分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 2 FIT FOR LIFE SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:411724
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:657KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT FIT FOR LIFE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含
    资源描述:

    1、A卷 学生用书P101(单独成册) 阅读理解AGrowing up in my household meant often hearing live music.When I was six years old, I took a traditional Irish step dance class I fell in love and stuck with it for the next seven years. During that time my father also became more involved in the Irish music world, so he would

    2、 play, and I would dance.My ethnic heritage(族裔归属) is German and Irish, but because I was surrounded by traditional Irish music and dance in my home, I have grown to be more interested in and connected to my Irish heritage.When I started interning(实习) for the Folklife Festival, I became interested in

    3、 traditional Basque music and dance and I learned that their experience with dance is very similar to my own.There are so far over 170 Basque organizations in 24 countries, with a greater population of Basques outside of the Basque country than in it.The separation they experience from their homelan

    4、d is both physical and psychological, so being part of a group with the same interests is an important social support system.These organizations contribute to the continuation of Basque culture, language, and community, and encourage future generations to learn about their ethnic heritage.One of the

    5、 ways they achieve this is through dance.While learning and performing Basque dances, they connect to their heritage, experience a part of their homeland, preserve Basque culture, and create connections and friendships that last a lifetime.Californian Valerie Arrechea began teaching alongside her fa

    6、ther at the age of thirteen and on her own at sixteen.For her, dance is her preferred expression of heritage; it provides a way to be proud of her Basque heritage.The dance performances of North American Basque organizations have developed the interest of nonBasque Americans as well.Janet Iribarne f

    7、rom the Basque Dancers explained that their organization is open to anyone, and after seeing her group perform, several of her nonBasque friends have developed their own love of Basque traditions as well.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者在一次实习中接触到了巴斯克传统音乐和舞蹈并了解到:它们不仅带给巴斯克裔美国人民族认同感,由此建立的友谊也使他们终生难忘。1What is the reason

    8、 for the authors preference for Irish dance?AHer dance teacher.BHer love of Irish music.CHer interning experience.DHer familys strong root in dance.D解析:细节理解题。根据第一段中的because I was surrounded by.to my Irish heritage 可知,作者喜欢爱尔兰舞蹈是源于家庭氛围的熏陶。2What do we know about Basque people?AMost of them live abroad.

    9、BTheir culture is being lost.CThey live in poor conditions.DTheir population is increasing.A解析:细节理解题。根据第三段中的with a greater population of Basques outside of the Basque country than in it 可知,大多数巴斯克人生活在国外。3What is the purpose of Basque organizations?ATo help Basques in need.BTo preserve Basque culture.

    10、CTo provide medical treatment for Basques.DTo support overseas Basque children for education.B解析:细节理解题。根据第三段中的These organizations contribute to the continuation of Basque culture, language, and community, and encourage future generations to learn about their ethnic heritage.可知,这些巴斯克组织旨在保护、传承传统文化。4Wh

    11、ats nonBasque Americans attitude towards Basque dance?AThey show no interest in it.BThey find it difficult to learn.CThey are enthusiastic about it.DThey are concerned about its future.C解析:观点态度题。根据末段中的The dance performances of North American Basque organizations have developed the interest of nonBas

    12、que Americans as well.可知,其他美国人对巴斯克舞蹈很感兴趣。BRecently, a painting of actress Elizabeth Taylor, which was drawn by American artist and filmmaker Andy Warhol, sold for US. $63 million. Another simple blackandwhite image of a CocaCola bottle sold for US. $35 million. But the alltime record for a Warhol pa

    13、inting is $100 million for a piece titled Eight Elvises. Whats amazing is not that the pieces sold for so much, but the fact that they are not what you would call traditional art. They are “pop art”, based on simple images of things and people from advertising, movies, music and daytoday life. Born

    14、in the 1920s, Warhol grew up mostly separated from other children due to(由于) health problems. He spent a lot of his time alone drawing and then went on to study art in college. He began his career as a commercial(商业的) artist, creating pictures for magazine articles and newspaper ads. That inspired h

    15、im to experiment with pop art and he hosted Americas first pop art exhibition in the 1960s. The show met with a lot of discussion with some people saying that what he was doing was not art. Warhol followed his first works with a series we are all familiar withpaintings of CocaCola bottles, Brillo so

