分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型人教版高二英语Book5 Unit 4 单元测试题.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:417100
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:67KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    人教版高二英语Book5 Unit 单元测试题 人教版高二 英语 Book5 单元测试
    资源描述:

    1、Book5 Unit 4 单元测试题第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ANext month, about 30,000 runners will take to the streets ofBoston,Massachusetts, for one of the worlds oldest and most famous races, the Boston Marathon. Nearly half the competitors in the 26.2-mile race

    2、 will be women. But for most of the races 119-year history, only men were officially allowed to compete.A woman named Roberta “Bobbi” Gibb helped change that in 1966, when she secretly ran the marathon and finished ahead of most of the men. “Word went out around the world that a woman had donethe im

    3、possible,” says Gibb. “It changed the way men thought about women.”Gibb saw her first Boston Marathon in 1964, while running through her neighborhood. She was inspired to run the race herself. For nearly two years, Gibb trained to build the energy and strength shed need to finish. But when she sent

    4、in an application for the 1966 race, it was turned down.At the time, the longest official races for women were only 1.5 miles. Many people didnt think women were physically capable of running longer distances. Running a marathon was also seen as “unladylike.”But the 23-year-old Gibb refused to let g

    5、o of her dream. She came up with a plan to run the race anyway. On April 19, she showed up at the marathon wearing her brothers shorts and a sweatshirt to hide the fact that she was a woman.Gibb hid in the bushes near the starting line. When the race began, she jumped into the pack. Shortly into the

    6、 race, Gibb took off her sweatshirt. To her surprise, the crowd cheered when they realized she was a woman. Gibb finished the race in 3 hours and 21 minutes faster than two thirds of the male runners.Gibb opened the door for future female long-distance runners. In the years that followed, she and ot

    7、her women ran in the Boston Marathon, even though the rules still prohibited (禁止) women from running in the race. Finally, in 1972, the marathon was officially opened to women.21. The underlined part in Paragraph 2 probably refers to the thoughts that women couldnt _.A. win a long-distance raceB. ta

    8、ke the place of menC. complete a marathonD. compete with men22. What happened to Gibb when she was found running the 1966 Boston Marathon?A. She ran back to the starting line.B. She got support from the crowd.C. She was driven away from the race.D. She took off her brothers sweatshirt.23. Which of t

    9、he following can best describe Gibb?A. Easy-going.B. Soft-hearted.C. Strong-willed.D. Open-minded.24. Whats probably the best title for the text?A. Leading a new lifeB. Running into historyC. Long-distance runnersD. The worlds oldest raceBOn any given weekend, theWashington,D.C., public library syst

    10、em offers nearly a dozen classes. You can try Matt McEntees class, where hell teach you how to fix anything from a clock to a broken heart in person.I decided to check out a small class early one morning. Its called Homebuying 101. Today, there are about 10 adults ranging in age from their mid-20s t

    11、o early 50s finding their seats.In the second row, Whenna Andrews, 28, already has her notebook out.I ask Andrews why she came to a class at the library, instead of learning how to buy a home online. “This is going to be my first time buying a home and I have a lot of questions,” Andrews answers. “I

    12、 feel like if Im reading by myself online I can get lost in the information.”Andrews decision to learn in a physical classroom is still the preferred choice for adults, according to a new study by thePewResearchCenter.Pew looked at nearly 3,000 people, ages 18 and older. Pew wanted to know how, and

    13、where, adults learn, after they leave their formal schooling.“Learning is still very much a place-based thing,” says Pew researcher John Horrigan. “The Internet plays a role, but its secondary in most respects.”For the 74 percent of adults who considered themselves to be personal learners, only a th

    14、ird turned to the Internet for most or all of their learning.The study also found differences when it comes to education and income level. For those with a bachelors degree (学士学位), technology is helping. But for those with just a high school diploma (毕业文凭), its not playing as big a role. The study e

