分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019-2020学年高中新教材外研英语必修第三册课时分层作业6 DEVELOPING IDEAS .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:416583
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:282.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中新教材外研英语必修第三册课时分层作业6 DEVELOPING IDEAS 2019 2020 学年 高中 新教材 英语 必修 第三 课时 分层 作业
    资源描述:

    1、课时分层作业(六).阅读理解A“Smile!” I shouted,holding a yellow sign up on a busy street in Seattle.We were three thousand miles away from home on a Random Acts of Kindness and Volunteerism Road Trip.We had two aims.One was to try out our new “Smile!” signs and see how much kindness and joy we could spread in Pi

    2、ke Place Market.The other was to raise $80 by doing street performances,enough for gas to Portland and a small hotel room.We werent sure how people would react (回应) to our signs.I nervously raised up our signs and shouted,“Hi,there!” to a young couple.They looked over and felt confused.Then they rea

    3、d our signs and broke into a smile.Before long,some tourists wanted to take a photo with us and some strangers stopped to ask us about our signs.In fact,we paid so close attention to our “Smile!” project that we forgot the other aim.Before we knew it,the sun was setting,and we had no money for our t

    4、rip to Portland.We sat down to watch a blind musician play the guitar while thinking about what to do.He was packing up when a passing crowd kicked down his change bowl.He stumbled (绊倒) into the crowd.We rushed to help him,but another man moved more quickly to help him.Once the musician had his mone

    5、y safely returned,we ran over to meet the strange helper and said,“We just wanted to praise you for your good deed.” He smiled,looking at our signs.“Your trip reminds me of something similar I once did when I was young,” he said.“Look!Id like to donate (捐赠)” We told him,“No,thanks!We are fine.Weve c

    6、ollected plenty of money.” We lied.“Please let me donate.It will make me feel like Im a part of this adventure,” he insisted.And then the stranger opened his wallet and pulled out four $20 bills.The money was exactly what we had intended to raise that day.We were astonishedIt seemed as if he had kno

    7、wn somehow.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者一行人在志愿者旅行活动中用“微笑!”标牌来传播善意和快乐。1Whats the main purpose of the road trip?ATo spread kindness and joy.BTo invite more people to join in the trip.CTo raise money for a trip to Portland.DTo encourage people to take happy photos.A细节理解题。根据第一段的“.on a Random Acts of Kindness and Vo

    8、lunteerism Road Trip.”可知,此次志愿者旅行活动的主要目的是传播善意和快乐。2How did people react to the “Smile!” signs later?ADisappointed. BWorried.CInterested. DMoved.C推理判断题。根据第二段的“Before long,some tourists wanted to take a photo with us and some strangers stopped to ask us about our signs.”可知,后来,人们对标牌很感兴趣。3According to the

    9、 last paragraph,why did the strange helper want to donate money?ABecause he felt pity for the author.BBecause he wanted to join in the project.CBecause he hoped to help the homeless.DBecause he felt sorry for his impoliteness.B细节理解题。根据最后一段的“Please let me donate.It will make me feel like Im a part of

    10、 this adventure,he insisted.”可知,这位男士是想参与到这项志愿活动中来。4What does the underlined word “astonished” in the last paragraph most probably mean?ATired. BSatisfied.CFrightened. DSurprised.D词义猜测题。根据画线词后面的“It seemed as if he had known somehow.”可知,作者他们一行人很“吃惊”,好像这位男士早知道他们需要80美元一样。BI was recently asked what inspi

    11、res me most.That was easy to answer;I live and breathe track and fieldIt is the only sport that has allowed me to spread my wings and truly fly.I have struggled a lot in my life after being diagnosed(诊断) with a learning disability at the age of three.I was also born four months too early,weighing le

    12、ss than four pounds.Even at 17,Im still working to catch up.Mentally Im on the level of a 12yearold.I had to repeat the third and fifth grade,which caused me a lot of stress and embarrassment.I was joked so much that I would often hide in the bathroom instead of going to class.My parents always gave

    13、 me lots of love and support,but I still felt worthless most of the time.Im also quite shy,so making and keeping friends has always been a challenge.Then one day when I was 12,my life changed forever.My parents decided my younger brother and I should try track.From that moment on my life was differe

    14、nt.I was a natural middistance runner.When I was on the track,the other kids just saw me and my speed.No one saw my learning disability.For the first time in my life I felt normal.When I entered high school,I joined the track team and the coach quickly saw my talent.I was selected to run on the“A”te

