2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 3 课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 课时跟踪练一 INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 精练 MODULE 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Introduction & ReadingPre-reading.阅读理解AThe arts, especially music, should be part of every schools lessons at every grade level. Students would be much smarter if they had some musical experience. They could improve their classroom skills, like paying attention and following directions. Peo
2、ple develop all these skills when they learn music. Making music also lets children use their imagination. It provides students with a chance to try out their own ideas.Music not only makes children better students, but also gives them something positive to do. In a music program, children can be pa
3、rt of a band instead of joining a gang (团伙)Parents can enjoy listening to their childrens music instead of seeing them glued_to_a computer or TV screen. In a school band, students get to be part of a team. They can get along well with old friends and make new friends through music.Music builds selfc
4、onfidence, too. It gives children a sense of achievement and success. Making music is something for them to be proud of, and it lets kids practice performing in front of an audience. Music gives children an opportunity for selfexpression, and that helps develop their selfconfidence.Once again, music
5、 is important because it can make children better students, give them something positive to do, and build their character. That is why music should be offered in every single grade in every school.1According to the passage, music could make students smarter by _.Aimproving their classroom skills and
6、 paying attentionBimproving their classroom skills and imaginationCimproving their attention, direction and imaginationDlearning music, making music and trying out their own ideas解析:选B细节理解题。根据第一段第二句“Students would be much smarter if they had some musical experience.”和第三句“They could improve their cla
7、ssroom skills.”和第五句“Making music also lets children use their imagination.”可知B项正确。2What does the underlined phrase “glued to” in the second paragraph mean?AUnwilling to turn on.BAlways looking.CUnwilling to leave.DAlways playing.解析:选C词义猜测题。父母能够享受听他们的小孩玩音乐的乐趣而不是看见他们不乐意离开(unwilling to leave)电脑或电视屏幕。根据
8、语境可推断C为正确答案。3The third paragraph mainly tells us that music could _.Agive children selfexpression and selfconfidenceBbring to children achievement and successCgive children something to be proud ofDdevelop childrens selfconfidence解析:选D段落大意题。根据第三段首句“Music builds selfconfidence, too.”可知D为正确答案。4Whats t
9、he best title for this passage?AMusic is a must as a course at schoolBMusic builds childrens selfconfidenceCMusic makes students much smarterDLearning music and making music解析:选A标题归纳题。第一段第一句“The arts, especially music, should be part of every schools lessons at every grade level.”即本篇文章的主题句。故A为最佳答案。B
10、Rock music in one form or another is the most popular type of music all over the world. But where did it come from?Rock began in the USA in the early 1950s. At that time, “rhythm and blue” music was very popular with black Americans.“R&B” was a mixture of black religious music and jazz. It had stron
11、g rhythms that you could dance to and simple, fast words.Noticing the success of R&B music, white musicians started to copy the same style. By the mid1950s, this new white R&B music, called rocknroll, had become very popular. Singers like Elvis Presley and Bill Haley attracted millions of teenage fa
12、ns. Their music was fast and loud. Many older people thought that rocknroll was very dangerous.By the early 1960s, even rocknroll had become old fashioned. Many of the songs had begun to sound the same. It was at that time a new group from England became popular the Beatles.The Beatles first started
13、 by singing American style songs, but they soon developed their own style, with more complicated tunes. They also introduced different instruments. Groups like the Beatles had a very important influence on the style of popular music.By the early 1970s, rocknroll had developed into a new form of musi
14、c. Electronics had replaced the amplified (放大的) guitars and drums of rocknroll.“Rock” had arrived.Rock music had continued to change and develop. It had combined with music from different parts of the world. Today, there are hundreds of different types of rock music, and almost every country has its
15、 own form of rock.5When had rocknroll become very popular?ABy the mid1950s.BBy the early 1960s.CBy the mid1960s.DBy the early 1970s.解析:选A细节理解题。由第三段第二句“By the mid1950s, this new white R&B music, called rocknroll, had become very popular.”可知答案。6Which of the following statements is NOT true about the B
16、eatles?AThis was not an American group.BThis group had their own style.CThis group made American style songs popular.DThe style of popular music had been influenced by this group.解析:选C细节理解题。A、B、D三项所述均与文章第四、五段中的信息相符,这个乐队形成了自己的音乐风格,但并没有使美国的音乐风格流行起来,故选C项。7It can be inferred from the passage that Elvis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404271.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
