2019届高考英语(浙江专版)一轮复习练习:必修1 4 UNIT4知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考英语浙江专版一轮复习练习:必修1 UNIT4知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 高考 英语 浙江 专版 一轮 复习 练习 必修 UNIT4 知能 演练 轻松 闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、 阅读理解A(2018湖州模拟)As a child,I was generally happy,singing and dancing to my favorite songs,smiling and laughing with my friends and family.But as far back as second grade,I noticed a “darkness” about me.I didnt enjoy participating in many things.In middle school,things in my life began to get even wo
2、rse.I began withdrawing from everything I once enjoyed.I was always tired.Everything was horrible.Finally,midway through eighth grade,I was told I had a chemical imbalance,diagnosed(诊断)with clinical depression,and had to take medicine.It took months for me to feel the effects of the medicine.When I
3、began to feel happy again is when I realized that I had to take the responsibility for getting better myself,rather than relying on medicine.Aristotle said,“To live happily is an inward power of the soul,” and I believe that this quote describes what I had to do to achieve happiness.Happiness is a j
4、ourney.Everyone seems to need different things to be happy.“The essentials(要素) to happiness are something to love,something to do,and something to hope for,”a quote from William Blake sums up what I believe people need to realize to be truly happy in life.People need love.I feel they need their fami
5、ly and their friends more than anything else in the world.People need work to do,something to make them feel they are making a difference in the world.People need to know that more good is to come in the future,so they continue to live for “now” instead of constantly worrying about the bad that coul
6、d come.Love and hope are happiness.【解题导语】作者根据自己克服抑郁症的经历总结出了幸福生活的要素。1What do we know about the author in Paragraph 2?AHe hated going to sleep because he couldnt sleep well.BHe spent months recovering from the clinical depression.CHe was diagnosed with clinical depression in Grade Seven.DHe suffered a
7、 great deal from clinical depression.D解析:细节理解题。根据第二段中的“I began withdrawing from.take medicine.”可知,在中学时,作者受到临床抑郁症的折磨。故选D项。2Who helped the author to be happy again?AThe authors friends.BAristotle.CThe author himself. DWilliam.C解析:细节理解题。根据文章第三段第一句“When I began to feel happy again is when I realized tha
8、t I had to take the responsibility for getting better myself,rather than relying on medicine.”可知,作者并不是依赖药物而是靠自己克服病症,重新快乐起来。故选C项。3What may be the best title for the text?AThe Essentials to HappinessBWays to Overcome ShortcomingsCEveryone Needs to Be HappyDHappiness Is LoveA解析:标题归纳题。通读文章,作者根据自己克服抑郁症的经
9、历,总结出幸福生活的要素,文章最后一段具体阐述了要素的内容,由此可知A项契合文章主旨。BSome pigs tend to be optimistic while others are pessimistic,according to a new research that is meaningful to animal welfare. The study,published in the journal Biology Letters,is the first to show that mood and personality interact in an animal,influenci
10、ng judgment.Asher,a researcher at the University of Newcastles Institute of Neuroscience,and her team housed groups of pigs in two types of environment. One reflected standard commercial conditions and the other was cushier with more space and plenty of soft,deep straw. After the pigs got accustomed
11、 to these new homes over a few weeks,the researchers picked 18 pigs from each type to train and test their judgment. “To do this,we trained each pig. In one corner of a training room there would be a bowl with chocolate sweetspigs love themand at the opposite side of the room there would be a bowl c
12、ontaining coffee beans,which pigs find bittertasting,”a researcher said.Over a number of training trials,pigs learned to go to the bowl reliably when it was in the corner where they had figured out to expect chocolate sweets. On the contrary,they quickly learned to avoid the bowl when it was in the
13、corner where they would expect to find the coffee beans.The researchers next placed an unfamiliar bowl in different locations,to see how the pigs would react. Some gaily dashed to the bowl no matter what was inside,showing optimism that it would contain their favorite sweets. Others,however,behaved
14、as though they expected it to contain coffee beans,displaying pessimism.The findings suggest that a onesizefitsall answer to animal welfare issues does not exist. Even if pigs are just equal to bacon or other meat for some people,there is still cause for concern. Studies have suggested that how an a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-405562.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