    15、ven found that many werent aware of online resources like lots of open online courses or learning tools likeKhanAcademy.Whenna Andrews knows about those things she even found the homebuyers class on Facebook. But she prefers learning in person.“I feel like the library seems more credible (可信的), if t

    16、hat makes sense,”she says.25. What can we infer about Matt McEntees class?A. Its aimed at older people.B. It provides online classes.C. Its open every morning.D. Its a face-to-face class.26. For Andrews, the online information about homebuying seems _.A. valuableB. incorrectC. confusingD. out-of-dat

    17、e27. What does Andrews think of the classes the library offers?A. She looks forward to them.B. She shows no interest in them.C. She thinks they should be improved.D. She thinks there is no market for them.28. The text mainly discusses _.A. the development of online coursesB. the important role techn

    18、ology playsC. the leading way of lifelong learningD. the roles of the public library systemCMany cities and towns have laws that require people to recycle paper and plastics. Now some state and local governments have passed laws that require citizens to recycle their food waste as well.Californiaand

    19、Vermonthave statewide laws about recycling food waste that apply to businesses and homes. The process of recycling food waste and turning it into usable soil is called composting (堆制肥料).Food waste that can be composted includes fruit and vegetable peels, coffee grounds, tea bags, and eggshells. Gard

    20、en waste such as stems and leaves can also be composted. Meat, fish, and dairy food waste cannot be recycled.According to environmental groups, composting reduces the amount of trash going into landfills (垃圾填埋地), and composted waste holds a wide range of nutrients. When compost is added to the soil

    21、in gardens and fields, it helps crops grow.Reducing the amount of waste that goes into landfills is one reason why cities and states are passing food-waste recycling laws. “Our landfills are far from enough for the creation of new ones is shrinking.” Renee Crowley, a project manager at theLower East

    22、 SideEcologyCenterinNew York City, toldTFK.Officials inSeattle,Washington, say that food waste makes up 30% of the trash going into landfills, and they are looking to reduce that percentage. That city has a law requiring people to recycle food waste. It is banned (禁止) from all garbage. There is a fi

    23、ne for people who put it into regular garbage.Crowleypoints out that even in cities where food recycling is not a law, there are often places where citizens can drop off their food waste for composting. Many schools and colleges have also started composting programs.Those who are against food-recycl

    24、ing laws say that the composting process is costly. In addition, it can be difficult for people who live in apartments to store their waste because they dont have access to outside storage bins. Patti Ferguson fromOrange County,California, told her local newspaper that she thought an indoor containe

    25、r containing food waste would get smelly.29. What do we know about composting from the text?A. Not all food waste can be reused.B. It is cheap to compost food waste.C. Not all soil can be composted.D. It is usually processed in empty landfills.30. What is the third paragraph mainly about?A. Waysof k

    26、eeping nutrients in the soil.B. Waysof reducing the amount of trash.C. Examples of different useful nutrients.D. Benefits of recycling food waste.31. InSeattle, throwing food waste into garbage is _.A. acceptableB. shamefulC. requiredD. illegal32. Patti Fergusons attitude towards food-recycling laws

    27、 is probably _.A. thankfulB. negativeC. uncaringD. supportiveDWhoppie WhizzerThis thrilling ride that has you holding onto your seats in fear attracted more visitors than any other single attraction last year. The ride starts with a few gentle spins that gradually increase in speed, so that after th

    28、irty seconds youre moving round at 15 miles per hour! Suitable for anyone over 14 years of age, this ride is open throughout the season. Its one you certainly dont want to miss, so make sure you have a go early on in the day to avoid disappointment.SpooksvilleThis is a haunted house (鬼屋) with a diff

    29、erencecome and visit if you dare! A hired team of professional actors perform stunts (特技表演) and try to frighten you senseless, and be warnedthey will! Still, you have to judge for yourselves, so bring all the family along to this attraction. Enter alone at your own risk!Aladdins Magic MazeOur Magic

    30、Maze isEuropes biggest, as you will realise as soon as you try to find your way out! The walls of our corridors (走廊) are covered with mirrors so that when you start walking through, it can be pretty confusingwere still waiting for someone to beat the record exit (离开) time of twenty-two minutes. If y

