分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2019-2020学年高中英语 Module 3 Literature Section Ⅲ Integrating Skills .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:417396
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:2.36MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中英语 Module Literature Section Integrating Skills 2019 2020 学年 高中英语
    资源描述:

    1、Section Integrating Skills & Cultural Corner 品句填词1Teachers care for the youth and show _ (关心) for their growth.答案:concern2Talents come from diligence, and knowledge is gained by _ (积累)答案:accumulation/accumulating3No matter how tough it is, you must spare no effort to _ (完成) whatever you are asked to

    2、 do.答案:accomplish4In the old days many people had nothing to eat and died from _ (挨饿)答案:starvation5Dont waste time _ (为哀痛) your past;you should take action to meet your bright future.答案:mourning6The moment I saw him, his name simply _ (被遗忘) me, and I stood there not knowing how to address him.答案:esc

    3、aped7We must do something to _ (报答) him for helping us.答案:reward8I was asked by my uncle what I _ (打算) to be after I graduated from college.答案:intended9You must chew your food well before you _ (咽下) it.答案:swallow10The government has confiscated the _ (违法地) imported goods.答案:illegally 单句改错1With more

    4、forests being destroyed, large amounts of good earth is being washed away each year._答案:isare2Why do you look pale today?I was very concerned by my mothers illness. I stayed awake last night. _答案:byabout3Fortunately, he escaped the burning house without being injured. _答案:escaped后加from4I have intend

    5、ed to catch the early train, but I didnt get up in time. _答案:havehad5I have no idea whether the book is of great helpful to your English study._答案:helpfulhelp 课文语篇改错Charles Dickens (18121870) is born in London. His father was put in the prison because he could not pay his bills. Two days after his 1

    6、3th birthdays, he started work in a factory, experiencing real poverty. The reason why he was able to write well about poverty was that he had really experienced it herself.Dickens started writing novels his early thirties and become successful almost immediately. Oliver Twist, his second novel publ

    7、ished in 1838, brought child poverty to the attentions of the public, and was considering a very important novel. Over the next 25 years, Dickens wrote much popular novels about the problems of poor people, which were still widely read today.答案:Charles Dickens (18121870) born in London. His father w

    8、as put in prison because he could not pay his bills. Two days after his 13th , he started work in a factory, experiencing real poverty. The reason why he was able to write well about poverty was that he had really experienced it .Dickens started writing novels his early thirties and successful almos

    9、t immediately. Oliver Twist, his second novel published in 1838, brought child poverty to the of the public, and was a very important novel. Over the next 25 years, Dickens wrote popular novels about the problems of poor people, which still widely read today. 单句语法填空1The film _ (intend) for children

    10、turned out to be welcomed by people of different ages.答案:intended2Most of the important cities of the world suffer _ traffic jam nowadays.答案:from3(2019河南洛阳检测)The bird was lucky enough to escape _ (catch) by the young man.答案:being caught4_ (spend) the past year as an exchange student in Hong Kong, Li

    11、nda appears more mature than those of her age.答案:Having spent5Food and drinks _ (distribute) to the volunteers by now after the event was over.答案:have been distributed6He wrote the article to bring the fact _ the attention of the public that driving after drinking is dangerous.答案:to7_ (concern) abou

    12、t that he has no qualifications in business management, Tom plans to gain the necessary skills by taking a parttime course.答案:Concerned8The information, which she found of no _ (valuable), proved to be very useful to me.答案:value9Dont worry. The hard work that you do now _ (reward) later in life.答案:w

    13、ill be rewarded10A large amount of homework _ (have) to be done every day, so large quantities of their time _ (be) occupied.答案:has;are 阅读理解What do literary greats Sir Arthur Conan Doyle and Robert Burns have in common? They both lived and wrote in Edinburgh, along with many other big names in the f

    14、ield of literature. This fact helped UNESCO (联合国教科文组织) award the city the title of Worlds First City of Literature on October 14.Edinburgh left a lasting impression on Arthur Conan Doyle (18591930)Although he was born there, he went to school in England but returned home for medical school. After gr

