemed as companionable as watching the same TV show or movie with my husband.Weve not living in the same inner world; were not reacting to the same material at the same time.I always felt
8、a bit guilty about watching these TV shows with my husband shouldnt we be doing something else?But now I recognize that its a valuable, relationshipstrengthening activity.1According to the passage, if a couple dont have too many mutual friends, its good for them to .Awork in different placesBwatch T
9、V togetherClive in the same social worldDmake friends in different social worlds解析:选B细节理解题。根据第二段“.couples without lots of mutual friends, watching the same TV show (or reading the same book or watching the same movie) can help both people feel they live in the same social world.”可知,没有许多共同朋友的夫妻一起看同一个
10、电视节目(或者读同一本书或者看同一部电影)能帮助他们感到他们居住在同一社会空间。由此可知,如果一对夫妻没有许多共同的朋友,一起看电视会对他们有益。2What does the author think about them having some mutual friends?ANot affecting each others social world.BImproving the relation with their friends.CLetting them both not feel lonely any longer.DMaking them depend on each othe
11、r even more.解析:选A细节理解题。根据第三段“This rang true for me.My husband Jamie and I have some mutual friends, but our social worlds dont overlap extensively.”可知,这对“我”来说很真实。“我”的丈夫Jamie和“我”有一些共同的朋友,但是我们的社会空间并没有大部分重叠。由此可知,作者他们夫妻拥有共同的朋友并不影响彼此独自的社会空间。3What does the author mean by saying “Were not .at the same time
12、”?AShe and Jamie also have topics sometimes.BReading with strangers is the happiest thing.CShe hasnt much common language with Jamie.DIts hard to have common language when she reads with strangers.解析:选D推理判断题。根据倒数第二段画线句子上文可知,“我”喜欢与其他人一起阅读,但是并不像与丈夫一起看电视或电影那样有相依为伴的感觉。由此可见,画线句子是针对与陌生人一起阅读而言的。“我们”不处于同一内心
13、世界,不能同时对同一(阅读)材料做出反应。由此推知,作者认为和陌生人一起阅读没有共同语言。4What did the author use to think about watching TV with her husband?AIt wasnt a meaningful activity.BIt was boring but very valuable.CIt was not better than reading.DIt helped improve their relationship.解析:选A推理判断题。根据最后一段“I always felt a bit guilty about
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393086.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
