2020-2021学年高中英语 Unit 3 Travel journal Section Ⅱ Learning about LanguageUsing LanguageSum习题(含解析)新人教版必修1.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Travel journal Section Learning about LanguageUsing LanguageSum习题含解析
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Travel journalSection Learning about Language,Using Language,Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升一、单词拼写1.When water b,it turns into steam.答案:boils2.There stands an old t on the top of the mountain,where a monk lives.答案:temple3.Temperatures were f to reach 40.答案:forecast/forecasted4.The tight (日程表
2、)often keeps the famous singer busy all the time.答案:schedule5.The house was in (火焰) and it seemed that it was hard to put the fire out.答案:flames6.Looking around,we were attracted by the beautiful v.答案:view7.She shows a positive (态度) to her job.答案:attitude8.People without (保险) had to pay for their ow
3、n repairs.答案:insurance二、用方框中所给短语的适当形式填空at midnightlook aroundchange.forfeel likebe dressed input upas usualfor company1.,there werent many people at the meeting.答案:As usual2.When the elephant appeared before the blind men,one of them touched its ear and said it a huge fan.答案:felt like3.He came into
4、the hall, but found no seat to sit on.答案:looked around4.She white and looks like a nurse.答案:is dressed in5.Im thinking of my car a bigger one.答案:changing;for6.I dont want to go there alone,so I ask you to go there .答案:for company7.The soldiers were busy the tents for the villagers in the flooded are
5、a.答案:putting up8.The telephone rang ,so I had to get up to answer it.答案:at midnight三、单句填空1.How can I apply for an online course?Just fill out this form and we (see) what we can do for you.答案:will see2.You can drive my car.It is quite old,but its still pretty (rely).答案:reliable3.I was about to go to
6、sleep the telephone rang.答案:when4.They prefer swimming to (play) football.答案:playing5.Miss Wang,I hear that you (travel) along the Mekong River.Have you got everything ready?答案:are travelling6. fun it is to jump into the river for a swim in summer!答案:What四、完成句子1.我们很忙以至于今年没办法度假了。We are busy we cant m
7、anage to take a holiday this year.答案:so;that2.他戴着这样一顶帽子,让他看起来很滑稽。Wearing such a cap makes him .答案:look funny3.我们看上去就是这个样子。Thats we .答案:what;look like4.我非常想念我的父母,尤其是当我在国外深造时。I missed my parents very much, I was abroad for further study.答案:especially when5.这孩子太小,不能照顾他自己。The child is too young to .答案:c
8、are for/look after himself6.当我们到达河边的时候,我们迫不及待地想渡过去。When we got to the river,we it.答案:could hardly/not wait to cross五、阅读理解 AMelbourne,AustraliaMelbourne is a hot-spot travel destination,and its easy to see its beautiful beaches and busy city life.Why its a great choice:Australia as a whole is conside
9、red a safe destination for international travel,and because of that,many solo travelers go there.As an English-speaking country,you wont be faced with any language barriers.Melbourne is easy to get around because you can walk or bike almost anywhere!ThailandThailand is great for solo travelersperhap
10、s because it is one of the Buddhist mindsets,which promote equality among the sexes.Why its a great choice:Thailand is known for its friendly atmosphere,and as a travel hot-spot,there are plenty of chances to meet other like-minded travelers.Well known for being very cheap,especially in the north.A
11、good choice if you want to get away on a budget.Thailand has a lot to offer,from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical(热带) jungle.Hong Kong,ChinaHong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of “Zen moments”,such as beautiful gardens and Tai Chi classes.W
12、hy its a great choice:Hong Kong is regarded as one of the safest cities in the world.If youre not well-traveled,or perhaps a bit tired of things like language barriers,Hong Kong is a great place to start,as it mixes both Eastern and Western at the same time.Bali,IndonesiaBali is a spiritual place wi
13、th yoga,spas,healthy food and beaches.The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia No.One tourist attraction.Why its so great:You wont be the only solo traveler in Bali.Everyone is known for being extremely friendly and youre sure to meet some amazing char
14、acters along the way.As a Hindu island,Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat(静修).The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantasticif you like monkeys,anyway.【语篇导读】本篇说明文介绍了四个旅游胜地以及它们值得一去的原因。1.What do the four places have in common according to the text?A.Theyre cheap to travel ar
15、ound.B.Theyre great for solo travelers.C.They offer good spas and yoga.D.Therere no language barriers.答案:B解析细节理解题。通读全文可以看出,每个旅游国家的介绍中都提到solo traveler(s)“独自一人出游的旅行者”,因此选B项。2.Where can you enjoy both convenient transport and beautiful beaches?A.Melbourne,Australia.B.Thailand.C.Hong Kong,China.D.Bali,I
16、ndonesia.答案:A解析细节理解题。根据 Melbourne,Australia第一段中的“.its beautiful beaches and busy city life” 以及第二段中的 “Melbourne is easy to get around because you can walk or bike almost anywhere!”可知墨尔本交通方便,且有美丽的沙滩,故选 A项。3.What has made Bali,Indonesia No.One tourist attraction?A.Yoga,spas,healthy food and beaches.B.F
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408537.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
