2019年英语新同步人教必修一精练:UNIT 1 单元加餐练(一~二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步人教必修一精练:UNIT 单元加餐练一二 WORD版含答案 2019 英语 同步 必修 精练 UNIT 单元 加餐 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、单元加餐练(一)完形阅读组合练.完形填空I truly learned what a best friend is in my first year in high school. Kate and I were good friends and we were inseparable (分不开的). We spent every day together and always had a good _1_.Then basketball started and we were on the _2_ team. After a few games, _3_, Kate got moved up
2、 to the Rose Cup fulltime. I wouldnt admit it then, but actually I envied (嫉妒) her. Having _4_ practice times, we started to see less of each other. Soon I started to hear that she was talking _5_ my back.One night, I called Kate to tell her about my new _6_. To my _7_, the next day at school she to
3、ld everyone I _8_ her style because she had told me she wanted to get hers cut like this. At noon she handed me a letter and walked away _9_ talking with me. I couldnt accept the _10_ words on the paper.In great _11_, I wrote right back to her.Over the next week, we exchanged (交换) more _12_ letters.
4、 I cried myself to sleep every night, _13_ our friendship was over. One night my mom took me to Kates home. Our moms looked at each other _14_. Kates mom asked us questions but _15_ of us responded (反应)At last I let everything out. The huge burden in my mind was slowly lifted as we each talked about
5、 _16_ we were feeling. It was all out. Suddenly Kate _17_ from her seat, crossed the room and hugged me with tears. I will never forget that.It has been five months _18_ we broke with each other. Last weekend we were out together again. It makes me happy that we are _19_ to care about each other mor
6、e. I now know that _20_ I am asked about my friends, Kate will be at the top of the list.语篇解读:两个好朋友发生了矛盾,彼此很不开心,通过这件事她们意识到朋友是非常重要的。1A.restBtimeCexample Dparty解析:选B句意:我们一起度过每一天,总是玩得很开心。have a good time“玩得开心;玩得愉快”;have a rest“休息”;have a party“召开聚会”。2A.right BgoodCfamous Dsame解析:选D由下文可知我们在同一个队。3A.howev
7、er BbutCstill Dyet解析:选A可是几轮比赛之后,凯特晋级到玫瑰杯全职比赛。however意为“可是;然而”。4A.upset BfreeCdifferent Dstrange解析:选C由原来的同一个队到后来凯特晋级到了别的队,我们有了不同的练习时间,见面的机会也开始少了。5A.on BinCby Dbehind解析:选D不久,我开始听说她在背后讲我的坏话。6A.haircut BovercoatCnecklace Dshoes解析:选A由下文“because she had told me she wanted to get hers cut like this”可知,我给凯特
8、打电话是想告诉她我的新发型。7A.joy BsurpriseCpleasure Dsorrow解析:选B使我吃惊的是,第二天在学校里她告诉每一个人我模仿她的发型,因为她已经告诉我她想留这样的发型。to ones surprise“令人吃惊的是”。8A.settled BgainedCcopied Dcreated解析:选Ccopy“模仿”;settle“安家;定居”;gain“获得;得到”;create“创造”。9A.in need of Binstead ofCexcept for Das well as解析:选B中午,她递给我一封信,没和我说话就走开了。instead of “代替;而不是
9、”;in need of“需要”;except for“除以外”;as well as“和;又;也”。10A.cruel BgratefulCdisappointing Dbeautiful解析:选A由下一段每晚我都哭着睡觉可知,信上的语言是残忍的、伤人的。故选A。11A.power BangerCsurprise Ddoubt解析:选B由于信的内容很伤人,我十分生气,就给她写了回信。in anger“生气地;悲愤地”;in power“掌权”;in surprise“吃惊地”;in doubt“怀疑地”。12A.serious BdangerousCregretful Dhurtful解析:
10、选D接下来的一个星期,我们交换了更多对彼此造成伤害的信件。hurtful“造成损害的;有害的”;regretful“懊悔的;遗憾的”。13A.meaning BhopingCbelieving Dignoring解析:选C每晚我都哭着睡觉,认为我们的友谊结束了。14A.surprisingly BnervouslyCexcitedly Dhappily解析:选B我和凯特不和,当然我们的妈妈很不安。nervously“神经紧张地;不安地”;surprisingly“吃惊地”;excitedly“兴奋地”;happily“高兴地”。15A.neither BeitherCboth Dnone解析:
11、选A凯特的妈妈问我们问题,我们都没反应,故用neither。either两者之一;both两者都;none指三者或三者以上都没有。16A.what BhowCwhich Dwhy解析:选B当我们彼此谈论感觉如何时。17A.rose BraisedCstood Dgot解析:选A突然凯特从座位上站起来,走过房间,眼泪汪汪地抱着我。rise是不及物动词“站起来;升起”;raise是及物动词“抬高;升起;喂养”。18A.if BwhenCbecause Dsince解析:选D自从我们关系破裂已经五个月了。由句意知选D。19A.planning BpretendingClearning Darrang
12、ing解析:选C使我高兴的是我们学会了更多地关心彼此。learn to do sth.“学会做某事”;plan to do sth.“计划做某事”;pretend to do sth.“假装做某事”;arrange to do sth.“安排做某事”。20A.whenever BwhateverChowever Dwhoever解析:选A现在我知道无论何时别人问起我的朋友,凯特将会排在第一位,故选A。.阅读理解What a day! I started at my new school this morning and had the best time.I made lots of new
13、friends and really liked my teachers.I was nervous the night before, but I had no reason to be.Everyone was so friendly and polite.They made me feel at ease. It was like Id been at the school for a hundred years!The day started very early at 7:00 am. I had my breakfast downstairs with my mom. She co
14、uld tell that I was very nervous. Mom kept asking me what was wrong. She told me I had nothing to worry about and that everyone was going to love me. If they didnt love me, Mom said to send them her way for a good talking to. I couldnt stop laughing.My mom dropped me off at the school gates about fi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403932.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
