2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3学生用书P15 品句填词She is _(讨价还价) with the salesgirl over the price.答案:bargainingThe box _(包含) many books is very heavy.答案:containingI become _(热心的) about classical music,but in the past I was interested in pop music.答案:enthusiasticI feel _(惭愧的) of you for your dishonesty.答案:asha
2、medHe is an _(好斗的) boy and often fights against other boys.答案:aggressiveThe critics _(评价) favorably on his new book.答案:commentedChildren like to go to the park for _(娱乐)答案:amusementNow almost all the people know the _(重要)of environment protection.答案:importanceThe boy _(表现) well at school and was oft
3、en praised.答案:behavedIt was slippy on the ice and he lost his _(平衡)答案:balance 单句改错1I got annoying when I heard that my son was careless at school._答案:annoyingannoyed2The scientist made a comment to the news the other day._答案:toon3When we saw his amused performance, we all began to laugh._答案:amusedam
4、using4He handed me an envelope contained some money._答案:containedcontaining5The girl was so young that she didnt know how to do with it._答案:dodeal或howwhat 完成句子1如有可能,你应避免饮酒。_, you had better avoid alcohol.答案:If possible2如果有必要的话,你可以用这些参考书。You can use these reference books, _答案:if necessary3究竟是谁昨天没来参加会
5、议?_ didnt come to the meeting yesterday?答案:Who was it that4直到她摘下墨镜我才认出了她。_ I realized her.答案:It was not until she took off her dark glasses that5他在会上的讲话非常有价值。What he said at the meeting was _答案:of great valueA卷学生用书P85(单独成册) 单句语法填空1It was for this reason _ he left that school.答案:that2The employees co
6、ntinue to be of great _ (valuable) to the company.答案:value3Youd better keep a _ (balance) diet for the benefit of your health.答案:balanced4She listened with a _ (puzzle) expression on her face.答案:puzzled5It was not until she arrived in class _ she realized she had forgotten her book.答案:that6It posses
7、sed rich mineral deposits, _ (include) gold.答案:including7The plane will be taking off in _(approximate) five minutes.答案:approximately8This world is always so interesting and _ (appeal)答案:appealing9He made an impersonal comment _ the incident.答案:on10He was _ (annoy) with his wife because the dinner w
8、as badly cooked.答案:annoyed 阅读理解ANot many women have won the Nobel Peace Prize. Until 2004, no African woman ever had. That was when Dr. Wangari Maathai won itfor planting trees. You might ask, what do trees have to do with peace?“Many wars are fought over resources,” Dr. Maathai said as she accepted
9、 the prize. “If we conserve resources better, the fighting will stop.”Dr. Maathai was born in Kenya in 1940. Unlike most African women, she went to school. High school woke up a hunger in her for more knowledge. She went to college in Kansas and earned a masters degree in science from the University
10、 of Pittsburgh. She became the first Kenyan woman ever to earn a Ph.D.Later, Dr. Maathai taught animal science at Kenyas University of Nairobi. As an educated woman, Dr. Maathai feels responsible for leading others. Dr. Maathai started her work in 1977 by planting nine trees in her backyard in Kenya
11、. Trees are important in Africa for several reasons. First, they keep soil from eroding (流失) into streams, thus cutting down on pollution and improving the soil. Second, trees provide firewood. So many trees have been cut down in Africa that women must walk far from home to find wood for cooking. Ne
12、w trees can also keep deserts from spreading.Dr. Maathais Green Belt Movement pays local women for every tree they plant that is still alive three months later. In its first 15 years, the Green Belt Movement employed at least 50,000 women and planted more than 10 million trees. Following Dr. Maathai
13、s example, the Kenyan government increased its own treeplanting efforts. The movement has spread to 30 countries in Africa.When the land and peoples lives have improved, Dr. Maathai says, peace will follow.【解题导语】本文介绍了因为种植树木而获得诺贝尔和平奖的非洲女人Dr. Wangari Maathai。1Dr. Wangari Maathai is the first African w
14、oman to _Aget a masters degree in scienceBencourage people to plant trees Cwin the Nobel Peace PrizeDrealize the power of knowledgeC解析:细节理解题。根据文中的Not many women have won the Nobel Peace Prize. Until 2004, no African woman ever had. That was when Dr. Wangari Maathai won itfor planting trees.可知Dr. Wan
