2019-2020学年高中英语 Unit 11 The Media Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 11 The Media Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3学生用书P39 品句填词1The latest information confirms my belief that he is to _(应负责任)答案:blame2If we cant solve the problem right now,more serious ones will _(出现) soon.答案:arise3After graduation,Jean was _(雇用) by a company as an accountant.答案:employed4To expand his company,Bill will
2、_(尝试) to develop the international business.答案:attempt5When the dog attacked me,I _(保卫) myself with a stick.答案:defended6She _(假装) that she was not at home when we rang the bell.答案:pretended7He is very well _(尊敬) in the business world.答案:respected8Having a healthy _(态度) towards life is important for
3、us to be happy.答案:attitude9The dress isnt _(适合的) for the party;youd better get changed.答案:suitable10If you want to sell your product,you must _(做广告) it.答案:advertise 单句改错1As a student, we should show respect to our teachers._答案:tofor2The police fired into the air in a attempt to disperse the crowd._答
4、案:aan3Who is it that is blame for the rise in house prices?_答案:blame前加to4It is said that the problem arise from his careless attitude._答案:arisearises5Drinking too much will contribute to you lose your health._答案:loselosing 完成句子1我们还没有决定去哪里。We havent decided _答案:where to go2汤姆将告诉你乘哪一路公共汽车。Tom will tel
5、l you _答案:which bus to take3问题是要如何去做。The question is _答案:how to do4并不是我所有的朋友都懂法语。All my friends _ French.答案:do not know5他们中没有一个人会酿酒。_ can make wine.答案:None of themA卷学生用书P109(单独成册) 单句语法填空1The problem arose _ the recent changes in the law.答案:from2You are not wholly to blame _ the failure in the game.答
6、案:for3The government has reduced its expense on _(defend)答案:defence4She pretended _(forget) the conversation,but she had not.答案:to have forgotten5Get on your feet and show respect _ your visitor.答案:for6He had _ money for books.答案:no7The true wealth does not consist _ what we are.答案:in8She makes a bi
7、g _(contribute) to modern sculpture.答案:contribution9We must take a scientific approach _ the problem.答案:to10This isnt a _(suit) place to unload the van.答案:suitable 阅读理解AYou either have it or you donta sense of direction,that is.But why is it that some people could find their way across the Sahara wi
8、thout a map,while others can lose themselves in the next street?Scientists say were all born with a sense of direction,but it is not properly understood how it works.One theory is that people with a good sense of direction have simply worked harder at developing it .Research being carried out at Liv
9、erpool University supports his idea and suggests that if we dont use it,we lose it.“Children as young as seven have the ability to find their way around,” says Jim Martland,Research Director of the project.“However,if they are not allowed out alone or are taken everywhere by car,they never develop t
10、he skills.”Jim Martland also emphasizes that young people should be taught certain skills to improve their sense of direction.He makes the following suggestions:If you are using a map,turn it so it relates to the way you are facing.If you leave your bike in a strange place,put it near something like
11、 a big stone or a tree.Note landmarks on the route as you go away from your bike.When you return,go back along the same route.Simplify the way of finding your direction by using lines such as streets in a town,streams,or walls in the countryside to guide you.Count your steps so that you know how far
12、 you have gone and note any landmarks such as tower blocks or hills which can help to find out where you are.【解题导语】本文介绍了人的方向感的知识以及如何改善方向感。1Scientists believe that _Asome babies are born with a sense of directionBpeople learn a sense of direction as they grow olderCpeople never lose their sense of di
13、rectionDeverybody has a sense of direction from birthD解析:细节理解题。根据第二段中的 Scientists say were all born with a sense of direction可知,科学家认为我们生来就有方向感。2What is TRUE of sevenyearold children according to the passage?AThey never have a sense of direction without maps.BThey should never be allowed out alone if
14、 they lack a sense of direction.CThey have a sense of direction and can find their way around.DThey can develop a good sense of direction if they are driven around in a car.C解析:细节理解题。根据第三段中的“Children as young as seven have the ability to find their way around,” says Jim Martland可知,七岁的孩子就有能力找到回家的路。故选
