2019届高三英语一轮(浙江专用)复习考点强化练 1(必修1 UNIT 1) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三英语一轮浙江专用复习考点强化练 1必修1UNIT 1 WORD版含解析 2019 届高三 英语 一轮 浙江 专用 复习 考点 强化 必修 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点强化练1(必修1Unit 1)考点强化练第1页.阅读理解(2017浙江)Cassandra Feeley finds it hard to manage on her husbands income.So this year she did something more than a hobby:She planted vegetables in her yard.For her first garden,Ms.Feeley has put in 15 tomato plants,and five rows of a variety of vegetables.The familys ol
2、d farm house has become a chicken house,its residents arriving next month.Last year,Ms.Rita Gartin kept a small garden.This year she has made it much larger because,she said,“The cost of everything is going up and I am looking to lose a few pounds,too;so its a win-win situation all around.”They are
3、among the growing number of Americans who,driven by higher living costs and a falling economy(经济),have taken up vegetable gardening for the first time.Others have increased the size of their existing gardens.Seed companies and garden shops say that not since the 1970s has there been such an increase
4、 in interest in growing food at home.Now many gardens across the country have been sold out for several months.In Austin,Tex.,some of the gardens have a three-year waiting list.George C.Ball Jr.,owner of a company,says sales of vegetable seeds and plants are up by 40% over last year,double the avera
5、ge growth of the last five years.Mr.Ball argues that some of the reasons have been building for the last few years.The big one is the striking rise in the cost of food like bread and milk,together with the increases in the price of fruits and vegetables.Food prices have increased because of higher o
6、il prices.People are now driving less,taking fewer vacations,so there is more time to garden.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了在生活成本日益上涨的情况下,人们为了降低自己的生活成本而种植蔬菜的情形。1.What does the word “residents” in Paragraph 1 probably refer to? A.Chickens.B.Tomatoes.C.Gardens.D.People.答案A解析词义猜测题。根据文章第一段第四句“The familys old far
7、m house has become a chicken house,its residents arriving next month.”可知,residents指chickens。故选A项。2.Why is vegetable gardening becoming increasingly popular?A.More Americans are doing it for fun.B.The price of oil is lower than before.C.Theres a growing need for fruits.D.The cost of living is on the
8、rise.答案D解析细节理解题。根据文章第二段第一句“They are among the growing number of Americans who,driven by higher living costs and a falling economy(经济),have taken up vegetable gardening for the first time.”可知,种植蔬菜正变得越来越受欢迎的原因是日益上升的生活成本。故选D项。A项和C项在文中均未提及;由文章最后一段倒数第二句可知,油价在上涨,故B项错误。3.Which of the following might be the
9、 best title for the text?A.Family Food PlanningB.Banking on GardeningC.A Belt-tightening MoveD.Gardening as a Hobby答案B解析主旨大意题。文章讲的是为节约生活成本,人们纷纷种植蔬菜。故选B项“指望种菜”。A项“家庭食物计划”和C项“勒紧裤腰带的行动”在文中均未提及;D项“把园艺作为爱好”是对文章第一段第二句的曲解。导学号29402034.完形填空I am a practicing surgeon in a western state.Several years ago,I perf
10、ormed a highrisk surgery on an 1 gentleman.I believe he was in his mid-seventies.The operation appeared to be a 2,but three days later,the patient developed an arrhythmia(心律失常),and his heart stopped 3.I performed CPR(心肺复苏术) on him for three hours and,4,we were able to resuscitate(复苏) him.In the proc
11、ess,however,the man suffered a 5 injury.The symptoms were altogether 6.He now thought he was fifty years old.During the three hours when I was 7 CPR on him,he had 8 more than twenty years of his life.I 9 the patient for a couple of months,and during that time he seemed to regain about 10 of these ye
12、ars.When I lost 11 of him,he was convinced that he was sixty years old.He had the strength and energy of a man twenty years 12 than his actual age.About a year and a half 13,I was playing golf with a good friend of mine.He brought along a friend of his,and that man 14 to be the patients son-in-law.H
13、e pulled me 15 and told me that his father-in-law had died earlier that month.I expressed my 16.At that point,the man proceeded to tell me a story that I would never forget.Prior to his heart surgery,my patient had been an 17 and a wife-abuser for about twenty years.After his cardiac arrest and resu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-410751.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
