2019-2020学年高中英语 Unit 2 Cloning Section Ⅲ Learning about Language and Using Language练习 新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Cloning Section Learning about Language and Using Language练习 新人教版选
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language and Using Language. 用所给词的适当形式填空1.He made a speech after his success, _(owe) it to his tutor.2.Mr. Smith took up golf after his_(retire) from the position.3.Recently, the noise outside has been_(bother) us neighbours.4.The young teacher enjoys great_(popular) from his
2、students.5.What the teacher told us about selfconfidence_(strike) importance of it into my heart.6._(initial), find the cause of this kind of problems.7.This is one of_(drawback) of the new system.8.At present, getting a degree by cheating is impossible and_(suit).9.The woman driver was charged with
3、_(resist) arrest.10.Finding a good job for most graduates is_(mere) a daytime dream.答案1.owing2.retirement3.bothering4.popularity5.struck6.Initially7.drawbacks8.unsuitable9.resisting10.merely. 完成句子1.People with great press would like to_(回忆,回顾) their childhood.2.In the company of others, I_(一定,注定) fi
4、nd some strengths in them.3.After my first aid, the old man_(苏醒,复苏).4.Fortunately, our efforts were not_(白费).5.The old temple built 1,500 years ago is still_(状况良好).答案1.look back on2.am bound to3.was brought back to life4.in vain5.in good condition. 句型转换1.A.You owe your parents an apology.B._you owe
5、to your parents_an apology.2.A.The possibility of cloning extinct wild animals has always excited film makers.B._has always excited film makers_it is possible to clone extinct wild animals.3.A.He has failed the exam again.This is because he never studies.B._he has failed the exam again is_he never s
6、tudies.答案1.What;is2.It;that3.The reason why;that限时30分钟. 阅读理解AScientists in Argentina have created the worlds first cow to boast two human genes that will enable it to produce humanlike milk, which is matchless up to now.It is a breakthrough in the area of clone.Genetic engineering was used to introd
7、uce the “mothers milk” genes into the animal before birth, according to the National Institute of Agribusiness Technology in Buenos Aires.As an adult the cloned cow “will produce milk that is similar to humans” in what will prove “a development of great importance for the nutrition of infants”, it s
8、aid in a statement.“The cloned cow, named Rosita ISA, is the first one born in the world that incorporates (包含) two human genes that contain the proteins present in human milk,” the statement said.In April scientists in China published details of research showing that they had created GM Holstein da
9、iry cows which produced milk containing proteins found in human breast milk.But the Argentine team says the Chinese only introduced one human gene, whereas their research involved two genes meaning the milk will more closely resemble that of humans.Rosita ISA was born on April 6 and was delivered by
10、 Caesarean section because she weighed around 100lbs, roughly twice the normal weight of Jersey cows.Adrian Mutto, from the National University of San Martin said, “Our goal was to raise the nutritional value of cows milk by adding two human genes, the protein lactoferrin and lysozyme, which can pro
11、vide infants with antibacterial (细菌的) and antiviral protection.”Cristina Kirchner, President of Argentina, said that the scientific institute “makes all Argentines proud”.She also revealed that she had rejected the “honor” of having the cow named after her.“They came to tell me that the name is Cris
12、tina, but what woman would like to have a cow named after her?It appeared to me to be more appropriate to call it Rosita.”1.The underlined word “matchless” in Para.1 probably means “_”.A.uselessB.significantC.out of date D.second to none解析词义猜测题。根据上文“Scientists in Argentina have created the worlds fi
13、rst cow to boast two human genes.”以及下文“It is a breakthrough in the area of clone.”可推知matchless意为“无与伦比的”,另外根据该词的构词法也能进行简单的推断。second to none意为:独一无二。答案D2.Which of the following statements about Rosita ISA is true according to the passage?A.The milk from Rosita ISA has the exact same proteins as human b
14、reast milk.B.It is the first one that produces milk containing proteins in human breast milk.C.The aim of Rosita ISA born is to improve the nutritional value of cows milk.D.The weight of Jersey cows was about 3001bs equal to the weight of Rosita ISA.解析细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Our goal was to raise the nutr
15、itional value of cows milk by adding two human genes,.”可知培育这种转基因奶牛是为了提高牛奶的营养价值。选项A说的太绝对;选项B犯了张冠李戴的错误;选项D误解了倍数关系。答案C3.The function of lactoferrin and lysozyme in milk can_.A.offer more proteins in cow milkB.increase the production of milkC.build up the immunity for infantsD.help provide more milk fro
16、m cow解析细节理解题。根据文章倒数第二段中的“.the protein lactoferrin and lysozyme, which can provide infants with antibacterial (细菌的) and antiviral protection.”可知该蛋白质可为新生儿提供抗菌与抗病毒的保护,即增强免疫力。答案C4.Which of the following would be the best title of the passage?A.The benefits of the cloned cow would bring about.B.New findi
17、ngs about how the cloned cow was born.C.Scientists create cow that produces human milk.D.Scientists in Argentina could produce human milk.解析标题归纳题。本文是一篇科学报道,主要报道了阿根廷转基因奶牛能产人奶的事情。答案CBJapanese grocery stores had a problem.They are much smaller than shops in the USA and therefore dont have room to waste
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417574.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
