2019版高考英语一轮复习高考提能练十九Module1LifeintheFuture外研版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 复习 提能练 十九 Module1LifeintheFuture 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、 Module 1Life in the Future阅读理解组块专练练速度(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!)(限时:35分钟).阅读理解A(2018黑龙江哈尔滨六中一模)With fuel costs rising and airlines finding more fees to impose (强加,征税)on travelers every day, airfare isnt getting any cheaper. Since you cant drive to all your dream destinations, flying is the only way to
2、 go sometimes and, undeniably, the fastest. Luckily, there are plenty of ways to find the most affordable fares and also avoid paying as many extra charges as possible when you plan ahead.Get the best fare. Airlines put out their fare sales on Tuesday morning, making this day the best day to book a
3、flight for less.Fly during the least popular times. Tuesday, Wednesday and Saturday are the slowest days to fly, which means cheaper deals than the rest of the week. You can also find reduced rates on early morning flights, since many people dont like to get up before the sun to get to the airport.
4、Earlier boarding times can also considerably cut down your chances of getting bumped on an overbooked flight or delayed because of other delayed flights or mechanical issues.Choose your seat later. Some airlines charge you to pick your seat when you book online, adding even more to the bottom line o
5、f your ticket cost. If you show up early on your travel day, you can still get suitable seats. Some of the best seats get held back until flight day, unless others are willing to pay extra for them ahead of time, so you still have the chance at one of those.Fly on holidays. You already know that sum
6、mer is the most expensive time to fly, and even though most other times are more affordable, the days surrounding holidays can be crazy. Save big if youre willing to travel on major holidays, such as Thanksgiving and Christmas.Dont wait until the lastminute to book. Many travelers dont know that the
7、res a sweet spot for booking and getting the best price on your tickets. Book too early or too late and you could end up paying more than you need to. The best time to book is between three months and six weeks from when you want to travel.【语篇解读】本文主要讲述了在燃油费和机场建设费日益增长的今天,乘坐飞机会是非常昂贵的。本文告诉了读者几点减少费用,利用飞
8、机便宜出行的建议。1The passage is intended to _.Ainform us how to book a cheaper ticketBtell us how to choose the seat and time for a flightCpersuade us into travelling by airDinform us of some best ways to save money on a flight答案与解析:D推理题。根据文章内容,主要讲述了在燃油费和机场建设费日益增长的今天,乘坐飞机会是非常昂贵的。本文告诉了读者几点减少费用,利用飞机便宜出行的建议。结
9、合Luckily, there are plenty of ways to find the most affordable fares and also avoid paying as many extra charges as possible when you plan ahead.目的在于给读者相关的建议,故选D。2Which of the following statements is not true?AAirline travelers are supposed to pay more for the rising fuel costs.BEarly morning flight
10、 will help avoid some bumps and delays.CYou can only book your seat online before or on your flight day.DBooking too early may cost you more money on your tickets.答案与解析:C细节题。根据文章内容If you show up early on your travel day, you can still get suitable seats. Some of the best seats get held back until fl
11、ight day, unless others are willing to pay extra for them ahead of time, so you still have the chance at one of those.由此可知,并不是在你乘坐飞机的前一天或者当天才能在网上预订座位,故选C。3Which is the best time to book the flight for October 2nd?AMay 15th. BAugust 15th.CJune 15th. DSeptember 15th.答案与解析:B推理题。根据文章内容The best time to b
12、ook is between three months and six weeks from when you want to travel.预订机票的最后时机是你想要乘机的前3个月至6个星期前。如果想要10月2号出行,结合4个选项,则最佳的订票时间应为8月15号。故选B,其他时间要么过早要么过迟。B(2018安徽皖南八校联考)If you want to slow aging, you might want to eat less. This finding is good newsif you were a mouse. The researchers studied mice, not
13、people.John Price and other researchers studied two groups of mice. One group was able to eat as much as it wanted. The researchers limited what the mice in the other group ate. Their diet had 35 percent fewer calories than the first group of mice.Price says the mice with the diet restrictions were“
