2019-2020学年高中英语 Module 3 Literature Section Ⅴ Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Module Literature Section Writing知能演练轻松闯关 外研版选修7 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Section Writing 单句语法填空1Was it on a lonely island _ she was saved two months after the ship sank?答案:that2(2016浙江卷6月)_ the governments and scientists not worked together, AIDSrelated deaths would not have fallen since their highest in 2005.答案:Had3(2019青岛二中月考)Try _ he might, he could not come up with a
2、n idea for his mothers Christmas gift.答案:as/though4Along the road _ (be) thick and tall trees, some of them with a history of nearly 100 years.答案:are5Only when you can find peace in your heart _ you keep good relationships with others.答案:will6Jane wont join us for dinner tonight, _ will Tom.答案:neith
3、er/nor7(2019黑龙江牡丹江第一高级中学期中)For one thing,it is to realize our value and our dreams _ matters a lot.答案:that8For a moment nothing happened. Then _ (come) several fierce barks.答案:came9Where did you get to know her?It was on the farm _ we worked.答案:where10Not only _ the sun give us light, but also it gi
4、ves us heat.答案:does 阅读理解(2019成都高二月考)Flaubert had it that “one way of tolerating existence is to lose oneself in literature as in an unending party”. It turns out that reading doesnt only help us to tolerate existence, but actually lengthens it.A recent study by Yale University researchers, published
5、 online in the journal Social Science&Medicine, concluded that“book readers experienced a 20 percent reduction in the risk of death over the 12 years of followup compared to nonreaders”The data was obtained from the study sponsored by the National Institute on Aging. The study looked at 3,635 subjec
6、ts, all older than 50, whom the researchers divided into three groups:those who didnt read books, those who read up to 3.5 hours a week and those who read more than 3.5 hours a week.The findings were remarkable:on average, book readers survived almost two years longer than those who didnt crack open
7、 a book. The more the subjects read, the longer they lived, but as little as 30 minutes a day was still beneficial in terms of survival.Accounting for factors such as education level, income and health status, the study found that those who read more than 3.5 hours weekly were 23 percent less likely
8、 to die during that 12year period. Those who read up to 3.5 hoursan average of a half hour a daywere 17 percent less likely.“In other words, just like a healthy diet and exercise, books appear to promote a significant survival advantage,”the authors concluded.Why or how thats the case remains unclea
9、r;the research showed only an association between book reading and longevity, not a causal relationship. But the findings are not so surprising. Other recent research showed that reading novels appears to increase both brain connectivity and sympathy.【解题导语】研究发现,阅读和长寿有一定的联系,阅读者的平均寿命比不读书的人长将近两岁。1Why d
10、oes the author mention Flauberts words in the first paragraph?ATo stress the value of reading.BTo compare reading with a party.CTo introduce the study on reading.DTo support the findings of the study.C解析:推理判断题。文章第一段引用Flaubert的名言说明读书的作用,接着第二段介绍了耶鲁大学关于读书与死亡风险之间关系的研究。据此可以判断,引用Flaubert的名言旨在介绍对阅读的作用的研究,故
11、C项正确。2From the text, what can we learn about the study?ANo similar study on reading has been carried out.BThe process of the study lasted more than ten years.CIt shows readers live two years longer than nonreaders.DIt shows time spent on reading increases ones love for it.B解析:细节理解题。根据第二段中的“book read
12、ers.to nonreaders”可知,在12年的跟踪调查中发现,与不读书的人相比,阅读者的死亡风险降低了20%。据此可知,该项调查持续了十多年,故B项正确。3What do the underlined words “thats the case” probably mean?AReading books enables people to live longer.BReading is similar to a healthy diet and exercise.CReading books is closely associated with longevity.DReading in
13、creases brain connectivity and sympathy.A解析:词义猜测题。根据上文中的“books appear to promote a significant survival advantage”及上文所述的研究结论“读书可以延长寿命”和该句“Why or how thats the case.not a causal relationship.”可知,阅读为什么以及以什么方式延长读者寿命,人们仍然不清楚。据此可知,画线词指代研究表明的“读书可以延长寿命”,故A项正确。4Where can we most probably read this text?Ahtt
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417397.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