    16、ap pad boxes, and portraits(肖像) of famous people. Soon after, Warhol stopped creating his own artwork. Instead, he had assistants and other artists create them at his studio called “The Factory”. Warhol wanted to show the world that art doesnt have to be complex or original; it can be created by any

    17、one using ordinary things. Today, Warhols work is unmistakable in its uniqueness. No matter how you may feel about his work, one thing cannot be argued. He introduced the world to a whole new art form, inspiring future generations of artists, and eventually becoming one of the most famous and succes

    18、sful pop art artists in the world.【解题导语】本文主要讲了一位艺术家Andy Warhol,他创造了流行艺术,并且他举办了第一个流行艺术展。他想告诉人们,艺术没有必要很复杂,很创新,它可以由任何人用普通的东西创造出来。5During his childhood, Warhol _Adrew pictures for magazinesBalways lived a lonely lifeCshowed no interest in artDliked to paint and danceB解析:细节理解题。根据第二段的“Born in the 1920s, W

    19、arhol grew up mostly separated from other children due to(由于) health problems. He spent a lot of his time alone drawing and then went on to study art in college.”可知,因为身体原因,他只能独自待着,不能与其他人接触,所以他童年很孤独。所以选B。6Calling his studio “The Factory”, Warhol tried to show _Ahis studio was as big as a factoryBpop

    20、art is different from traditional artCartists prefer to work in a factoryDart should be simple and easy to produceD解析:细节理解题。根据第三段的“Warhol wanted to show the world that art doesnt have to be complex or original; it can be created by anyone using ordinary things.”可知,他取名工厂,是想告诉人们艺术也可以很简单、很容易被创作出来。所以选D。

    21、7What would be the best title for the text?AAndy Warhols World of Pop ArtBWomen in the Pop Art MovementCA Fun Popart Selfportrait for KidsDPopular Paintings by Andy WarholA解析:标题归纳题。这篇文章主要讲了Andy Warhol创造的流行艺术。所以选A。CPetrol and diesel cars may still dominate our roads,but their days are numbered.A rece

    22、nt university study found that current electric cars could be used for 87 per cent of daily car journeys in the US.That figure could rise to 98 per cent by 2020.One hurdle to the widespread adoption of electric cars has been “range anxiety”drivers concerns about running out of juice on a journey.Whi

    23、le petrol stations are conveniently located across national road systems,the necessary network of electric charging stations is still being developed.That said,charging points are becoming increasingly common throughout the US.A.Attitudes towards electric vehicles have changed quite considerably ove

    24、r the last few years.Not that long ago,electric cars were met with distrust,and their large price tags drove customers away.Thanks to improvements in battery capacity,recharging times,performance and price,the current generation of electric cars is starting to persuade critics.Plugin cars will soon

    25、give internal combustion engine models a run for their money.As well as advancements on the road,electric vehicles are taking to the seas and skies.Electric boats are among the oldest methods of electric travel,having enjoyed several decades of popularity from the late 19th to the early 20th century

    26、 before petrolpowered outboard motors took over.Now,the global drive for renewable energy sources is bringing electric boats back.Steps towards electric air travel are also being made,with Airbus and NASA among the organizations developing and testing battery powered planes.The experiments could soo

    27、n make commercial electric flight a reality.Electric vehicles do not produce any emissions.Were the US. to act on the studys findings and replace 87 per cent of its cars with electric vehicles,it would reduce the national demand for petrol by 61 per cent.However,because of the production processes a

    28、nd the generation of electricity required to charge these vehicles,they cannot claim to be completely emissionfree.That said,as many countries continue to increase their use of renewable energy sources,electric vehicles will become even cleaner.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了汽油和柴油车将逐步被电动汽车代替以及电动交通工具在未来的发展。8Whi

    29、ch is the best title for this passage?AMy Dream CarBHistory of Electric CarsCProblems with Petrol CarsDDriving into the FutureD解析:标题归纳题。通读全文可知,本文介绍了汽油和柴油车将逐步被电动汽车代替以及电动交通工具在未来的发展。D项“驶向未来”形象地概括了文章的主旨,故选D项。9As used in Paragraph 2,the underlined word “hurdle” means “_”AaimBbarrierCconsequenceDstepB解析:词