    31、ou think you can do it, come along and try!Pirate ShipThis huge pirate ship has been specially designed just for kidsits made of inflatable (可充气的) plastic so they cant hurt themselves! During our thirty-minute sessions they can climb up and down in the ship and enjoy themselves. Around the ship is t

    32、he Slippery Scales swimming pool which they can swim around in its new wave-machine will make them believe theyre really at sea! Teams of trained staff always keep an eye on their activities so parents can relax and enjoy themselves too!33. In which attraction can visitors experience a high speed ri

    33、de?A. Pirate Ship.B. Spooksville.C. Whoppie Whizzer.D. Aladdins Magic Maze.34. Anyone who wants to go to Spooksville must _.A. have great courageB. be crazy about actingC. go there with their familyD. have a strong sense of direction35. What can we learn about Pirate Ship?A. It is a very physical ga

    34、me.B. It provides fun for children.C. It is usually floating in the sea.D. It can only be played on for 22 minutes.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Dylan Siegel and Jonah Pournazarian have been best friends since they met in preschool. “We do lots of fun things together,

    35、” says Dylan. “We like to play basketball and play on the swings. Jonah is super fun and nice.”Dylan thinks having a friend like Jonah is“so chocolate bar.”“That means something is awesome (了不起的),”explains Dylan.When he found out Jonah had a rare liver disease, Dylan wanted to do something to help h

    36、is friend.36“People usually dont write a book to help other people. Thats why I wanted to do it,” says Dylan.In the book, Dylan wrote about things he and Jonah like to do. He figured that other kids would enjoy doing those things, too, and would understand how great how “chocolate bar” those things

    37、are in a friendship.Dylan and Jonah are not just best friends.37When their school announced a special “good deeds” day, Dylan decided that was the day he was going to start selling his book.He asked his mom and dad to make lots of copies. Then Dylan had another idea. He asked a local grocery store t

    38、o donate (捐赠) real chocolate bars to sell in addition to the books. The store owner was happy to do it.38All the candy bars sold, too.39That day, Dylan raised $6,000! He gave the money to theUniversityofFloridawhere Jonahs doctor and others are searching for a cure for the disease.40Soon Dylan start

    39、ed selling the book online. So far, he has donated more than $800,000 for liver disease research.A. They are classmates, too.B. News aboutChocolate Barspread quickly.C.Chocolate Barwas so popular that Dylan sold all 200 copies.D. I like to help my friends and that is the biggest chocolate bar.E. Tha

    40、ts when he decided to create a book calledChocolate Bar.F. Jonahs parents are grateful that their son has such a goodfriend.G. People were very generous with their money, and many made donations.第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Though o

    41、ne can change his or her physical appearance with the help of cosmetics (化妆品), honesty is a quality that is not as easily obtained (获得).41, when choosing my friends, I look for people who42honesty as much as I do.Honesty is much more43than physical appearance, because, for me, a friends primary func

    42、tion is to be my secret keeper and problem44. When I have a problem, I like to ask for45from my friends. However, I want to be sure that I can discuss private things with my friends and that they wont46anyone else. Also, I want my friends to give me their47opinions. I dont want them to lie to me or

    43、try to48the truth. That would only49me and make me upset.In addition, I like being an honest person that people can50. I believe friends should have a(n)51influence on you and help you to better yourself. If I am around someone who repeatedly lies, I might pick up his or her bad52. Then, I would bec

    44、ome someone that others cannot trust.Another53is that physical appearance is not always a good reflection (反映) of how someone is on the inside. Your friends54cannot help you to solve a problem or make you feel55when youre feeling bad. However, an honest person with a good personality will56your feel

    45、ings enough to tell you the truth, even when telling the truth may be difficult.57agood personality, good looks do not last.Overall, I believe ones social life will always be much more58if one has an honest friend rather than a physically59one. The phrase “Honesty is the best policy” is especially60