15、gari Maathai是第一个获得诺贝尔和平奖的非洲女人。2The underlined word “conserve” in Paragraph 2 probably means “_”Ause Bprotect Cfind DprovideB解析:词义猜测题。根据文中的Many wars are fought over resources和the fighting will stop可知,很多战争是因为争夺资源,如果保存了资源,战争就会结束。故选B项。3Whats Paragraph 4 mainly about?AThe importance of trees.BHow trees p
16、revent pollution.CHow planting trees works in Africa.DThe history of treeplanting in Africa.A解析:段落大意题。句子Trees are important in Africa for several reasons.是本段的主题句,本段主要说的树的重要性。4The Green Belt Movement _Aaims to provide job opportunities for womenBattracted the worlds attention to AfricaCpays for every
17、 newlyplanted treeDcovered a large area in AfricaD解析:推理判断题。根据文中的The movement has spread to 30 countries in Africa.可知,这个运动覆盖了非洲的很多国家,故选D项。BAfter noticing that her students had problems focusing during the math class, a North Carolina teacher decided to channel(引导) their energy in a different waycycli
18、ng.It doesnt sound like a common thing to do during the math class, but Bethany Lambeth, a teacher from Wake County, says that ever since she installed(安装) cycling machines under her students desks, the quality of their work has improved greatly, students are more focused, and, more importantly, the
19、y are no longer fidgeting all the time.“In the past, they were drumming on their desks, or they were touching other people, but they dont do that anymore. Their feet are getting out of the movement,” she said.“The kids are not making fun of each other and they are able to get their activities throug
20、h and get their work done,” the young educator added. “I think the world is changing a lot and the kids need to be able to do something different.”Lambeth installed the cycling machines at the end of last year, paying around $150 for each.Judging by the results observed by the Wake County teacher, t
21、his might be a way the educational organization might want to look into. After learning about the success of Lambeths project, school officials are particularly excited about the role cycling machines could play in Special Education classes.The kids obviously love the new “toys”. Sofia Fedele, one o
22、f the Lambeths students, said cycling helps her focus on her work during the class. “Pedaling(蹬车) is much better and it keeps me exercising and focused,” she said.Quinn Spear, another student in Lambeths class, also acknowledged the health benefits of cycling during the class. He said that he had pe
23、daled 5.5 miles and burned 133 calories, all before 10 am.【解题导语】本文主要介绍了一位北卡罗来纳州的老师用蹬车的方法提高学生的注意力,这种方法收到了很好的效果并受到了校方的高度认可。5What does the underlined word “fidgeting” in Paragraph 2 probably mean?ARestless. BCalm. CFocused. DDisappointed. A解析:词义猜测题。根据画线词前的“the quality of their work has improved greatly
24、, students are more focused,”可知,学生们注意力更加集中,不再焦躁不安了,由此可知画线词词义为“焦躁不安”,故A项正确。6What do we know about school officials?AThey plan to install more cycling machines in classes. BThey think highly of what Lambeth does for her students.CThey regard cycling machines to be new toys for students.DThey need to l
25、ook into the results of using cycling machines.B解析:细节理解题。根据第六段中的“After learning about the success of Lambeths project, school officials are particularly excited about the role cycling machines could play in Special Education classes.”可知,校方高度评价了Lambeth的发明,故B项正确。7Whats the main idea of the text?ATo ca
26、ll on schools to install more cycling machines.BTo introduce a new way to make students focused.CTo tell teachers how to help students improve their studies.DTo show the advantages of cycling in class. B解析:主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段中的“a North Carolina teacher decided to channel(引导) their energy in a differ
27、ent waycycling.”可知,本文主要介绍了一位北卡罗来纳州的老师用蹬车的方法提高学生的注意力,故B项正确。 七选五Many people want to gain the benefits of being wellrounded(全面发展的) in every aspect of their lives.1._ However,you can become a wellrounded person by actively enriching your experiences.Try new activities.Trying new activities that interest
28、 you or even that someone invites you to join in will enrich your experiences.It can also expand your horizons(眼界)Be openminded to new activities even if they dont seem attractive at first. 2._Travel as often as possible.There is an unimaginable amount you can learn from other places.Travel experien
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417530.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
