2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT3 FASTERHIGHERSTRONGER 单元测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT3FASTERHIGHERSTRONGER 单元测评 WORD版
- 资源描述:
-
1、第三单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:What happened to you?W:I was stepping into the bathtub when I tripped and I hit my head on the washbowl.M:Come on!Get into the car.Lets go to th
2、e emergency room and have someone look at it.1.Where does the conversation probably take place?A.In the restaurant.B.At home.C.In a school.答案BW:I was really surprised when I was offered the promotion.I just figured it would go to someone with more experience.M:Good for you.You deserve it as much as
3、anyone in our office.2.What is the probable relationship between the two speakers?A.Roommates.B.Colleagues.C.Classmates.答案BW:When I do push-ups,should I bend my elbows so that my nose touches the ground?M:You dont need to bend your elbows that much.The most important thing is to keep your body strai
4、ght.Many people bend their bodies at the waist,which reduces the effectiveness of the exercise.3.What are the two speakers talking about?A.Taking exercise.B.Working effectively.C.Losing weight.答案AM:Mr Black is driving me crazy!I have tried my best,but he is always saying I am still far from success.
5、W:Probably he wants to give you more motivation to go ahead.M:I dont think so,for once he told me I would never make it if I didnt make some changes.4.Why is the man angry?A.Mr Black is mad at him.B.He is far from success.C.Mr Black doesnt like to praise him.答案CW:What do you think is the best way to
6、 get to our branch office in New York?M:Well,the weather has been unpredictable lately with heavy rain.Taking a bus or driving your own car may be dangerous.So,taking the train may be your best choice.5.How will the woman go to New York?A.By car.B.By train.C.By bus.答案B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段
7、对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Mum,do you know that economics exam I had last week?W:The one you didnt revise for?M:I did revise for it.I was working on it all weekend.Dont you remember?W:Oh,yes,I remember.Apart
8、from going out until four in the morning,you mean?M:Well,I have to relax a little,even if Im revising.Anyway,I didnt pass it.Im really sorry.Ill probably have to retake the whole course.W:Oh,Ryan!Its a really expensive course.Im not sure we can afford for you to take it again.Things are difficult en
9、ough as it is.M:I know,Mum.Im sorry.Ill talk to the teacher again and see if I can retake it.6.What are the two speakers talking about?A.Choosing courses.B.Exam results.C.Revision methods.答案B7.What will the boy probably do?A.Take the economics course again.B.Review his lessons in the morning.C.Make
10、up for the exam.答案A听第7段材料,回答第8、9题。M:Cathy,what is your dream job,if you could have any job in the world?W:My dream job is to become a diplomat on behalf of my country.Thats why I came to Japan to learn Japanese and hopefully obtain a master degree in international relations.I hope to work for the In
11、dian Embassy in Tokyo.M:That must be pretty competitive.In my country,America,many students want to learn international relations,too.W:Its very competitive,but I think if you know a certain language that not many people speak,it gives you a competitive advantage.8.Where does the woman come from?A.I
12、ndia.B.Japan.C.America.答案A9.What does the woman think is the advantage?A.Obtaining a masters degree.B.Knowing a certain language.C.Living in other countries.答案B听第8段材料,回答第10至12题。M:Cathy,Ive been putting on a few pounds.What can I do to lose weight?W:Well,I exercise a lot.I go running at least three t
13、imes a week.More than that,I enjoy playing tennis.Different sports use different muscles and all of them help to lose weight.M:Yeah.Actually,one of the problems is that I actually exercise a lot,so maybe its my diet.W:It could be and so in that case you might want to eat something perhaps more nutri
14、tious or maybe even less of what you do eat.Maybe,I eat three meals a day and I try not to snack in between.M:Thats pretty tough!Actually,you see my problem is that I like junk food.I have to choose,either I eat less or I eat a better diet.What do you think is more important?W:I think if you are exe
15、rcising then you should just eat what you want and eat less.M:Eat less.OK.This is going to be tough.10.Whats the mans problem?A.He doesnt exercise.B.He wants to put on weight.C.He has an unhealthy diet.答案C11.How does the woman exercise?A.Running and playing tennis.B.Running twice a week.C.Playing te
16、nnis at least three times a week.答案A12.What does the woman suggest the man do?A.Eat less.B.Eat better.C.Run more.答案A听第9段材料,回答第13至16题。M:Hi,Jenny.So,where are you from?W:Well,originally Im from Argentina,but we moved to the United States when I was about five years old.My parents now live in Chile.Tha
17、ts where they first met.How about you,Tom?M:I was born in Fresno,California,and we lived there until I was seven.Then,since my father worked for the military,we moved all over the place.W:Oh yeah?Where are some of the places youve lived?M:Mostly,we were overseas.We spent a total of ten years in Kore
18、a,Germany,and Okinawa,Japan.We were transferred back to the States three years ago,but I think my parents would have liked to live overseas for at least 20 more years.W:Wow.It sounds like youve had an interesting life.So,what do you do now?M:Im a student at Purdue University.W:Oh really?What are you