    46、when it comes to keeping lasting friendships.41. A. Besides B. HoweverC. Therefore D. Anyhow42. A. doubt B. valueC. show D. fear43. A. common B. obviousC. mysterious D. important44. A. maker B. loverC. solver D. finder45. A. money B. troubleC. advice D. permission46. A. tell B. seeC. answer D. invit

    47、e47. A. contrary B. honestC. various D. mistaken48. A. face B. admit C. hide D. discover49. A. treat B. forgetC. hurt D. refuse50. A. miss B. trustC. learn D. meet51. A. immediate B. positiveC. slight D. dangerous52. A. tip B. secret C. habit D. skill53. A. result B. goalC. function D. reason54. A.

    48、mind B. feelingsC. behavior D. looks55. A. safer B. betterC. stronger D. sadder56. A. describe B. respectC. waken D. discuss57. A. With B. Except C. Unlike D. Over58. A. normal B. pleasantC. modern D. peaceful59. A. active B. sickC. possible D. attractive60. A. true B. simpleC. rude D. polite第卷第三部分:

    49、英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Reporters start the journalistic process by 61. _ (gather) information. Without them, journalism 62. _ its truest form cannot take place. They have an idea about what sources the people and places 63. _ have information wil

    50、l be available to them and which are 64. _best to use. This idea comes from experience and training.Good reporters try to develop 65. _ (profession) knowledge to track down information and assess that information. Not only 66. _ they curious, determined and honest in dealing with others around them,

    51、 but they have developed a “nose for news” a sense of 67. _ might develop into a good story. They are able to sense when someone is lying or shading the 68. _ (true) or when the events they experience 69. _(simple) do not make sense.Good reporters recognize they may have points of view about the inf

    52、ormation or people they deal with, but they try their best 70. _ (set) those biases (偏见) aside. Because they understand that gathering accurate information before anyone else and presenting it is their chief goal.第四部分:写作(共两节,满分35分)第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处

    53、语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。When I started learning English, I found it very difficulty. No matter what hard I tried, I just could not understand the grammar. Then one day, my s

    54、ister asked me why I was so confusing by English and I told her that I was afraid of it. Then she asked me to watching English movies and listen to some English songs. I fell in the love with these songs. I learned to sing them and find I could remember more and more word. I also felt very intereste

    55、d the movies, because I could learn everyday words from them. Have become interested, Ive started to make greatly progress. Now, Im not afraid of English any more.第二节:书面表达(满分25分)为了让大家更多地了解野生动物,提高濒危动物保护意识,你校英语俱乐部于近期组织会员们参观了你市北郊的野生动物园。假如你是俱乐部成员兼校英语网站记者,请你写一篇英语短文报道此次活动。内容包括:1.时间:7月23日;2.活动过程:参观室内展厅;和户外

    56、野生动物近距离接触;3.简要评论。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.报道的标题已给出,但不计入总词数。English Club explored theWildlifePark参考答案21-25 CBCBD 26-30 CACAD31-35 DBCAB 36-40 EACGB 41-45 CBDCC46-50 ABCCB 51-55 BCDDB 56-60 BCBDA61. gathering 62. in 63. that64. the 65. professional 66. are67. what 68. truth 69. simply70. to se

    57、t短文改错:71. . it very difficulty. difficultydifficult72. . what hard I tried . whathow73. . so confusing by . confusingconfused74. . asked me to watching . watchingwatch75. . fell in the love . 去掉the76. . and find I . findfound77. . more and more word. wordwords78. . interested the movies . interested

    58、后加in79. Have become . HaveHaving80. . make greatly progress. greatlygreatOne possible version:English Club explored theWildlifeParkOn July 23rd, our school English Club organized a visit to theWildlifeParklocated in the northern suburb of our city, for all its members.First we visited the indoor exh

    59、ibition, where we saw many colorful pictures of different kinds of butterflies, dinosaur fossils and other wild animals. Then we entered the outdoor area by bus to see the wild animals, such as lions and tigers. For most students, it was the first time they had seen animals in the open air so closel

