分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅲ Integrating Skills .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:417336
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:2.80MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中英语 Module Basketball Section Integrating Skills 2019 2020 学年 高中英语
    资源描述:

    1、Section Integrating Skills & Cultural Corner 品句填词1The writer was so _ (精神集中的) in her work that she didnt notice him enter the room.答案:absorbed2(2019山东济南校级月考)_ (合作) is one of the most important lessons students learn at the school.答案:Teamwork3He looked around to _ (确认) that he was alone when he withd

    2、rew some money.答案:confirm4Mr.Sun was _ (任命) as headmaster of the school at the beginning of the school year.答案:appointed5It was very _ (考虑周到的) of you not to play the piano while I was sleeping.答案:considerate6Li Gang was required to _ (道歉) to the people present at the meeting for what he had done.答案:

    3、apologise7Some people say that _ (自私) is a poison in our society.答案:selfishness8Golf has gained _ (流行) among the wealthy in my country.答案:popularity9An NBA basketball players _ (典型的)workday routine varies based on his teams schedule of games.答案:typical10Had we made _ (充分的) preparations, we might hav

    4、e succeeded.答案:adequate 单句改错1The writer tried not to draw others attention on the weak points in his article._答案:onto2He made a apology to me for hurting my feelings._答案:aan3The reason with putting off the match is that it was raining hard._答案:withfor4Stop complaining about our life.We will be in th

    5、e possession of happiness if we can always appreciate what we have._答案:去掉the5With so many people communicated in English every day, we can see it will be more and more important to master English._ 答案:communicatedcommunicating 课文语篇改错Footballor soccerstarted in England 800 years before.The game was p

    6、layed with a round ball that player kicked but could not carry.There were two teams, there were often a hundred players on each team!However, in 1823, William Webb Ellis, a pupil at Rugby School in England, picking up the ball during the soccer game and ran with it.Teachers at the school was shocked

    7、 and angry but Webb Elliss schoolmates enjoyed this new game, that they named after the school.Eventually, rugby was played by an oval ball that could be both carried and thrown.Rugby was exported to the United States, changed a lot of and became the sport that Americans now called football.答案:Footb

    8、allor soccerstarted in England 800 years .The game was played with a round ball that kicked but could not carry.There were two teams, there were often a hundred players on each team!However, in 1823, William Webb Ellis, a pupil at Rugby School in England, up the ball during soccer game and ran with

    9、it.Teachers at the school shocked and angry but Webb Elliss schoolmates enjoyed this new game, they named after the school.Eventually, rugby was played an oval ball that could be both carried and thrown.Rugby was exported to the United States, changed a lot and became the sport that Americans now fo

    10、otball. 单句语法填空1Children and many parents were completely _ (absorb) in the robotassisted tasks.答案:absorbed2Jimmy is still unhappy today.Its all your fault.You should have made an_ (apologise) to him yesterday.答案:apology3(2019吉林长春期末)The reason for their failure is _ they didnt get fully prepared for

    11、the experiment.答案:that4I used _ up late in the morning, but I am used to _ up early now.(get)答案:to get; getting5(2019福建南安期末)_ (instant) I saw him, I knew he was the man the police were looking for. 答案:Instantly6If you want to see a doctor in America, youd better make an _ (appoint) ahead of time.答案:

    12、appointment7We should rely on our children and rely on _ that they can do their own things well.答案:it8Do you have a knack(诀窍) for coming up with ideas?_ so, we would love to hear from you.答案:If9People today make choices of their diets _ (base) on what they believe.答案:based10We have already bought th

    13、e house but we wont take _ (possess) of it until 2020.答案:possession 阅读理解Soccer is played by millions of people all over the world, but there have only been few players who were truly great.How did these players get that waywas it through training and practice, or are great players“born, not made”? F

    14、irst, these players came from places that have had famous stars in the pastplayers that a young boy can look up to and try to imitate.In the history of soccer, only seven countries have ever won the World Cupthree from South America and four from Western Europe.There has never been a great national

    15、teamor a really great playerfrom North America or from Asia.Second, these players have all had years of practice in the game.Alfredo Di Stefano was the son of a soccer player, as was Pele.Most players begin playing the game at the age of three or four.Finally, many great players come from the same k

    16、ind of neighborhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer(艺人)For example, Liverpool, which produced the Beatles, had one of the best English soccer teams in recent years.Pele practiced in the street w

    17、ith a “ball” made of rags.And George Best learned the tricks that made him famous by bouncing the ball off a wall(对着墙壁踢球) in the slums(贫民窟) of Belfast.All great players have a lot in common, but that doesnt explain why they are great.Hundreds of boys played in those Brazilian streets, but only one b

    18、ecame Pele.The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the others.【解题导语】本文主要阐述了影响足球运动员成功的三大因素。1According to the writer, which of the following statements is TRUE?ASoccer is popular all over the world, but truly great players are few.BMillions of people all ov

    19、er the world are playing soccer, but only seven countries have ever had famous stars.CSoccer is played by millions of people all over the world, but only seven countries from South America and Western Europe have ever had great national teams.DSoccer is one of the most popular games all over the wor

    20、ld, but it seems the least popular in North America and Asia.A解析:细节理解题。根据文章第一段首句“Soccer is played by millions of people all over the world, but there have only been few players who were truly great.”可知答案为A。2The Brazilian streets are mentioned to show that _Afamous soccer players live in slum areasBp