    30、义猜测题。根据第二段中的“drivers concerns about running out of juice on a journey”可知,司机担心在路上没电的问题。因此,这是电动汽车普及的一个障碍,故选B项。10In the past,why did many people refuse to buy the electric cars?AThey were not good value.BThey were very poorly made.CThey were not widely promoted.DThey couldnt travel at a high speed.A解析:

    31、细节理解题。根据第三段中的“Not that long ago,electric cars were met with distrust,and their large price tags drove customers away.”可知,人们是被当时这种电动汽车的价格吓跑的;根据该段中的“Thanks to improvements in battery capacity,recharging times,performance and price,the current generation of electric cars is starting to persuade critics

    32、.”可知,随着电池容量、可充电次数的增加、汽车性能的改善和价格的优化,这一代电动汽车已经开始吸引消费者购买了。这说明以前的电动汽车在各方面还不够完善,人们认为不值那个价钱。故选A项。11What is the function of Paragraph 4?ATo introduce the history of electric travel.BTo explain why the world needs more electric cars.CTo show why more people have interest in electric cars.DTo describe differ

    33、ent ways electric vehicles can be used.D解析:段落大意题。根据第四段中的“electric vehicles are taking to the seas and skies”可知,除了在公路上,其他地方也可以使用电动交通工具。故选D项。 七选五China has been the birthplace of many of the worlds greatest inventions.It was,for example,the first country to produce paper money.Before the invention of p

    34、aper money and coins,people used many different kinds of things for buying and selling.1._This exchange of goods and services for other goods and services is called bartering.2_In 1,200 BC.,people in China began to use shells(贝壳) as money.Usually the shells used as money were very small.This made it

    35、 easier for people to carry money over long distances,and allowed for trade to develop between different parts of the country.In the years which followed this invention,many other countries around the world began to do the same.3._The next development was in 1,000 BC.,when China started making bronz

    36、e and copper shells.It wasnt long before the Chinese made round coins out of metal.4._By 500 BC.,metal coins had begun to appear in countries like Persia and Greece,and later in the Roman Empire.About 1,000 years later,leather was used as money in China,and in 806 AD.,the first paper banknotes were

    37、produced by the Chinese people.5._APeople also began collecting foreign coins as souvenirs.BHowever,as economies developed,such exchanges became impractical.CIt was still many years before paper currency appeared in Europe.DThey also used tiny shells as money for buying and selling.EAs time went by,

    38、trade between countries increased.FDuring that time,for example,buying a chicken might cost several potatoes.GThe very first coins often had holes in them so that people could string them together.【解题导语】本文是一篇说明文,主要按照时间顺序讲述了中国和世界上其他国家货币发展的历史。1F解析:根据空前的“people used many different kinds of things for b

    39、uying and selling”及空后的“This exchange of goods and services for other goods and services is called bartering.”可知,此处主要讲的是“物物交换”,F项中的“buying a chicken might cost several potatoes”是“物物交换”的一个例子,符合上下文文意,故选F项。2B解析:本文第一段讲的是“物物交换”;根据空后的“In 1,200 BC.people in China began to use shells(贝壳) as money.Usually the

    40、 shells used as money were very small.”可知,第二段讲的是“贝壳作为货币使用”,故此空的作用是承上启下。B项中的“such exchanges”与第一段最后一句中的“This exchange”相呼应,且B项中的“However”以及“impractical”表明“物物交换”有局限性,所以出现了更加方便携带的贝壳货币,符合上下文文意,故选B项。3D解析:根据第二段内容及空前的“many other countries around the world began to do the same”可知,许多其他国家也开始这样做了。“to do the same

    41、”指的就是“也开始用贝壳作为买卖的货币”,故D项“他们也使用小贝壳作为货币进行买卖”符合上下文文意,故选D项。4G解析:根据空前的“It wasnt long before the Chinese made round coins out of metal.”可知,中国出现了金属制成的圆形钱币;根据空后的“By 500 BC.metal coins had begun to appear in countries like Persia and Greece,and later in the Roman Empire.”可知,到公元前500年这种金属钱币开始在其他国家出现。故空处应是解释这种金

