2020秋高中英语外研版必修5课时作业9 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语外研版必修5课时作业9 MODULE INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2020 高中英语 外研版 必修 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.完形填空I have neighbors whose adult son has been living with them since he lost his job over 5 years ago. He is the 5th one of 6 1 of his parents. He had no job 2 still enjoyed himself because he had a dog staying together with him. 3 , his dog died in early July last year. This 4 has
2、affected him deeply, which is 5 , since he had spent most of his time walking the dog or making friends in the neighborhood with other dog 6 and owners.His parents didnt 7 his idea of getting another dog because they wanted his schedule to be more flexible (灵活的) to find work. It was a(n) 8 time; I c
3、ould see he was depressed and lonely 9 his dog. It seemed that all he could do was help his parents with chores, like cooking or 10 .I wanted to help him get rid of the 11 feelings, so I invited him to 12 dog walks with my family. We also 13 some BBQ and picnic activities together. Then I thought ma
4、ybe something else would help.Its volunteering at the local humane society (动物保护协会), not far from where we live, taking only several 14 for us to get there by bike. At first, he 15 to volunteer to help walk or love the 16 there. However, after only one week, he began to 17 me excitedly about how muc
5、h they needed his help and how happy he was. He seems to have 18 nowto return to school to learn the zoology and study animals in the future. I feel relieved that he has 19 . I am more pleased that he feels 20 and valued. And that is so important for all of us.作者邻居失业的儿子失去了狗之后孤独并且沮丧,作者帮助他振作起来,找到了自身的价
6、值。1A.girls Bstudents Cchildren Dfriends答案:C解析:根据空格后的“of his parents”可知此处指这位儿子在他父母的六个“孩子”中排行第五。2A.but Bso Cor Dand答案:A解析:根据上下文可知此处是转折关系,故but符合语境。3A.Unfortunately BHopefully CNaturally DNormally答案:A解析:“不幸的是”,邻居儿子的狗死了。4A.failure Brelief Cfear Dloss答案:D解析:狗死了应该是一种“损失”。5A.regular Bclose Cunderstandable D
7、general答案:C解析:根据空格后的“since he had spent most of his time walking the dog or making friends”可知这种情况是“可以理解的”。6A.relatives Bwalkers Cbuyers Dmanagers答案:B解析:根据上文的“walking the dog”可推断这里指“遛狗的人”。7A.demand Bconsider Cignore Dsupport答案:D解析:根据下文的“they wanted his schedule to be more flexible (灵活的) to find work”
8、可推断,其父母不“支持”他再养一只狗。8A.happy Bhard Cinteresting Dnervous答案:B解析:根据下文的“he was depressed and lonely”可知,这是一段“艰难”的日子。9A.with Blike Cwithout Dfor答案:C解析:“没有”狗的陪伴,邻居的儿子应该感到很孤单。10A.reading Bsinging Cteaching Dcleaning答案:D解析:根据上文的chores和cooking可知杂务活还包括打扫卫生。11A.bad Bstrange Cfamiliar Dactive答案:A解析:作者想要帮助邻居的儿子摆脱
9、“不好的”想法。12A.prepare Bshare Cselect Dreceive答案:B解析:为了帮助邻居的儿子,作者邀请他和自己的家人一起遛狗。13A.attended Bapproved Cimproved Dremembered答案:A解析:作者还和邻居的儿子一起“参加了”野外烧烤和野餐活动。14A.days Bhours Cminutes Dseconds答案:C解析:根据上文的“not far from where we live”可知,此处表示骑自行车只需要几“分钟”就可以到达当地的动物保护协会。15A.wanted Bagreed Crefused Dpredicted答案
10、:C解析:根据后文的However可知,这里指一开始邻居的儿子“拒绝”去做志愿活动。16A.animals Bpatients Celders Dtrees答案:A解析:根据上文的“humane society”以及下文的“study animals in the future”可知答案。17A.promise Bwarn Chear Dtell答案:D解析:一周之后,邻居的儿子开始兴奋地向作者“倾诉”他的经历和感受。18A.purposes Bopinions Cchances Dhabits答案:A解析:根据下文的“to return to school to learn the zool
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395473.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《金牌教程》2019届高三人教版语文一轮复习课件:第2部分 现代文阅读14A .ppt