    15、aduating he moved to London and began writing his Sherlock Holmes stories. His inspiration for the character came from one of his professors at university. Holmes methods were so clever that they actually furthered the advance of the study of criminology(犯罪学)Robert Burns(17591796) is still regarded

    16、as Scotlands national poet, more than 200 years after his death. He is celebrated all over the world through translations of his work and the annual Burns Night supper on his birthday. One of his songs, My Love is Like a Red Red Rose ranks among the finest love songs ever written and Auld Lang Syne(

    17、友谊地久天长) is sung all around the world.As one of the first literate societies in Europe, the Scottish Parliament passed the worlds first compulsory(义务) education law in 1496. By the 1790s, almost all Scots could read. Visitors to Scotland often observed that even the lowest members of society had copi

    18、es of Burns poems and other books.【解题导语】本文简单介绍了苏格兰的文坛巨匠亚瑟柯南道尔和罗伯特伯恩斯以及苏格兰产生众多文学巨匠的历史渊源。1Edinburgh was awarded the title of Worlds First City of Literature because _Athe first award ceremony of literature was held thereBmany literary greats like Sir Arthur Conan Doyle and Robert Burns lived thereCit

    19、left a deep impression on many literary greats like Sir Arthur Conan DoyleDmany literary greats like Sir Arthur Conan Doyle and Robert Burns often wrote about itB解析:细节理解题。根据短文第一段所表述的:文坛巨匠亚瑟柯南道尔和罗伯特伯恩斯和文学界的其他一些名人一样,他们两人都生活在爱丁堡,笔耕于爱丁堡。在这座城市里诞生了许许多多的作家,正因为这浓郁的书香,联合国教科文组织于10月14日把“世界首座文学之城”的荣誉授予了爱丁堡。2Art

    20、hur Conan Doyle was remembered mainly for his _Adetective storiesBlove poems and songsCcontribution to the study of criminologyDclever writing skillsA解析:推理判断题。根据短文第二段中的内容:亚瑟柯南道尔创作了福尔摩斯故事系列,其探案方法被描绘得非常奇妙,这让犯罪学研究也获益匪浅,得到了进一步的发展。由此推断他是以“侦探小说”而出名。3In honour of Robert Burns, _AMy Love is Like a Red Red R

    21、ose and Auld Lang Syne are sung all around the worldBhis works are translated into many languages every yearCa celebration is held more than 200 years after his deathDa celebration is held every year on his birthdayD解析:细节理解题。根据第三段中的“He is celebrated all over the world through translations of his wor

    22、k and the annual Burns Night supper on his birthday.”一句可知:每年,人们在他的诞辰日举行“伯恩斯之夜”晚宴,以示纪念。4In the last paragraph, the writer mainly discussed _Athe impression of visitors to ScotlandBhow Burns poems are popular in ScotlandCthe possible history reasons for many literary greats in ScotlandDhow the worlds

    23、first compulsory education law was madeC解析:段落大意题。最后一段表述的意义:苏格兰之所以产生这么多的文学巨匠有其历史渊源。 完形填空Mike was an 11yearold boy. His father 1 as a carpenter and his mother was a homemaker. Although Mikes family wasnt a 2 one, they led a happy life.Mikes 3 was coming up in a week. He asked his father to 4 him a bic

    24、ycle, so that he could cycle to school instead of walking or 5 his father to drop him off. His father 6 On his birthday, the boy woke up happily with his mother and father wishing him a happy birthday with smiles. Mike 7 that his father would gift him the bicycle. However, he was given a small gift

    25、wrapped(包) nicely and was 8 Inside, Mike saw a set of books, which was the 9 from his father. Although he was a little unhappy, he thanked his father.Mikes father was rather 10 as he did not have enough money to buy a cycle. But he promised his son that he would buy him one soon.After a week, while

    26、11 on his way home from school, Mike saw a boy riding a cycle. Mike felt the cycle was too small for the 12 boy. Suddenly, the boy crashed into a post and 13 the cycle. Mike rushed to him and 14 him. He was a classmate of his called Sam.Sam was 15 badly and there was no one near to help him except M