    15、am for crosscounty and the“A”team for indoor and outdoor track.Im on the school team for the 4400metre and 4800metre relays,and colleges are even interested in me!My crosscounty team won the 2011 County and Regional Championship.When I accepted my award,my mom cried because she was so proud of me,an

    16、d for once,I was proud of myself.Even though Im a specialeducation student,I now know that my learning disability does not define(限定) me.I can hold my head up high because track has allowed me to spread my wings and truly fly!【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者是一个在学习上有障碍的学生,但是却在田径运动中找到了自己的价值。5The underlined sentence

    17、in Para.1 may mean “ ”AI can easily breathe on the trackBtrack and field is where I liveCtrack and field is my lifeDI take track and field as a sportC句意理解题。根据第一段画线句子后面的“It is the only sport.wings and truly fly.”可知,作者认为田径运动让他展翅翱翔,所以他视田径为生命,故选C项。6What is the problem with the writer?AHe didnt want to m

    18、ake friends.BHe didnt get more love from his parents.CHe weighed a little less than others.DHe had a poor learning ability.D细节理解题。根据第一段中的“diagnosed(诊断) with a learning disability at the age of three”可知,作者学习能力有问题,故选D项。7The first time the writer was on the track,he Afelt as normal as othersBwas proud

    19、of himselfCwas still a little shyDtreated himself as a heroA细节理解题。根据第三段中的“For the first time in my life I felt normal.”可知选A项。8The best title for the passage may be “ ”AFly in the Sky BSpread My WingsCTry Track Bravely DBe an Honor StudentB主旨大意题。作者在学习上有障碍,但是从事田径运动却如鱼得水,是一个天生的田径运动员。田径运动让作者找到了自己的价值,有了展

    20、翅飞翔的机会,故选B项。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Its not easy to die when you are only fifteen.Those were the words that began the story I heard from Robert White,a North Carolina factory worker.He and his wife were visiting their daughter Lee in the hospital as they did every even

    21、ing.She knew she had an illness that would not spare her.She suffered a lot but never complained.She had already accepted her great journey into the unknown.This particular evening,she suddenly said,“I always dreamed of working in a big ocean park with dolphins.Ive loved them since I was little.I st

    22、ill dream of swimming with them,free and happy in the open sea.”Shed never asked for anything,but she said with all the strength she had,“Daddy,I want to swim in the open sea among the dolphins just once.Maybe then I wouldnt be so scared of dying.”It seemed like an impossible dream,but she hung on t

    23、o it.Robert and his family talked it over and decided to do everything they could.They phoned a research center in the Florida Keys.“Come at once,”they said.When they arrived in Grassy Key,Lee didnt want to rest for a minute and begged her parents to take her to the dolphins.Robert took her out towa

    24、rd the dolphins,Nat and Tursi,who were playing about thirty feet away from them.At first they seemed distracted and uninterested,but when Lee called them softly by name,they responded without hesitation.Nat came over first,raised his head and gave her a kiss on the end of her nose.Then Tursi came ov

    25、er happily.A second later they picked her up with their mighty fins (鳍) and carried her out to sea with them.“It feels like Im flying!”cried Lee,laughing with delight.Lees family hadnt heard her laugh like that since she became ill.The dolphins stayed with Lee for more than an hour,always tender,alw

    26、ays attentive,and always responsive to her wishes.Paragraph 1:Maybe its true that they are more intelligent and sensitive creatures than man. Paragraph 2:The next day she was too weak to get out of bed,but she whispered to her father. 参考范文Paragraph 1:Maybe its true that they are more intelligent and

    27、 sensitive creatures than man.Those amazing dolphins understood that Lee was dying and wanted to comfort her as she faced her great journey into the unknown.From the moment when the dolphins approached her,greeting her with a kiss,they never left her alone for a second.They swam with her and played

    28、with her.In their company,Lee found again the enthusiasm and the will to live.When she got out of the water,it was as if she had been reborn.Paragraph 2:The next day she was too weak to get out of bed,but she whispered to her father.“Daddy,dont be sad for me.I will never be afraid again.It is not easy to face death alone when I am only fifteen,but the dolphins have made me understand that I have nothing to be scared of.”She had no strength to talk more.Just before dawn,Roberts little girl died in his arms,leaving great sorrow for her family.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中新教材外研英语必修第三册课时分层作业6 DEVELOPING IDEAS .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-416583.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1