2020-2021学年北师大版英语必修3课时分层作业UNIT 9 LANGUAGE POINTS(Ⅲ)(LESSON 4COMMUNICATION WORKSHOPCULTURE CORNER .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年北师大版英语必修3课时分层作业UNIT 9LANGUAGE POINTSLESSON 4COMMUNICATION WORKSHOPCULTURE CORNER 2020
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)语言知识练习固基础.单句语法填空1The disease occurs most frequently(frequent) in rural areas.2Lets compromise and each pays the half damages (damage)3Judgment should be based(base) on facts,not on hearsay.4In conclusion(conclude),I wish this meeting a success.5I hope I can find a suitable(suit) job after g
2、raduation.6My uncle is occupied(occupy) in building his own house.7He needed money to feed his addiction(addicted) to gambling(赌博)8Students receive admission(admit) cards beforeattending college entrance exam.9You may be physically(physics) and mentallyexhausted after a long flight.10It is not how m
3、uch we do but how much love we put into what we do that benefits our work most.完成句子1The late storm did much damage to the crops不久前的这场暴风雨对农作物造成了很大损失。2You should base a judgment on the fact你应该以某事实为依据进行判断。3It was only after he had read the papers that Mr.Gross realised the task before him was extremely
4、 difficult to complete.直到他读了文件之后,格罗斯先生才意识到他面临的任务很难完成。4Her time is fully occupied with her children她的时间全部用在孩子身上了。5My son has been admitted to Beijing University,which makes me proud.我儿子已经被北京大学录取了,这使我很自豪。高考题型练习提能力.阅读理解AHas been a dream for 30 years but now the worlds first flying car is set to hit the
5、 roads this year.Ever since the Back to the Future movies lit up our screens in the 1980s,designers have dreamt of cars that could take to the sky at the push of a button (按钮)And now pilots can order their own “roadable” plane for just 127,000.The plane,which has foldout wings that span(翼展)17.5 feet
6、,can be up to 115 mph.Back on the land,it can also travel at “highway speeds” in car mode(模式)Fuelling the 19 feet long plane couldnt be simpleryou just drive it into a petrol station and fill it up.A spokeswoman said,“You can keep your lightsport airplane in your garage.But because it needs a short
7、runway to take to the air,you will have to drive to your local airport,fly up to 460 miles,land and drive directly to your destination.You will always be ready to drive or fly.”The spokeswoman added,“Never let bad weather change your trip.You can simply divert (转向) and continue on the ground until t
8、he weather clears.”Theres no risk to youthis is only the chance for you to be the first at your home field to unfold your wings and fly into the future.【语篇解读】人们做了三十年的梦终于成真了,有一种飞机飞行时展开机翼,在高空中飞,在陆地上则收起机翼,就变成汽车。 1According to the text,the “roadable” plane Acan fly in the sky at “highway speeds” in car
9、modeBis a kind of car with foldout wingsCis a little difficult to fuelDcan only travel on the highwayB细节理解题。根据第三段的内容可知,这种飞机有可折叠的机翼,飞行时可展开机翼,在公路上则是汽车模式,故选择B项。2We can infer that in the Back to the Future movies Athere are some skillful pilotsBpilots have no cars to driveCpilots cant afford a “roadable
10、” planeDcars can fly in the skyD推理判断题。根据第二段内容可知,电影Back to the Future里有一种汽车,可以一按按钮就飞到空中,故选择D项。3What does the underlined word “it” in the 5th par agraph refer to?AThe “roadable” plane.BYour garage.CThe local airport. DA petrol station.A代词指代题。根据第五段女发言人说的话可知,it指前面提到的“lightsport airplane”,而“lightsport ai
11、rplane”正是本文要介绍的“roadable” plane,故选择A项。4The last paragraph of the text aims to Acall for people to buy the “roadable” planeBshow people the use of the “roadable” planeCtell people only the “roadable” plane can fly in the futureDask people to unfold their wings and fly into thefutureA推理判断题。根据最后一段内容可知,
12、这种“汽车”飞机对你没有危险,只是让你有机会成为第一个在家就可以展开机翼,飞向未来的人。由此可见,作者旨在号召读者购买这样的汽车,故选择A项。BDavid Lindenmayer of the Australian National University College of Science in Canberra says that older trees play important roles in maintaining landscapes and ecosystems.David studies conservation,landscape,ecology and biodiver
13、sity at the Australian National University College of Science in Canberra.“Lots of people recognize that as humans get older they tend to have less and less children while trees do it the other way aroundWhat really happens is that the older some of these really big old trees get,the more seeds they
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402187.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