    42、属钱币在其他国家出现的原因。故选G项“这种首次出现的钱币上通常有孔以便人们把它们串起来”。5C解析:根据空前的“the first paper banknotes were produced by the Chinese people”可知,此处讲到了纸币首先由中国人创造,故C项“很多年后纸币才出现在欧洲”与此处衔接紧密,故选C项。B卷 学生用书P103(单独成册) 阅读理解(2019成都高二月考)Flaubert had it that “one way of tolerating existence is to lose oneself in literature as in an une

    43、nding party”. It turns out that reading doesnt only help us to tolerate existence, but actually lengthens it.A recent study by Yale University researchers, published online in the journal Social Science&Medicine, concluded that“book readers experienced a 20 percent reduction in the risk of death ove

    44、r the 12 years of followup compared to nonreaders”The data was obtained from the study sponsored by the National Institute on Aging. The study looked at 3,635 subjects, all older than 50, whom the researchers divided into three groups:those who didnt read books, those who read up to 3.5 hours a week

    45、 and those who read more than 3.5 hours a week.The findings were remarkable:on average, book readers survived almost two years longer than those who didnt crack open a book. The more the subjects read, the longer they lived, but as little as 30 minutes a day was still beneficial in terms of survival

    46、.Accounting for factors such as education level, income and health status, the study found that those who read more than 3.5 hours weekly were 23 percent less likely to die during that 12year period. Those who read up to 3.5 hoursan average of a half hour a daywere 17 percent less likely.“In other w

    47、ords, just like a healthy diet and exercise, books appear to promote a significant survival advantage,”the authors concluded.Why or how thats the case remains unclear;the research showed only an association between book reading and longevity, not a causal relationship. But the findings are not so su

    48、rprising. Other recent research showed that reading novels appears to increase both brain connectivity and sympathy.【解题导语】研究发现,阅读和长寿有一定的联系,阅读者的平均寿命比不读书的人长将近两岁。1Why does the author mention Flauberts words in the first paragraph?ATo stress the value of reading.BTo compare reading with a party.CTo intr

    49、oduce the study on reading.DTo support the findings of the study.C解析:推理判断题。文章第一段引用Flaubert的名言说明读书的作用,接着第二段介绍了耶鲁大学关于读书与死亡风险之间关系的研究。据此可以判断,引用Flaubert的名言旨在介绍对阅读的作用的研究,故C项正确。2From the text, what can we learn about the study?ANo similar study on reading has been carried out.BThe process of the study last

    50、ed more than ten years.CIt shows readers live two years longer than nonreaders.DIt shows time spent on reading increases ones love for it.B解析:细节理解题。根据第二段中的“book readers.to nonreaders”可知,在12年的跟踪调查中发现,与不读书的人相比,阅读者的死亡风险降低了20%。据此可知,该项调查持续了十多年,故B项正确。3What do the underlined words “thats the case” probably

    51、 mean?AReading books enables people to live longer.BReading is similar to a healthy diet and exercise.CReading books is closely associated with longevity.DReading increases brain connectivity and sympathy.A解析:词义猜测题。根据上文中的“books appear to promote a significant survival advantage”及上文所述的研究结论“读书可以延长寿命”和

    52、该句“Why or how thats the case.not a causal relationship.”可知,阅读为什么以及以什么方式延长读者寿命,人们仍然不清楚。据此可知,画线词指代研究表明的“读书可以延长寿命”,故A项正确。4Where can we most probably read this text?Ahttps:/Bhttps:/Chttps:/Dhttp:/www.thebookbag.co.uk/BookRecommendations.C解析:文章出处题。通读全文可知,本文主要说明了阅读和长寿有一定的联系,阅读者的平均寿命比不读书的人长将近两岁,阅读能增强大脑的功能。

    53、据此可以判断,本文属于健康类话题,因此最可能摘自健康网站,故C项正确。 完形填空Grady threw down his backpack and slammed the car door shut.“This is going to be a really_1_week,” he said unhappily to no one_2_He looked around the campground.Hundreds of bluegreen fir trees,some as tall as church towers,_3_the mountainside,giving it the app

    54、earance of a lush green carpet.The sun would be setting soon.Then,Grady thought,maybe the_4_wouldnt feel so bad.Even up here in the_5_,the hot stickiness of July clung to him.Grady hated camping,but it was something his family _6_every summer.His father liked cooking over an open fire,telling storie

    55、s about how to _7_things like bear attacks and swarms of bees.His mother and younger brother Jared liked to hike and take_8_ of animals.Jared had a collection of bug pictures that hed_9_to the walls in his half of their room.Grady thought they were just scary and considered them proof that Jared was