19、 studying?M:Im majoring in psychology.How about you?What do you do?W:Well,Im working as a sales representative for Vega Computers downtown.M:No kidding!My brother works there too.13.Where are the womans parents living now?A.Argentina.B.Chile.C.The United States.答案B14.What did the mans father do?A.A
20、sales representative.B.A soldier.C.A traveler.答案B15.How many countries did the man stay in?A.4.B.5.C.7.答案A16.What is the man learning at college?A.Physics.B.Computer.C.Psychology.答案C听第10段材料,回答第17至20题。Technology companies usually focus their benefits on making people stay in the office longer:ping-po
21、ng tables,game rooms,on-site training rooms;some even offer laundry services.We,ABC Company,dont do any of these.Instead,we focus on benefits that get people out of the office as much as possible.We designed our benefits system to reflect that.Here are some of the benefits we offer to get people awa
22、y from the computer.Vacation:For the last three years in a row,weve worked with a professional travel agent to prepare different travel packages that employees could pick from as a holiday gift.Everything is paid for and included.Specific,pre-arranged tripswhether for a family to go to Disneyland or
23、 a couple to tour Spain or singles to go to Lijiang,Chinahave helped make sure people actually take their vacations.4-day Summer Weeks:From May through October,everyone whos been with the company for more than a year gets to work just four days in a week.This started out as “Fridays off”,but roles l
24、ike customer support and operations need to cover all hours.To come up with the best ideas,you need a fresh mind.These travel and me-off benefits help everyone stay sharp.17.Why does ABC Company offer the benefits to its employees?A.To keep them staying longer in the office.B.To encourage them to wo
25、rk overtime.C.To help them to get away from the computer.答案C18.How many benefits does ABC Company offer to its employees?A.Two.B.Three.C.Four.答案A19.Where can the employees spend their holidays with their families for free?A.In Spain.B.In Disneyland.C.In Lijiang,China.答案B20.Who can enjoy the 4-day Su
26、mmer Weeks in the company?A.Employees working at least three years.B.The newly-employed staff.C.Employees working over a year.答案C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。ADangerous as they are,extreme sports remain appealing among many Australian young people!Camp X
27、treme is the perfect test of your heart.KiteSurfingIts the exciting mixture of kite,board and waves.The idea of using a kite to accelerate speed seems like a new challenge:Yet the art of kite flying dates back to the 13th-century China when it was used as a simple means of transport.Catch a wind and
28、 youre moving up,down and across the surf.“Its always exciting.Youd jump 5 feet or 35 feet.You never know if youre going to go up in the air,and your heart is just going boom,boom,boom.”CoasteeringIt is by far the best activity and the event that everyone is still talking about.This is exploring the
29、 coastline without worrying about a coastal path or finding a rocky bay blocking your route.You climb,dive and swim from one place to another.With coasteering,you dont have to be able to swim as the wet suit and buoyancy(浮力)aid will keep you floating when you are in the water.SkyDivingTraditional pa
30、rachuting(跳伞)doesnt sound risky enough.So now sky diving is the name for jumping from a plane and listening to your heart beating heavily as you move fast towards earth before you open your parachute at the last moment.MountainBikingIts been around so long that bikers are no longer satisfied with ju
31、st going up and down a mountain.Mountain biking is a sport which consists of riding bicycles off-road,often over rough land,using specially adapted mountain bikes.Mountain bikes share similarities with other bikes,but include features designed to improve strength and performance in rough areas.For d
32、etails,please call us at 1300-792-668 or click here: .au.【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了极限训练营中的四种体育项目。21.All the four extreme sports are mainly intended to test ones .A.heart beatB.physical healthC.potential strengthD.courage答案D解析细节理解题。根据第一段可知,虽然它们是危险的运动,但仍然吸引了许多年轻人,极限训练营是对你勇气的考验,故选D项。22.The underlined word in t
33、he second paragraph “it” refers to .A.the kiteB.kite surfingC.kite flyingD.the art of kites答案A解析词义猜测题。根据第二段可知,风筝可追溯到13世纪的中国,当时风筝用来作为交通工具,故选A项。23.Which of the following sports can be the most risky?A.Kite surfing.B.Coasteering.C.Sky diving.D.Mountain biking.答案C解析细节理解题。根据第五段第二句可知,空中跳伞是从飞机上跳下来,享受降落伞打开前
34、极速下落时的刺激,这项运动是最冒险的,故选C项。BIn 2007,Jamie Whitmore was considered one of the most successful athletes in America.She was a six-time USA champion for XTERRA racing,a two-time European tour champion,and held a world title.Everything changed during a triathlon that seemed like so many others she had conqu
35、ered.As a professional athlete,Jamie Whitmore was used to suffering,but she never imagined the pain in her leg could be a deadly cancer.After a friend recommended she go to the University of California,San Francisco,Whitmore took his advice and was quickly admitted.What doctors found during surgery
36、shocked them all: Whitmore had spindle cell sarcoma,a soft tissue tumor that can start in the bone,and the tumor was wrapped around her sciatic nerve and touching several vital organs.They couldnt cut it out for fear of bursting the tumor.When she heard the diagnosis for the first time,Whitmore said
37、 time stood still.“I couldnt breathe.They were talking about treatment and I just started crying and saying I dont want to die.” Finally,the doctors enlisted the help of several specialists to remove the tumor.Whitmore developed sepsis(败血症) from the surgery and endured a grueling two-month recovery.