    21、eople in poor areas are born with some unique qualityCchildren in poor areas start playing football at the age of three or fourDa great soccer player may be born in a slum areaD解析:推理判断题。根据文章第二段“many great players come from the same kind of neighborhooda poor, crowded area where a boys dream is not t

    22、o be a doctor, lawyer, or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer (艺人)”可知答案为D。3In the last paragraph the statement“.but only one became Pele.” shows that “_”APele is the greatest soccer playerBthe greatest players are born with some unique qualityCPeles birthplace sets him a

    23、part from all the othersDthe success of a soccer player has everything to do with the family backgroundB解析:细节理解题。根据文章最后一段最后一句“The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the others.”可知答案为B。4The writer mentions all the factors that may affect a soccer players

    24、success EXCEPT _Ahis family backgroundBhis neighborhoodChis practiceDhis characterD解析:细节理解题。根据文章第一段“Second, these players have all had years of practice in the game.Alfredo Di Stefano was the son of a soccer player, as was Pele.”和第二段“Finally, many great players come from the same kind of neighborhoo

    25、da poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer(艺人)”可知A、B、C均正确,故选D。 完形填空It was a Saturday a few summers ago.My daughter and I went swimming in our pool.That day was like most others, 1 I had no way of knowing

    26、 it would 2 in our family history.It is a memory we 3 and still talk about from time to time.The sun was setting and the 4 was approaching.From the shallow end of our pool, my daughter 5 that, right about eye level, a spider was 6 its web by the pool.And it surprised me that she was not 7 of the spi

    27、der.Instead, she 8 watched as the spider was busy with the cycle of life.As we both 9 this wonder of nature, a(n) 10 hit me.I had lost track of time.I didnt know 11 we had been just standing there and watching that spider spinning(结网) its web.But 12 what amount of time had passed, the 13 was that my

    28、 daughter and I were simply having fun.We were having fun 14 doing anything really big or special.However, in contrast, I believe that by sharing this 15 of watching the spider, both of us were just fulfilled as if we had done something very 16 Remember that the 17 things are the best things in life

    29、.We need to spend some time together with our family 18 such things in life.More importantly, we need to 19 some time to talk about life with our family.If we do this, we will have special 20 that will last a life time.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者和她的女儿在游泳池看蜘蛛织网的故事以及自己的感悟。1A.untilBifCbutDsoD解析:前后两个句子,表示一种因

    30、果关系。因为那一天跟往常一样,所以作者当时并不知道那天做的事情会成为日后长谈的回忆。2A.go downBget upCtake offDstart outA解析:go down意为“延续,载入(历史),传下去”;go down in history意为“载入史册”。这里指那天发生的事情,在家里流传下去。3A.deserveBaccessCtreasureDregainC解析:根据后文的still talk about from time to time可以推测,这些过去的记忆是值得“珍惜”的。4A.dayBnightCtimeDlightB解析:太阳要下山了,夜幕就要降临了。5A.argue

    31、dBnoticedCinformedDcomplainedB解析:女儿注意到那只正在织网的蜘蛛。6A.decoratingBrepairingCremovingDbuildingD解析:根据后文spinning可知,蜘蛛在织网。7A.afraidBproudCfondDtiredA解析:根据前文的surprised和后文的Instead一句可知,作者的女儿并没有害怕蜘蛛。8A.carelesslyBdelightfullyCquicklyDunwillinglyB解析:本句与前一句进行对比,女儿不但不怕,反而还很开心地看着,根据下一段的this wonder of nature以及lost t

    32、rack of time可以判断B项正确。9A.notedBobservedCplayedDimitatedB解析:根据前后文多次出现的watch可知,作者和女儿都专注地看着这一世间奇观。10A.insectBproblemCstickDthoughtD解析:本段后面都在描述作者观看时的一些想法,故thought最为合适。11A.how soonBhow oftenChow longDhow farC解析:根据本空前面的I had lost track of time.可以推测,作者不知道她们在那里呆了多久了。12A.in case ofBin honor ofCin spite ofDin

    33、favor ofC解析:该分句与后文是让步关系,指不论时间过去多久。13A.truthBadviceCideaDmessageA解析:这里作者讲述了一个事实:不论时间过去多久,仅观察蜘蛛结网,都很快乐。14A.forBwithoutCfromDinB解析:作者和女儿只是观察蜘蛛结网,并没有做什么大事。15A.riskBabilityCknowledgeDexperienceD解析:一起观察蜘蛛结网的经历。16A.smallBstrangeCimportantDencouragingC解析:根据前文的However, in contrast可知,本句与前文语义相反,虽然没有做什么特殊的大事情,但

    34、是对她们来说,一起观察蜘蛛结网就像是做了一件重要的事情一样。17A.pastBsimpleCexpensiveDfortunateB解析:这里是个总结句。根据上一段的simply having fun及_ doing anything really big or special可知,简单的事情是人生中最好的事情。18A.discussingBlosingCappreciatingDarrangingC解析:这里进一步解释前文,指“我们”需要欣赏这样简单的事情。19A.spareBwasteCsaveDkillA解析:“我们”应该腾出一些时间同自己的家人多多地交谈。20A.presentsBrewardsCcelebrationsDmomentsD解析:本句呼应首段,如果这样做了,“我们”就会拥有可以珍藏一生的美好时光。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中英语 Module 1 Basketball Section Ⅲ Integrating Skills .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417336.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1