    56、 a_10_kid.They set up camptwo_11_,one for his parents and one for himself and Jared.While everyone else started _12_ dinner,Grady,looking for some place to cool down,set off for the nearby stream,which was deep enough to_13_in.As he_14_the stream,something caught his eye.There was a(n)_15_black bear

    57、 cubno more than two feet tall with a lovely face.It was playing_16_at the waters edge,_17_its surroundings.Grady moved closer to get a_18_look.Then Grady heard a sound behind him.He_19_his father saying that bear cubs would never be_20_Then he turned around and saw the cubs mother moving swiftly to

    58、wards him.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要讲述的是Grady和家人一起露营,由于天气太热,Grady独自一人去找小溪乘凉,却遇到了黑熊的故事。1A.longBinterestingCpeacefulDriskyA解析:根据空后的“unhappily”可知,此处应用long表示这一周会很漫长。long“漫长的”;interesting“有趣的”;peaceful“和平的,平静的”;risky“危险的,冒险的”。2A.in advanceBin briefCin particularDin silenceC解析:他不高兴地自言自语道:“这将是很漫长的一周。” Grady并没有特别地对某

    59、个人说,因此,C项符合语境。in silence“安静地,无声地”。3A.blockedBcoveredCreflectedDscarredB解析:数以百计的蓝绿色冷杉树,有些像教堂塔一样高,覆盖着山坡,使山坡呈现出一个郁郁葱葱的像绿色地毯的外观。从下文的“carpet”可知,数以百计的冷杉树覆盖着山坡。block“阻止,阻塞”;cover“覆盖”;reflect“反射,映出”;scar“结疤,给留下伤痕”。4A.dustBcampgroundCheatDsunC解析:根据上文中的“The sun would be setting soon.”及下文中的“the hot stickiness

    60、of July clung to him”可知,Grady认为太阳下山后就不会那么热了。故C项heat“高温”符合语境。dust“尘土”;campground“野营地”。5A.mountainBriverCskyDtowerA解析:即使在山上,7月的炎热依旧如影随形。根据上文中的“mountainside”可知,作者的野营地在山上。故选A项。6A.believed inBinsisted onCcame acrossDlived throughB解析:Grady讨厌野营,但是这是他家人每年夏天坚持的事情。根据空前的转折词but可知,Grady的家人和他的想法相反。believe in“相信”;

    61、insist on“坚持”;come across“偶遇”;live through“经历过”。故选B项。7A.encourageBexploreCrecognizeDsurviveD解析:他的父亲喜欢在户外的火上做饭,讲关于如何在类似熊和蜜蜂的攻击下生存下来的故事。根据空后的“bear attacks and swarms of bees”可知,这些故事是关于如何在类似熊和蜜蜂攻击下生存的。survive“幸存,生还”符合语境。encourage“鼓励”;explore“探索”;recognize“认识,认出”。8A.careBcontrolCpicturesDexamplesC解析:根据后

    62、一句中的“Jared had a collection of bug pictures”可知,本空指给动物拍照。take pictures of“拍的照片”,为固定搭配。9A.guidedBpinnedCtakenDthrownB解析:根据空后的“to the walls”可知,这些照片是被钉在墙上的。guide“指导,引导”;pin“(用钉等)钉住”;take“携带”;throw“扔”。10A.sensitiveBsmartCtoughDstrangeD解析:根据语境可知,Grady认为这些(虫子的照片)非常吓人,并且把它们当作证明Jared是一个奇怪的孩子的证据。sensitive“敏感的

    63、”;smart“聪明的”;tough“坚强的”;strange“奇怪的”。11A.bedsBroomsCtentsDplatesC解析:根据空前的“camp”可知,此处是搭起两个帐篷。bed“床”;room“房间”;tent“帐篷”;plate“盘子”。故选C项。12A.alteringBhuntingCorderingDpreparingD解析:根据空后的“dinner”及常识可知,此处表示准备晚餐。alter“改变”;hunt“打猎”;order“点菜”;prepare“准备”。13A.digBswimChideDsinkB解析:当其他人都在开始准备晚餐的时候,Grady想要寻找清凉的地方