15、C项。3If you leave your bike in a strange place,you should _Atie it to a tree so as to prevent it from being stolenBdraw a map of the route to help remember where it isCavoid taking the same route when you come back to itDremember something easily recognizable on the routeD解析:细节理解题。根据倒数第二段中的Note landm
16、arks on the route as you go away from your bike.When you return,go back along the same route.可知,记住一些地标建筑会有助于找到方向。4According to the passage the best way to find your way around is to _Aask policemen for directions Buse walls,streams,and streets to guide yourselfCremember your route by looking out for
17、 steps and stairsDcount the number of landmarks that you seeB解析:细节理解题。根据最后一段中的Simplify the way of finding your direction by using lines such as streets in a town,streams,or walls in the countryside to guide you.可知答案。BIf Confucius(孔子) were still alive today and could celebrate his September 28 birthd
18、ay with a big cake,there would be a lot of candles.Hed need a fan or a strong wind to help him put them out.While many people in China will remember Confucius on his special day,few people in the United States will give him a passing thought.Its nothing personal.Most Americans dont even remember the
19、 birthdays of their own national heroes.But this doesnt mean that Americans dont care about Confucius.In many ways he has become a bridge that foreigners must cross if they want to reach a deeper understanding of China.In the past two decades,the Chinese studies programs have gained huge popularity
20、in Western universities.More recently,the Chinese government has set up Confucius Institutes in more than 80 countries.These schools teach both Chinese language and culture.The main courses of Chinese culture usually include Chinese art,history and philosophy(哲学)Some social scientists suggest that W
21、esterners should take advantage of the ancient Chinese wisdom to make up for the drawbacks of Western philosophy.Students in the United States,at the same time,are racing to learn Chinese.So they will be ready for life in a world where China is an equal power with the United States.Businessmen who h
22、ope to make money in China are reading books about Confucius to understand their Chinese customers.So the old thinkers ideas are still alive and well.Today China attracts the West more than ever,and it will need more teachers to introduce Confucius and Chinese culture to the West.As for the old thin
23、ker,he will not soon be forgotten by people in the West,even if his birthday is.5The opening paragraph is mainly intended to _Aprovide some key facts about ConfuciusBattract the readers interest in the subjectCshow great respect for the ancient thinkerDprove the popularity of modern birthday celebra
24、tionsB解析:写作意图题。作者首先提出,如果孔子活到今天,按照西方国家的方式点蜡烛庆祝他的生日,吹蜡烛将会是一件麻烦的事。作者以这个作为开场白,目的是吸引读者。C项有一定的干扰性。6We can learn from Paragraph 4 that American students _Ahave a great interest in studying ChineseBtake an active part in Chinese competitionsCtry to get high scores in Chinese examsDfight for a chance to lear
25、n ChineseA解析:推理判断题。第四段的第一句就是本段的主旨句。这一段讲述了孔子文化在西方国家的受欢迎程度,由此可以得出答案。7What is the best title for the passage?AForgotten Wisdom in AmericaBHuge Fans of the Chinese LanguageCChinese Culture for WesternersDOld Thinker with a Big FutureD解析:标题归纳题。全文讲述了孔子学院在西方国家受欢迎的程度。它架起了一座东方文化向西方传播的桥梁,因此是古老的思想家与未来的结合。C项有一定
26、的干扰性。本文主要介绍了孔子思想在西方国家的传播,C项的范围过大。8The passage is likely to appear in _Aa biographyBa history paperCa newspaperDa philosophy textbookC解析:文章出处题。本文介绍了孔子学院在西方的盛行,因此属于报道类文章,应出现在报纸上。 七选五Imagine sitting in a classroom and not being able to see a picture that your teacher is showing.Imagine driving a car, n
27、ot knowing that your vision is so bad and that driving is dangerous to you and others.1._That is because there are not enough eye specialists(眼科医生) to find and treat eyesight problems in many poor nations.In some developing countries,there is only one eye specialist for every eight million people.2.
28、_He started the group Global Vision 2020, which is working to bring eye tests and lowcost eyeglasses to people in developing countries.3_That is too much for most people in many developing countries where many earn $2 a day or less, White said.White has developed a lowcost tool that teachers, nurses
29、, and almost anyone can be trained to use and quickly learn if children or adults need glasses. White showed his system at a coffee shop near Global Visions office in Easton, Maryland.In less than five minutes, he tested the eyesight of a woman who could not see things well a short distance away.He
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417540.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