38、When she began to feel sick again,Whitmore was certain her cancer was back.Instead,doctors gave her unexpected news: She was pregnantwith twins.“That was a whole other freak-out,” Whitmore recalls.Jamie Whitmore isnt used to slowing down.She has never met a challenge she couldnt overcome,whether it
39、was an XTERRA mountain bike raceor cancer.Today,Whitmore is a mother of two sons and cancer-free.Shes competing again,and has won a gold medal in the Paralympics,nine world titles,and has set two world records.She travels as a motivational speaker when shes not spending time with her sons.Whitmore h
40、as some words of advice for others with limitations: “Never let anyone tell you what you can and cannot do.Some doctors told me I would never ride anything more than a stationary bike.And yet I rode my mountain bike 104 miles climbing from 9,000 feet to 14,000 feet.People with two good legs have fal
41、len short of that task!You just cant give up.”【语篇解读】本文是记叙文。美国著名运动员JamieWhitmore在事业巅峰时期不幸罹患癌症,但是她没有被病魔击倒,经过积极的治疗和康复最终得以重返赛场。24.Why couldnt the doctors cut out the tumor at first?A.Because Jamie was against the plan.B.Because Jamie was pregnant with twins.C.Because it was developing too quickly.D.Beca
42、use it was near several important organs.答案D解析细节理解题。根据第三段最后两句可知,Jamie的肿瘤被坐骨神经包围,临近好几个重要器官,医生担心肿瘤破裂,因此不敢手术切除,故选D项。25.Whenlearningabouthercancer,whatdidJamiefeel?A.Sadandscared.B.Ashamedandregretful.C.Annoyedandfrightened.D.Astonishedandinspired.答案A解析推理判断题。根据第四段前两句可知,刚刚得知自己患上癌症的时候,Jamie很难过也很害怕,故选A项。26
43、.The underlined word “freak-out” refers to .A.something demandingB.something rewardingC.something unusualD.something meaningful答案C解析词义猜测题。根据画线词所在句的other一词,以及上文“Instead,doctorsgaveherunexpectednews:Shewaspregnantwithtwins.”可以推知Jamie没有想到自己患上癌症,更没有想到此时会怀孕,freak-out应指“反常的、出乎人们预料的行为”,故选C项。27.What is the
44、purpose of Jamies traveling as a motivational speaker?A.To build up her character.B.To inspire those with limitations.C.To spend more time with her children.D.To earn more money in her spare time.答案B解析推理判断题。根据最后一段中Jamie所说的话可以推知,她业余时间去做演讲是为了分享自己的经历,激励有相似经历的人们,故选B项。CA balanced diet comprising of diver
45、se and healthy foods is the key to promoting good health.After all,we are what we eatresearch continues to prove that eating healthy food promotes good health and unhealthy food habits lead to a diseased body.Foods contain vital nutrients that aid our bodys metabolic function.However,a lack of consu
46、mption of these nutrients or feeding upon the wrong kinds of food leads to an accumulation of toxins within the body,resulting in chronic (慢性的)diseases in the long run.A nutritious diet while ensuring overall well being,helps to maintain a healthy Body Mass Index (BMI),reduces the risk of several de
47、bilitating diseases like cancer,cardiovascular ailments,diabetes,osteoporosis and stroke.Thus a nutritious and healthy diet is important in the prevention and cure of various diseases.There are several health conditions that can be caused or aggravated (加重)by the food we eat.However,there are also s
48、everal foods that you can include in your diet to help prevent or treat diseases.It is simplest to draw up a balanced diet chart as this will ensure that you get all the nutrients you require on a regular basis.A nutrition diet chart is a diet chart that helps you to keep a track of your nutritional
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409368.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