    64、,于是动身去附近的小溪。这条小溪足够深,可以在里面游泳。根据本句中的“looking for some place to cool down”可知,Grady想在小溪里游泳凉快一下。dig“挖”;swim“游泳”;hide“躲藏”;sink“沉没”。14A.crossedBimaginedCleftDnearedD解析:根据上文中的“set off for the nearby stream”可知,Grady朝小溪走去,因此此处表示离小溪越来越近。near“靠近(某地方)”符合语境。15A.adorableBaggressiveCinjuredDlargeA解析:根据空后的“no more t

    65、han two feet tall with a lovely face”可知,小黑熊很可爱。adorable“可爱的”;aggressive“侵略性的,好斗的”;injured“受伤的”。故选A项。16A.cautiouslyBjoyfullyCforcefullyDnervouslyB解析:小黑熊在水边快乐地玩耍,忽视了它周围的环境。cautiously“小心地,谨慎地”;joyfully“高兴地”;forcefully“强有力地”;nervously“紧张地”。故选B项。17A.attackingBdestroyingChatingDignoringD解析:参见上题解析。attack“攻

    66、击,进攻”;destroy“破坏”;hate“讨厌”;ignore“忽视,不顾”。18A.betterBbrighterCfixedDlastingA解析:Grady走近了一点,想看得更清楚一些。get a better look“看得更清楚”。19A.foundBlearnedCrememberedDmisunderstoodC解析:这时Grady听到后面传来一阵声音,Grady记起父亲说过熊的幼仔不会单独出行的。find“发现”;learn“学会,了解到”;remember“记得”;misunderstand“误解”。20A.aloneBawakeCcuteDscaredA解析:根据空后的

    67、“Then he turned around and saw the cubs mother moving swiftly towards him.”可知,小黑熊的妈妈正朝Grady迅速地走来。因此,此处表示熊的幼仔从来不会单独出行。alone“独自的”;awake“醒着的”;cute“漂亮的,聪明的”;scared“恐惧的,惊恐的”。 语法填空The robot lawn mowers(割草机) 1._(design) by us have the following benefits besides saving your time and effort.First, they are e

    68、nvironmentally friendly.With global warming now 2. _(be) a major concern you can have peace of mind with these mowers. They run on rechargeable batteries and do not use petrol or burn oil like conventional lawn mowers.Second, they work very 3._(quiet). After careful assessment, noise from them 4._(f

    69、ind) to be about 60 decibels(分贝) lower than a typical lawn mower, so you can program them to work at night while you sleep.Third, rain sensors(传感器) in our robot lawn mowers warn the robot 5. _(return) to its shelter or stay in its shelter while its raining. On 6._ other hand, if you are using a simp

    70、le electric lawn mower, you will have to stay out in the rain while you get your mower under shelter 7._it will be useless.Fourth, bump sensors in our robot lawn mower protect the lawn mower from running over items 8._ may be lying in the yard, thus increasing its life and efficiency.Last but not le

    71、ast, they are 9._(benefit) for people with allergy (过敏症) problemsthey can cut your grass while you sit far away, reading your favorite novel 10. _comfort. 1designed解析:考查过去分词作定语的用法。设空处作后置定语修饰robot lawn mowers,design与robot lawn mowers之间是逻辑上的动宾关系,且design所表示的动作已发生,故填designed。2being解析:考查动词ing形式作补语的用法。此处是

    72、with复合结构作状语,因global warming与be之间是逻辑上的主谓关系,且be所表示的状态与谓语动词所表示的状态同时存在,故填being。3quietly解析:考查副词。设空处修饰谓语动词work,故填副词quietly。4was found解析:考查一般过去时的被动语态。由After careful assessment可知,此处用一般过去时,又因noise与find之间是被动关系,故填was found。5to return解析:考查不定式作宾补的用法。warn sb./sth.to do sth.意为“提醒某人/某物做某事”。6the解析:考查定冠词。on the other hand意为“另一方面”。7or/otherwise解析:考查连词。设空处连接两个分句,表示“否则,要不然”,故填or/otherwise。8that/which解析:考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰先行词items,且在从句中作主语,故填that/which。9beneficial解析:考查形容词作表语的用法。设空处作表语,意为“有益的,有帮助的”,故填beneficial。10in解析:考查介词。in comfort意为“舒适地”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 2 FIT FOR LIFE SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411724.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1