2019-2020学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅰ Warming up Pre-reading, Reading and Comprehending练习 新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit land of diversity Section Warming up Pre-reading Reading and Comprehendi
- 资源描述:
-
1、Section Warming up, Prereading, Reading and Comprehending. 用所给词的适当形式填空1.Its difficult for me to make a_(distinct) between the two plants;they really have a lot in common.2.As is known to us all, whisky contains a large_(percent) of alcohol.3.Obama was_(elect) the first AfricanAmerican President in t
2、he United States.4.During the war my grandfather suffered many_(hard).5.A new law has been introduced to discourage_(race) discrimination.6._(addition), the sports meet has been put off till next week.7.Chinese_(immigrate) to America built homes in Chinatown.8._(attract) by the beauty of the girl, t
3、he man cant fall asleep.9.Children are to be strongly_(influence) by what we say and do.10.The dream of_(become) rich quickly attracted people from all over the world.答案1.distinction2.percentage3.elected4.hardships5.racial6.Additionally7.immigrants8.Attracted9.influenced10.becoming. 完成句子1.It will co
4、st a lot_(维护) the gym.2.The villagers mainly_(谋生) by growing crops.3.If you hurry up, you_(可能) catch your flight.4.In recent years, cities have_(成为的家园) more people from the countryside.5.The thief broke into the house_(通过) a ladder.答案1.to keep up2.make a life3.are likely to4.become home to5.by means
5、 of. 句型转换1.The reason why he died young was that he paid no attention to health.He paid no attention to health._he died young. He died young._he paid no attention to health.2.He is likely soon to forget almost everything he learned._he will soon forget almost everything he learned.3.It is said that
6、a new shopping mall is being built in the city at present.A new shopping mall_in the city at present.4.It is believed that a number of the paintings in this castle were destroyed in a fire in 2009.A number of the paintings in this castle_ destroyed in a fire in 2009.答案1.That was why;That was because
7、2.It is likely that3.is said to be being built4.are believed to have been限时30分钟. 阅读理解ASan Francisco Fire Engine Tours(2017全国卷)San_Francisco_Winery_TourRunning:February 1st through April 30thThis delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winer
8、y SF.Here you can enjoy 4 pours of some of the best wine San Francisco has to offer.(Included in ticket Price)Departing from the Cannery:Tour times upon requestDuration (时长):2 hoursPrice:$90Back_to_the_Fifties_TourRunning:August 16th through August 31stThis tour transports you back in time to one of
9、 San Franciscos most fantastic periods, the 1950s!Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.Departing from the Cannery:5:00 p.m. and 7:30 p.m.Duration:2 hoursPrice:$90Spooky_Halloween_TourRunning:October 10th through October 31stJoin us for a ride through t
10、he historical Presidio district.Authentic fire gear (服装) is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San Francisco.Departing from the Cannery:6:30 p.m. and 8:30 p.m.Duration:1 hour and 30 minutesPrice:Available upon requestHoliday_Lights_TourRunnin
11、g:December 6th through December 23rdThis attractive tour takes you to some of San Franciscos most cheerful holiday scenes.Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.Departing from the Cannery:7:00 p.m. and 9:00 p.m.Duration:1 hour and 30 minutesAdvance reserva
12、tions required.语篇导读本文是一篇应用文。文章介绍了美国旧金山的四条旅游路线。1.Which of the tours is available in March?A.San Francisco Winery Tour.B.Back to the Fifties Tour.C.Spooky Halloween Tour.D.Holiday Lights Tour.解析细节理解题。根据第一个标题San Francisco Winery Tour下的February 1st through April 30th可知,此项活动从2月1日持续到4月30日,所以如果3月份出游,要选择San
13、 Francisco Winery Tour,故选A项。答案A2.What can tourists do on Back to the Fifties Tour?A.Go to Treasure Island.B.Enjoy the holiday scenes.C.Have free ice cream.D.Visit the Presidio district.解析细节理解题。根据第二个标题Back to the Fifties Tour下的“Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste o
14、f ice cream.”可知,游客在领略历史文化的同时,还有免费的冰激凌可吃,故选C项。答案C3.What are tourists required to do to go on Holiday Lights Tour?A.Take some drinks.B.Set off early in the morning.C.Wear warm clothes.D.Make reservations in advance.解析细节理解题。根据最后一个标题Holiday Lights Tour下的“Advance reservations required.”可知,想参加这条路线,游客要提前预订
15、,故选D项。答案DBAmericans have taken over from the Indians many things besides their continent!Where did corn, potatoes, tomatoes, chocolate and maple sugar come from?The Indians.Who invented moccasins, snowshoes and hammocks?The Indians!A list of the tools, plants, materials, and designs we owe to the In
16、dians would include hundreds of items.But there is something far more familiar, something that is always at hand.It is used daily by every American:a large vocabulary of Indian words.Potato, tomato, chocolate, moccasin and hammock came into English from Indian languages.So did cocoa, tobacco, maize
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417459.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