14、more energetic and suffered fewer disease.”They were not just living longer but seemed to stay younger for a longer period of time.The researchers found that fewer calories slow down a natural mechanism in cells called ribosomes. Price explains that ribosomes are responsible for making important pro
15、teins in the cells. But with fewer calories, they slow down. This gives the cells more time to repair themselves.The researchers say ribosomes use from 10 to 20 percent of the cells energy to make those proteins. Price wrote that “because of this, it is impractical to destroy an entire ribosome” whe
16、n it starts to break down. However, “repairing individual parts of the ribosome on a regular basis enables ribosomes to continue producing high quality proteins for longer than they would otherwise. This top quality production, in turn, keeps cells and the entire body functioning well.”Price said, “
17、ribosome is a very complex machine, like a car.” They need “maintenance to replace the parts that wear out the fastest. When tires wear out,” he explained, “you dont throw the whole car away and buy a new one. It costs less to replace the old tires.”“Food,” he said, “isnt just material to be burnedi
18、ts a signal that tells our body and cells how to respond.” Price said the findings help to explain how exactly our bodies age. And this may “help us make more educated decisions about what we eat.”【语篇解读】本文属于科技与发明类。主要介绍了通过在老鼠身上所作的实验,发现减少食物有利于身体健康,让人更长寿。4What can we know about the mice with limited ca
19、lories from the study?AThey can keep healthy easily.BThey need more energy to be active.CThey can look younger than they are.DThey will live a longer life like humans.答案与解析:A推理判断题。根据第三段“the mice with the diet restrictions were more energetic and suffered fewer disease”饮食限制的老鼠更精力充沛,患疾病的几率也更小。根据句意可知限制
20、饮食的老鼠更健康,故选A。5What will happen to ribosomes if there are fewer calories?AThey will completely break down.BThey make proteins in the cells slowly.CThey will produce high quality proteins more.DThey may need more time to repair themselves.答案与解析:B推理判断题。根据第四段句意:研究人员发现更少的热量减慢了称为核糖体的细胞的自然机制。Price说明核糖体负责制造
21、细胞中重要的蛋白质。但是热量越少,它们就制造的速度越慢。分析本句可知核糖体在细胞中制造蛋白质的速度减慢了。故选B。6Price explained the ribosomes role of repairing themselves by _.Atelling a storyBlisting basic dataCmaking comparisonsDexperimenting on mice答案与解析:C推理判断题。根据第六段:普赖斯说:“核糖体是一个非常复杂的机器,就像一辆汽车。”他们需要“维修”来替换最快磨损的部件。“当轮胎磨损时,”他解释道,“你不要把车全扔掉,买一辆新的。更换旧轮胎成
22、本较低。”普赖斯把核糖体比作是一辆非常复杂的汽车,可知是通过比较的,故选C。7What does the text mainly deal with?AFood decides how long you live.BCan you slow down your aging process?CEating less may help you live longer.DShould your diet be reduced for your health?答案与解析:D主旨大意题。根据第一段可知想要年轻就要少吃。第三段限制食物的老鼠要更活跃更健康。及最后一段这可能会“帮助我们对我们所吃的东西做出更
23、多的教育决定”。可知为了健康应该减少食物。故选D。C(2018湖北枝江第二高级中学模拟)Ammie Reddick from East Kilbride, Lanarkshire, was only 18 months old when she had the accident that had scarred(留下创伤) her for life. The curious child reached up to grab the wire of a hot kettle in the family kitchen and poured boiling water over her tiny
24、infant frame.Her mother Ruby turned round and, seeing Ammie horribly burnt, called an ambulance which rushed her daughter to a nearby hospital. Twenty percent of Ammies body had been burned and all of her burns were thirddegree. There, using tissue (组织) taken from unburned areas of Ammies body, doct
25、ors performed complex skin transplants(移植) to close her wounds and control her injuries, an operation that took about six hours. Over the next 16 years, Ammie underwent 12 more operations to repair her body.When she started school at Maxwelton Primary at age 4, other pupils made cruel comments or si
26、mply wouldnt play with her. “I was the only burned child in the street, the class and the school,” she recalled, “some children refused to become friends because of that.”Today, aged 17, Ammie can only ever remember being a burned person with scars; pain is a permanent part of her body. She still ha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399064.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
