2020-2021学年高中英语人教版必修2习题:UNIT 3 SECTION Ⅰ WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHEN WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版必修2习题:UNIT 3SECTION WARMING UPPRE-READINGREADING COMPREHEN WOR
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3ComputersSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课后篇巩固提升一、选词填空1.as a result;as a result of(1)It rained heavily.,we had to stay at home for the whole weekend.(2) the heavy rain,we had to stay at home for the whole weekend.答案(1)As a result(2)As a result of2.solve;se
2、ttle(1)(2017全国)Founded in Moscow after the 1905 revolution,the company eventually in Tel Aviv in the late 1920s.(2)(2017北京) the safety problem well enough to move forward in AI seems to be possible but not easy.答案(1)settled(2)Solving3.from then on;since then(1),he refused to talk about it.(2)I have
3、never seen him .答案(1)From then on(2)since then4.so.that.;such.that.(1)He is funny a person he is popular among the children.(2)He made rapid progress in study he was praised by his teachers.答案(1)so;that(2)such;that二、单句语法填空1. In this instance,the best (solve) is to send a quick,light-hearted apology
4、to explain your awkwardness.答案solution2.(simplify) several times,the instructions can be better understood by children.答案Having been simplified3.After the president made an official announcement,she expressed her (person) opinion.答案personal4.There is a difference between wisdom and (intelligent).A p
5、erson may have one without the other.答案intelligence5.Riding in an elevator has never been a (total) comfortable experience.答案totally6.Though we were still a bit frightened after diving into the mysterious cave,anyway,its a rewarding (explore).答案exploration7. time went on,Einsteins theory proved to b
6、e correct.答案As8.I am told that it will be at least two weeks my father recovers from his illness.答案before三、用方框内所给短语的适当形式填空go byas a resultfrom then onin totalhave nothing in commonin reality1.Jane and I .That is to say,we are completely different.答案have nothing in common2.Three months before I knew
7、about it.答案went by3.The two countries have been at war for several years.,people there have suffered a lot.答案As a result4.I bargained with the boss over the price of the dress.Finally I paid less than 200 yuan for it.答案in total5.,he made a promise to himself that he would study harder in return for
8、his parents support.答案From then on6.She looks 50 but shes more than 60.答案in reality四、阅读理解AIn Kansas City,Missouri,a computer helps firefighters.The computer,which works very fast,has information about all the 350,000 street addresses in the city.Within two or three seconds after a call is received,t
9、he computer provides necessary information for the firefighters.The information is then sent to them by radio from the computer centre in the City Hall.The exact place of the burning building and its size,type and any other details are clear to them.The Kansas City computer system also has a medical
10、 record of each of the citys 900 firefighters.This kind of information is especially useful when a firefighter is injured.With the information,doctors at hospital can treat the injured firefighters more quickly and easily.The firefighters themselves greatly appreciate the computers help.They know ab
11、out possible danger ahead of them and can prepare for it.Many times the computer information helps to save lives and property(财产).Sometimes the lives are those of firefighters themselves.Mike Horan,a firefighter captain,says,“I feel as if the computer is ready to help me if I get hurt.”1.Which of th
12、e following is the best title of the text?A.Large Computers in Kansas and MissouriB.The Computer Helps FirefightersC.Important Information for FirefightersD.The Speed of the Computer答案B解析主旨大意题。由第一段的“.a computer helps firefighters.”和第三段的“The firefighters themselves greatly appreciate the computers he
13、lp.”可知,B项正确。2.What is the best way if you want to know the information about the street address in Kansas?A.To ask the firefighter.B.To ask the policeman.C.To use the computer.D.To use the map.答案C解析细节理解题。由第一段的“The computer,which works very fast,has information about all the 350,000 street addresses
14、in the city.Within two or three seconds after a call is received,the computer provides necessary information for the firefighters.”可知,C项正确。3.The firefighters can get information about a burning place which is sent by.A.radioB.computerC.the City HallD.the centre of the city答案A解析细节理解题。由第一段的“The inform
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408859.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