    60、y. It was really exciting. Through this activity, we learned more about wild animals and our awareness of protecting the endangered animals was improved.部分解析阅读理解:第一节:A篇(文娱与体育)本文是记叙文。文章介绍了第一位跑完波士顿马拉松的女性。21. C。篇章结构题。由第二段划线词后的It changed the way men thought about women以及第四段的Many people didnt think women

    61、 were physically capable of running longer distances可知,Gibb完成了马拉松并比大多数男性选手跑得快,她的行为改变了人们认为女性不适合长跑运动这一观点。22. B。细节理解题。由倒数第二段的the crowd cheered when they realized she was a woman可知,当Gibb的身影被发现出现在1966年波士顿马拉松比赛时,观众们欢呼起来以示对她的支持。23. C。推理判断题。Gibb为了实现她参加波士顿马拉松的梦想,用了两年的时间训练体能;当参赛申请被拒绝后,她并没有放弃梦想,而是乔装打扮也要参加,由此推断

    62、她意志力坚定。24. B。标题归纳题。本文介绍了第一位跑完波士顿马拉松的女性Roberta“Bobbi”Gibb,因其努力与坚持,改变了女性不能参加马拉松比赛的规则,故而创造了历史。故B项最符合文章主旨。B篇(学校生活)本文是说明文。研究调查发现成人终身学习的主要方式仍然是走进课堂学习。25. D。细节理解题。由第一段的where hell teach you . in person可知,Matt McEntee的课程是由华盛顿公共图书馆系统开设的周末班,针对成年人进行面对面授课。26. C。推理判断题。由第四段的if Im reading by myself online I can get

    63、 lost in the information可知,网络信息量之大让Andrews觉得困惑。27. A。推理判断题。由最后两段的she prefers learning in person . I feel like the library seems more credible可知,Andrews对华盛顿公共图书馆系统开设的课程充满期待。28. C。主旨大意题。由第五段的调查结果. learn in a physical classroom is still the preferred choice for adults以及倒数第三段分析受教育水平和收入水平对人们学习方式的影响可知,本文探

    64、讨的是成人终身学习的主要方式。C篇(热点话题)本文是议论文。文章探讨了是否该强制回收食物垃圾。29. A。细节理解题。由第二段的Meat, fish, and dairy food waste cannot be recycled可知,并不是所有的食物垃圾都可以用来堆制肥料。30. D。段落大意题。由第三段可知,堆肥可以减少垃圾填埋,且堆肥有利于农作物生长,这些都是堆肥带来的好处。31. D。细节理解题。由倒数第三段的That city has a law requiring people to recycle food waste. It is banned from all garbage

    65、可知,在西雅图,把食物残渣扔到垃圾箱里是违法行为。32. B。推理判断题。由最后一段Patti Ferguson的观点an indoor container containing food waste would get smelly可知,她对回收食物垃圾的法律持否定态度。D篇(文化娱乐)本文是应用文。文章介绍了游乐场里的四个娱乐项目。33. C。细节理解题。由Whoppie Whizzer部分的The ride starts with a few gentle spins that gradually increase in speed, so that after thirty secon

    66、ds youre moving round at 15 miles per hour可知,在该地点游客可以体验高速骑行。34. A。推理判断题。由Spooksville部分的frighten you senseless . Enter alone at your own risk可知,Spooksville是个鬼屋,喜欢去这个地方的人得有胆量。35. B。细节理解题。由Pirate Ship部分的This huge pirate ship has been specially designed just for kidsits made of inflatable plastic及they c

    67、an . enjoy themselves可知,由可充气塑料制成的海盗船可以给儿童带来欢乐。第二节:话题:周围的人本文是记叙文。为了帮助好朋友Jonah治病,Dylan出版了一本他写的书来筹集善款。36. E。E项中的create a book与下文Dylan说的People usually dont write a book to help other people. Thats why I wanted to do it相呼应,Dylan通过写书来帮助他患病的好友。37. A。由下文的their school可知,Dylan和Jonah不仅是好朋友,也是同学。38. C。由上文Dylan请

