高二英语测试题:UNIT4 MAKING THE NEWS(3)(新人教版必修5).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高二英语测试题:UNIT4 MAKING THE NEWS3新人教版必修5 英语 测试 UNIT4 NEWS 新人 必修
- 资源描述:
-
1、英语:Unit4Making the news测试(3)(新人教版必修5).单项填空1An important meeting will be held in the school hall.Everyone _ there on time.Aexpects to beBis supposed to beClooks forward to be Dis hoped to be答案与解析:B句意为:希望大家准时参会。A项必须用被动形式:is expected to be;C项是主语盼望干某事,这里是要求主语干某事,并且be应用being;D项hope不能用hope sb.to do sth.结构
2、。2Ms Smith is a talented and experienced engineer,so she was _ head of the department.Aapproved BpushedCappointed Dagreed答案:C3When studying,you must _ the subject on hand.Aassist in Bbend overCapprove of Dconcentrate on答案:D4_ meet his sister at the airport,he had to get up early.ASo as to BIn order
3、toCSo that DIn order that答案:B5A student should always be curious _;then he can do well in his studies.Ato learn Babout learningCin learning Dfor learning答案与解析:A解答本题可以从理解题意入手,很显然句意应理解为“学生应总是想学习”,而不是“对学习感到好奇”,只能说“对某些方面的知识感到好奇”,由此可以认定该句结构应为be curious to do。6Are you _ me of lying to the headmaster?Im su
4、re you did.Aaccusing BscoldingCreminding Dtelling答案:A7If we become more _ in predicting earthquakes,well reduce loss.Aexactly Bcorrect Caccurate Dconscious答案:C8The governments plan is _ new industries _ areas of high unemployment.Ato concentrate; on Bconcentrate; onCto concentrate; in Dconcentrate;
5、in答案与解析:C与concentrate连用的介词常为on,其含义为“集中于上”或“专心致志于”。本题显然不是这个意思,故排除A、B两项。第一空所缺应是be动词后的表语,故应用不定式,全句意为“政府的计划是将新的产业集中于高失业区”。9Most children in lowincome families have parents who are _ fulltime and yearround.Ahired BemployedCrented Dfired答案与解析:Bemploy多指公司长期雇用人员;hire常指短期雇用;rent“租借,出租”;fire“解雇”。10I find the
6、map _ great value in helping me travelling around the city.Aof BwithCto Din答案与解析:A“of抽象名词”相当于该名词的形容词形式,由该结构可知A项正确。11_ for old men to read newspapers,but it is also a great way to improve their minds.ANot only for pleasure is itBNot only it is for pleasureCIt is not only for pleasureDNot only is it f
7、or pleasure答案与解析:Dnot only置于句首时句子需用部分倒装形式。12As for the influence of computerization,_ else have we seen the result more clearly than in the United States.Aanywhere BnowhereCanybody Dnothing答案与解析:B由倒装结构可知,此处为否定副词提前,排除A、C两项;由in the United States知此处为地点,故选B项。13He said that he had submitted the report _
8、the matter _ the director.Aon; for Bto; onCon; to Dno; with答案与解析:Creport on sth.关于的报告;submit.to.向提交句意:他说他已经把关于这件事的报告上交给了主任。14She may have missed the train,_ she wont arrive for another hour.Ain which case Bin her caseCin any case Din that case答案与解析:A考查定语从句。这是一个非限制性定语从句,所以要用in which case。若逗号前有and,则选D
9、。15The managers demand was that the data referred to in his report _ to Mr.Andrew without delay.Awere emailed Bwould be emailedCshould be emailed Dhad been emailed答案与解析:C考查虚拟语气的用法。demand后接表语从句时,从句谓语要用虚拟语气,即“(should)动词原形”;由于email和其逻辑主语之间是动宾关系,所以要用被动语态。.阅读理解“Yes,Ill be ready at nine in the morning.Goo
10、dbye,dear,and thanks again.”It had not been an easy telephone call for Mrs.Robson to make.Her daughter had been very kind,of course,and had immediately agreed to pick her up and drive her to the station,but Mrs.Robson hated to admit that she needed help.Since her husband had died ten years before,sh
11、e had prided herself on her independence.She had continued to live in their little house,alone.On the evening,however,she was standing at her livingroom window,staring out at the SOLD notice in the small front garden.Her feelings were mixed.Of course,she was sad at the thought of leaving the house,a
12、s it was full of so many memories.But at the same time she was looking forward to spending her last year near the sea,back in the little seaside town where she had been born.With the money from the sale of the house,she had bought a little flat there.She turned from the living room window,and looked
13、 round at the walls.There was a small fish tank,with two goldfish in it.When asked why,her husband used to say,“Its nice to have something alive in the room.”Since he had passed away,she had always kept some goldfish,and had always had“something alive in the room”The next morning,as her train was pu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-40419.html


湖南省新田县第一中学高一语文人教版必修4教学设计:第4课《望海潮》WORD版含答案.doc
六年级下册语文课件-16.鲁滨孙漂流记 课后作业(B组) (共14张PPT)_人教新课标.ppt