    27、ike. Mike helped Sam to sit in a corner and took his cycle and rushed to a nearby 16 to get help.An ambulance came and carried Sam to the hospital. Mike then rushed to Sams home and informed his parents.Sam and his parents 17 Mike and Sam and Mike became close friends. Mike 18 Sam every day in hospi

    28、tal until he recovered.Sam got a new cycle and he came to know that Mike didnt 19 a cycle. He gave his old cycle to Mike and with Mikes parents permission, Mike 20 the gift from Sam.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Mike在帮助了受伤的同学Sam之后意外收获了一辆他一直想要的自行车作为礼物的故事。1A.actedBspokeCdressedDworkedD解析:根据空后的as a carpenter可知

    29、,Mike的爸爸是一名木匠,故选worked(工作)。2A.richBlargeCluckyDspecialA解析:根据第五段中的he did not have enough money to buy a cycle可知,Mike家并不“富裕(rich)”。3A.graduationBbirthdayCpartyDcompetitionB解析:根据下一段中的On his birthday可知,Mike的“生日(birthday)”临近了。4A.buyBfindCborrowDofferA解析:根据下文中的he did not have enough money to buy a cycle可知

    30、,Mike请求爸爸给他“买(buy)”一辆自行车。5A.waiting forBpermittingCdepending onDadvisingC解析:根据文中的he could cycle to school instead of.drop him off可知,Mike有了自行车后就不用步行上学或者“依靠(depending on)”爸爸送他了。6A.rememberedBagreedCadmittedDdecidedB解析:根据下文中的But he promised his son that he would buy him one soon.可知,爸爸“同意(agreed)”了Mike的

    31、请求。7A.plannedBpromisedCrealizedDexpectedD解析:根据空后的his father would gift him the bicycle及However, he was given a small gift可知,Mike“期待(expected)”爸爸送给他自行车。8A.excitedBsurprisedCsatisfiedDashamedB解析:根据文中的However, he was given a small gift wrapped(包) nicely及Inside, Mike saw a set of books可知,Mike并没有收到自己想要的自

    32、行车,只收到了一些书作为“礼物(gift)”,所以有些“惊讶(surprised)”。9A.giftBprizeCmessageDlessonA解析:同上题。10A.angryBweakCsadDcalmC解析:根据空后的he did not have enough money to buy a cycle可知,Mike的爸爸很“难过(sad)”。11A.drivingBcyclingCrunningDwalkingD解析:根据空后的on his way home from school可知,Mike正“走(walking)”在回家的路上。12A.braveBthinCbigDsmartC解析

    33、:根据空前的too small可知,这个骑车的男孩个子很“高大(big)”。13A.fell offBgave upCheld onDbroke downA解析:根据本段中的the boy crashed into a post and.the cycle可知,这个男孩从车上“摔了下来(fell off)”。14A.greetedBcontrolledCaskedDrecognisedD解析:根据空后的He was a classmate of his called Sam.可知,Mike“认出(recognised)”了这个男孩。15A.hitBtreatedCinjuredDaffecte

    34、dC解析:根据本段中的badly及help可知,Sam“受伤(injured)”了。16A.hotelBhospitalCschoolDstationB解析:根据下文中的An ambulance came and carried Sam to the hospital.可知,Mike骑上自行车冲到附近的“医院(hospital)”求助。17A.comfortedBattractedCrespectedDthankedD解析:根据上文中对Mike帮助Sam的描述可知,Sam和家人都很“感谢(thanked)”Mike。18A.metBcalledCtrainedDservedA解析:根据本段中的

    35、Mike.Sam every day in hospital until he recovered.可知,Mike每天都去医院“看望(met)”Sam。19A.keepBlikeCownDuseC解析:根据上文中对Mike想要一辆自行车的描述可知,Mike没“有(own)”自己的自行车。20A.broughtBacceptedCexchangedDwonB解析:根据空前的He gave his old cycle to Mike and with Mikes parents permission可知,Sam把自己的旧自行车送给了Mike,经过Mike父母同意后,Mike“接受(accepted)”了这份礼物。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中英语 Module 3 Literature Section Ⅲ Integrating Skills .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417396.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1