2019年人教高考英语一轮练习题:必修2U4含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 必修 U4 答案
- 资源描述:
-
1、2019年人教高考英语一轮练习题:必修2U4含答案一、阅读理解。He had more than 160 reports as a reporter on the Metro desk and more than 170 in 19 months as a national journalist based in Kansas City,Mo.But perhaps the most important piece of writing that AG.Sulzberger did for The New York Times before Wednesdaywhen he was named
2、 deputy publisherwas not an article and was not published in The Times, but was all about The Times.That work came to be known as the “innovation(创新) report”,which zeroed in on the importance of a digital future for the newspaper his family has owned since 1896 and said The Times risked losing its l
3、eading place if it did not make sweeping changes.In a conversation in his office on Wednesday, Mr. Sulzberger said he saw the innovation report and the thinking that led to his conclusions as “a wakeup call to the newsroom that we were at risk of missing the moment”“It was always easy to see how cha
4、nges will endanger the traditions of the place,” he said,“but what became really clear to me was not changing was the more dangerous course if we cared about the traditions of the place.”Unlike some of the former deputy publishers in his role, Mr.Sulzberger has been more experienced in the newsroom
5、than in advertising or consumer marketing.Still,his colleagues described him as a quick study whose modesty masked deep inner confidence.Besides,in the newsroom or out on an assignment,Mr.Sulzberger did not show off his connection to The Times owners.“I recognized the name,”said Vincent Bova,a video
6、 editor who figured in a feature article that Mr. Sulzberger wrote in 2019.“I mean, I knew I was dealing with royalty.There was no reason for me to bring that up with him, and he didnt.”So Mr.Sulzberger,in some way,has qualified himself for the position since long time ago.【解题导语】本篇文章属于人物介绍类,介绍了著名出版人
7、A.G.Sulzberger对纽约时报的重要贡献,还介绍了他提出的“创新报道”理论以及他人对他的评价。1A.G.Sulzberger wrote the “innovation report” mainly to Aurge revolutions in The TimesBgain the position of deputy publisherCpromote changes in New York City Dshow directions to his family future A解析:推理判断题。根据第二段可知,“创新报道”关注报纸数字化未来的重要性,纽约时报如果不改革,则将面临危
8、机。据此可以判断,A.G.Sulzberger提及“创新报道”的目的是敦促纽约时报进行变革,故A项正确。2What is the biggest threat to traditional media according to Mr.Sulzberger?AScientific developments.BRapid social changes.CTheir own stubbornness.DDecreasing readers.C解析:推理判断题。根据第二段中的“and said The Times risked losing its leading place if it did no
9、t make sweeping changes”和文章中提到的“innovation(创新) report”可知,A.G.Sulzberger认为纽约时报如果不做出变革,则将面临危机;据此可以判断,A.G.Sulzberger认为传统媒体面临的最大的问题是它们固执己见,不思变革,故C项正确。3How does the author show us what Mr.Sulzberger is like in the last paragraph?ABy comparing him with others.BBy interviewing him in person.CBy giving exam
10、ples of his routines.DBy quoting comments from others.D解析:写作方法题。通读最后一段可知,该段第二句介绍了同事对A.G.Sulzberger的评价,第四句和第五句介绍了视频编辑Vincent Bova对他的评价;据此可以判断,最后一段是通过别人的评价来描述A.G.Sulzberger的,故D项正确。4What does the author think of Mr.Sulzberger according to the passage?ACasual.BObjective.CAdmirable.DCritical.C解析:观点态度题。通读
11、全文可知,A.G.Sulzberger提出“创新报道”理论并前瞻性地认识到数字化时代对传统媒体的影响,意识到传统媒体变革的重要意义;据此可以判断,作者对A.G.Sulzberger的态度是钦佩的,故C项正确。二、单句语法填空1More attention should be paid to (improve) the safety of school buses, which has become a big concern of the whole society.答案:improving2Around 540 million people (affect) by secondhand sm
12、oke, which causes 100, 000 deaths per year.答案:are affected3I received a letter (contain) some important information about the project.答案:containing4I got close enough to hear them speaking Chinese, and I said “Ni Hao”, just I might do in China.答案:as5So I suggest you (keep) the balance between your s
13、tudy and entertainment, such as doing sports, listening to music and so on.答案:(should) keep6We appreciate (participate) in this activity, which has helped to build an emotional connection between the old and the young.答案:participating7After he retired, the old man did all he could to protect the old
14、 temple from (damage)答案:being damaged8Men and women must be treated equally in education and (employ)答案:employment9I will tell you the way you can study English well, because I know the way you have accepted is not the best.答案:that; that/which10No one has come up with a convincing explanation of why
15、 dinosaurs died 答案:out三、完形填空。Make Good MemoriesMy husband Bills Grandma was in a nursing home when we moved back to Michigan.Grandma had been unable to walk for quite some time;now her eyesight was almost gone.Over the years Grandma and I had _1_ many cards and letters.I knew how she enjoyed _2_ in
16、touch with people.Grandma would have me write letters to go in the cards she would send.And she would always have me _3_ what I had written back to her.Grandma didnt have a problem with hearing then _4_ she was always telling me,“That is not _5_ how I said that!” I would then rewrite whatever I wrot
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
丰城中学2022-2023学年上学期高二年级期中考试数学参考答案.pdf
