2019版高考英语大一轮优选(备、考、练)全国通用版单元检测卷22 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语大一轮优选备、考、练全国通用版单元检测卷22 WORD版含答案 2019 高考 英语 一轮 优选 全国 通用版 单元 检测 22 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解A(状元桥原创)The British drinking cultureI first met alcohol in the late 1980s. It was the morning after one of my parents parties. My sister and I, aged 9 or 10, were up alone. We were searching for abandoned cans. I remember being methodical(有方法的): pick one up, give it a shake to see if theres any
2、thing inside, and if there is, drink! I can still remember the warm taste of the beer on my tongue. In my midteens, I started to drink more often. I found that drinking made being a human easier. Drinking meant I could talk to people more easily, sometimes even dance. After I graduated, I found myse
3、lf in a new city but with the same habits. I ended one night by getting drunk. The next morning I had a black eye and a need for a tetanus injection(破伤风注射). I didnt feel that I had a problem with alcohol, nor did any of my friends. We got drunk, and then suffered the consequences. We were just doing
4、 what young people did. But recently, with nearly 20 years of drinking, I started to wonder if my generations relationship with alcohol was abnormal. When I looked into the numbers, I realized that it was. I discovered that 2004 was _Peak_Booze_:_the year when Brits drank more than they had done for
5、 a century. No other generation drank so much in their early twenties. Why us?In 1950, Brits drank an average of39 liters(公升) per person. Then, in 1960, it began to move upward. The climb became steadier during the 1970s. However, the rising trend ended in 1980, but that turned out to be temporary.
6、By the late 1990s, consumption was rising rapidly again. In 2004, we were drinking95 liters of alcohol per person. For many of us nowadays, its still normal to go to the bar after work on Friday. We drink maybe because were happy or sad. Today the drinking commercials are more tightly regulated, but
7、 the winesponsored TV cooking contest and beerbranded soccer shirt are here, reminding us that alcohol is a normal part of everyday life.语篇导读本文为说明文。英国的饮酒文化历史悠久,也影响着一代又一代的人。1How did the writer begin his first attempt at drinking?ABy drinking with his sister at the mercy of their parents.BBy drinking
8、the beer in the abandoned cans after a party.CBy drinking at random with their teen mates after school.DBy drinking the beer bought with the pocket money given to them.解析 B细节理解题。根据第一段内容可知B项正确。2What do we know about the writer according to the second paragraph?AThe writer was a little premature.BThe
9、writer had difficulty getting on with others.CThe writer used to get drunk when he was young.DThe writer dropped out of school due to drinking too much.解析 C细节理解题。根据第二段内容可知,作者年轻时习惯夜里喝醉,第二天早上,有黑眼圈,需要破伤风注射,故选C项。3How does the writer develop his idea in the fourth paragraph?ABy showing examples.BBy analy
10、zing data.CBy classifying figures.DBy tracing the time order.解析 D篇章结构题。 作者主要通过列举不同时期英国人喝酒的量来告诉读者一个客观事实,即:喝酒的量在英国基本上是呈上升的趋势。作者是按时间的顺序来写的,故选D项。 4What can we infer from the last paragraph?ADrinking advertisements are forbidden on TV in Britain.BThe British drinking culture is different from the past.CP
11、eople go to the bar simply because they are happy or sad.DSmart businessmen can still plant their alcohol advertisements everywhere.解析 D推理判断题。根据最后一段可知,尽管与酒相关的广告管理得更严了,但酒商通过赞助电视烹饪大赛和在足球衫上印商标等方式间接地做广告,故选D项。B(2018河北保定一中高三一检)If something that youre doing doesnt challenge you,then it doesnt change you.We
12、 all need some normal stress in our lives, after all.5._ So challenge the following limits:Figure out what youre scared of and do it continuously.If youre a salesman, and youre scared of talking to people personally or over the phone, now, instead of being scared and thinking youll fail, spend at le
13、ast five minutes a day to pick up the phone and make a call.6_ But dont stop on the first try! Eventually, you can look at fear in the eyes and say, “Go on, Im not scared!”7_Make sure this hobby is not linked to your career; you have to relax and relieve your stress while performing this. Some examp
14、les might be cooking, sewing, painting and so on. Apart from helping you challenge yourself, taking a class for your hobby may also give you extra income.Set aside at least nine minutes a day for physical exercise.8_ A simple 9minute run around your neighborhood can do wonders for yourself. Exercise
15、 can not only help you maintain your regular weight,but also make you feel better about yourself.Travel and allow yourself to be interested in new people.Dont just limit yourself to your fellow travelerstry to connect with the service staff. You never know what kind of people theyre going to be. Get
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399195.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
