2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 2 TRAFFIC JAM 单元整合提升 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 2TRAFFIC JAM 单元整合提升 WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、单元整合提升.单词拼写1He hit upon the solution (解决) to the problem almost by accident.2You cant park here unless you have a permit (许可证)3If it is convenient (方便的) to you, Ill call on you after work.4Because of the heavy traffic,I had to get to my destination (目的地) two hours before the lecture time.5The price
2、at the hotel ranges from 20 dollars to 50 dollars a day for a single (单人的) room.6This means that you must have the exact amount of the fare (车费) as you get on the bus.7On condition that you sign this receipt (收据),Ill pay you the money.8The money will be used to provide (提供) the school with new compu
3、ter equipment.9This book is one of the most impressive (给人印象深刻的) novels in recent years.10He is in no mood (心情) for playing chess today.单句语法填空1The experiment has ruled out the possibility of the existence of any life on that planet,but it does not mean there is no life on other planets.解析:句意:这个试验已经排
4、除了在那个行星上存在生命的可能性,但是这并不意味着其他行星上没有生命。rule out排除(可能性)。2The engineers are so busy that they have zero time for outdoor sports activities, even if/though they have the interest.解析:句意:这些工程师们是如此忙以至于没有时间参加户外的体育活动,即使他们有这样的兴趣。根据句意应用even if/though,意为“即使”,引导让步状语从句。3She spoke very confidently because she wanted
5、to make a great impression (impress) on her employees.解析:句意:她讲得很自信,因为她想给她的员工留下深刻印象。make an impression on sb.给某人留下印象。4He received (receive) a lot of gifts on his birthday,but he was not willing to_accept (accept) them.解析:句意:在过生日时,他收到了许多礼物。但他不愿意接受它们。receive只强调收到,未必接受;而accept强调收到并且接受。be willing to do 愿
6、意做。5As we all know,some people waste food while others dont have enough.解析:句意:众所周知,一些人浪费食物,而还有一些人没有足够的食物。根据句意可看出前后两个句子强调二者的并列对比。while有这种用法。6I find it hard to get along with Miss Anderson, and therefore I always avoid being_left (leave) alone together with her.解析:句意:我发现很难与安德森小姐相处,因此我总是躲避与她单独相处的场合。avo
7、id doing sth.避免、躲避做某事;且I和leave为动宾关系,应用被动式。7This field trip will provide a chance to get close to nature for the children.解析:句意:这次郊游将给孩子们提供接近大自然的机会。“提供给某人某物”用provide sb.with sth.或 provide sth.for sb.。8Im sorry that I have been the cause of so much trouble to you.解析:句意:我给你带来很多麻烦,实在对不起。the cause of.的起因
8、。9He came to my class every week,but his attitude suggested he was (be) not really interested in the subject.解析:句意:他每周都来上我的课,但他的态度显示他对这门学科并不感兴趣。suggest 意为“表明”时,其后宾语从句不用虚拟语气。10I got stuck (stick) in the traffic congestion.I tried calling your mobile phone, but it was busy.解析:句意:我被困在交通阻塞中。我试着打过你的手机,但在
9、占线中。get stuck in意为“被困在中”。.完成句子1我在路上因交通堵塞而耽搁了十五分钟。结果,我上班迟到了。I was held up for fifteen minutes on the way in the traffic jam. As a result,I was late for work.2我认为你应该向杰克道歉。不可能!都是他的错。I think you should make an apology to Jack.No_way! It was his fault.3这两个女孩虽然是第一次见面,但相处得很好。The two girls got on well with
10、each other,even though/if it was the first time they had met.4在激烈的竞争结束时,所有的竞争者都松了一口气。All the competitors breathed a sigh of relief at the end of the heated competition.(breathe)5老板现在心情不好,你最好不要自找麻烦了。The boss is not in a good mood now,so youd better not ask for trouble.(mood).阅读理解Bicycling is mostly d
11、one for sports, pleasure and healthful exercise here in America.Some young people, however, ride bicycles as part of their job.They are city bicycle messengers.In todays world of faxes, telephones and computers, you might think that hand delivery of messages or packages is strange.But in cities wher
12、e downtown traffic is heavily congested, bicycle messengers are doing a thriving(兴隆的)business.Delivery by cars or trucks works well in the suburbs, but in the city,nothing beats a bicycle.Messengers on a bicycle carry many different things.Some items or messages are private,and senders dont want the
13、m to be sent by fax.Others are very valuable and it is important that they will be carried as quickly as possible from one place to another.Finally messengers carry important things that cant be transmitted electronically,such as parts for computers or medical laboratory samples.Bicycles are fast an
14、d maneuverable in traffic.A car could be tied up in heavy city traffic for hours.A bicycle, because it is smaller,can move through traffic much faster and more easily than a larger vehicle.Bicycles can also go faster than a person walking on city streets.本文主要讲述了自行车投递员的工作,在交通阻塞的情况下,自行车投递更有优势。1Bicycle
15、 messengers are best suited for work in _.Alarge cities with heavy trafficBcities with bicycle lanesCsuburbs where traffic is lightDrural areas with wide roads答案:A解析:细节理解题。从文中第二段“But in cities where downtown traffic is heavily congested, bicycle messengers are doing a thriving(兴隆的) business.”可知,自行车递
16、送员的工作适合在交通拥挤的大城市。2Bicycle messengers must _.Aknow what is in every envelope they carryBknow their way around the city very wellCopen the packages they deliver and see insideDdrive through city parks so they can enjoy the scenery答案:B解析:推理判断题。从文中第三段“Some items or messages are private.”可排除A、C两项,又因为文中第二
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402922.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