    68、求一家当地杂货铺销售他写的书并赠送巧克力棒以及下文所有的巧克力棒都卖完了可知,Dylan写的书很畅销。39. G。Dylan在“做好事日”那天能募捐到6000美元,是因为慷慨的人们伸出了援助之手。40. B。由上文Dylan的书在“做好事日”那天广受欢迎和下文迄今为止他筹得不少善款可知,正因为Dylan写书的消息很快传播开来,所以他决定通过网络销售他的书。英语知识运用:第一节:话题:人际关系本文是议论文。作者认为交友时应更多地注重他人的品格而非外表。41. C。“作者认为诚实是一种不易获取的品质”与“他愿意结交诚实的朋友”之间是因果关系,故选Therefore。42. B。由下文作者说明结交诚

    69、实的朋友的好处可知,他把诚实“看得很重(value)”。43. D。由下文作者列举朋友的重要作用可知,他认为诚实比外表更“重要(important)”。44. C。45. C。由When I have a problem, I like to ask for . from my friends可知,作者认为朋友应该是保守秘密的人和“解决问题的人(problem solver)”,当有问题时,可以向朋友征求“意见(advice)”。46. A。由上文的my secret keeper和I can discuss private things with my friends可知,作者希望与朋友谈论

    70、私事时,他们不会“告诉(tell)”其他人。47. B。48. C。由I dont want them to lie to me可知,作者希望朋友可以给予他“诚实的(honest)”意见,而不是说谎或者“掩盖(hide)”事实的真相。49. C。由下文的make me upset可知,作者认为如果朋友欺骗了自己,这会“伤害(hurt)”他。50. B。由本段作者解释如果没有交到好的朋友会让别人不信赖自己可知,作者认为诚实的人可以被他人“信赖(trust)”。51. B。由下文的help you to better yourself可知,作者认为朋友之间应该起到“积极、正面的(positive)

    71、”影响。52. C。由上文的someone who repeatedly lies和下文的I would become someone that others cannot trust可知,作者认为如果身边总有人说谎,他有可能也会染上这种坏“习惯(habit)”。53. D。外表不能经常反映一个人的内心是作者认为品质比外表重要的另一个“原因(reason)”。54. D。55. B。朋友的“长相(looks)”不能帮助解决问题或者让你难过的心情变得“更好(better)”。56. B。相比于外表不能帮人排忧解难,拥有好品质且诚实的人则会在“尊重(respect)”你情绪的同时告诉你真相。57.

    72、 C。外表“不像(Unlike)”品质能够长久保持。58. B。59. D。综上所述,作者认为拥有一个诚实的朋友比拥有一个外表“出众的(attractive)”朋友更能让社交生活变得“愉快(pleasant)”。60. A。当涉及如何维系长久友谊时,“诚实才是上策”这条谚语尤其“正确(true)”。第二节:61. gathering。考查动词-ing形式作宾语的用法。设空处作介词by的宾语,故填动词-ing形式。62. in。考查介词。in its truest form意为“最真实的状态”。63. that。考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰先行词people and places,

    73、且在从句中作主语,故填that。64. the。考查定冠词。形容词最高级前用定冠词the。65. professional。形容词作定语的用法。设空处作定语修饰名词knowledge,故填professional。66. are。考查倒装结构。Not only位于句首句子用部分倒装,且由they及curious . around them可知,设空处应填系动词are。67. what。考查连接词。由语境可知,破折号后面的内容意为“一种什么能成为好故事的感觉”,故填what。68. truth。考查名词。设空处作shading的宾语,意为“真相”,故填truth。69. simply。考查副词。设空处修饰谓语动词,故填副词simply。70. to set。考查不定式作状语的用法。“撇开那些偏见”是“他们努力”的目的,故填to set。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:人教版高二英语Book5 Unit 4 单元测试题.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417100.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1