2021-2022学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅰ Warming UpPre-readingReading & Comprehending作业(含解析)新人教版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Making the news Section Warming UpPre-readingReading Comprehending作业含
- 资源描述:
-
1、Unit4MakingthenewsSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、用方框内所给单词或短语的适当形式填空updateadmiresubmitaccuse.ofconcentrate onacquireunusualassistinformassess1.The value of the computer is at 2,000 yuan.答案assessed2.He his boss keeping back his money.答案accused;of3.Gradually we experience in
2、 how to do the work.答案acquired4.Its about time we our software now.答案updated5.Please keep me fully of any developments.答案informed6.He was asked to them in designing a building.答案assist7.We are told to learn from Mr.Smith,who is an man.答案admirable8.I tried to my attention my English study.答案concentra
3、te;on9.To my surprise,something happened to both of us.答案unusual10.The young man the report to the president yesterday.答案submitted二、单句填空1.You can depend on that it wont happen again.答案it2.Even the most (gift) person can have his confidence destroyed by the wrong instructor.答案gifted3.To our surprise,
4、the result of the event is quite (usual) compared with similar ones in the past.答案unusual4.If you think you have a medical problem,seek (profession) help from your family doctor.答案professional5.In some (case) they never learnt it themselves.答案cases6.I accomplished the task with the (assist) of all m
5、y colleagues.答案assistance7.After school Tom demanded help me.答案from/of8.The work they are now doing needs to be done very carefully and (deliberate).答案deliberately三、翻译句子1.那要看天气情况。(depend on)答案It depends on the weather.2.我给她留下了口信,以便告知她这件事情。(so as to)答案I left her a message so as to tell her about it.3
6、.老师要求所有的学生按时完成作业。(demand)答案The teacher demanded of all the students to finish their homework on time./The teacher demanded that all the students (should) finish their homework on time.4.警方指控他偷了王先生的钱包。(accuse.of)答案The police accused him of stealing Mr.Wangs wallet.5.你能把收音机音量调小点儿吗?我不能集中注意力做功课了。(concen
7、trate on)答案Can you turn down the radio,please?I cant concentrate on my lessons.6.她很少跟别人说话。(seldom,倒装)答案Seldom does she talk to others.7.我会把你的建议记在心里。(keep.in mind)答案I will keep your suggestions/advice in mind.8.地址如有变更,请尽快通知我们。(inform.of)答案Please inform us of any change of the address as soon as possi
8、ble.四、阅读理解ABad news sells.If it bleeds,it leads.No news is good news,and good news is no news.Those are the classic rules for the evening broadcasts and the morning papers.But now that information is being spread and monitored in different ways,researchers are discovering new rules.By tracking peopl
9、es e-mails and online posts,scientists have found that good news can spread faster and farther than disasters and sad stories.“The if it bleeds rule works for the mass media,” says Jonah Berger,a scholar at the University of Pennsylvania.“They want your eyeballs and dont care how youre feeling.But w
10、hen you share a story with your friends,you care a lot more how they react.You dont want them to think of you as a Debbie Downer.”Researchers analysing word-of-mouth communicatione-mails,web posts and reviews,face-to-face conversationsfound that it tended to be more positive than negative,but that d
11、idnt necessarily mean people preferred positive news.Was positive news shared more often simply because people experienced more good things than bad things?To test for that possibility,Dr.Berger looked at how people spread a particular set of news stories:thousands of articles on TheNewYorkTimes web
12、site.He and a Penn colleague analysed the “most e-mailed” list for six months.One of his first findings was that articles in the science section were much more likely to make the list than non-science articles.He found that science amazed the Times readers and made them want to share this positive f
13、eeling with others.Readers also tended to share articles that were exciting or funny,or that inspired negative feelings like anger or anxiety,but not articles that left them merely sad.They needed to be aroused one way or the other,and they preferred good news to bad.The more positive an article,the
14、 more likely it was to be shared,as Dr.Berger explains in his new book,Contagious:WhyThingsCatchOn.1.What do the classic rules mentioned in the text apply to?A.News reports.B.Research papers.C.Private e-mails.D.Daily conversations.答案A解析细节理解题。根据第二段第一句的“Theifitbleedsruleworksforthemassmedia”可知,像“ifitb
15、leeds”这样的传统说法适用于大众媒体,故选A项。2.What can we infer about people like Debbie Downer?A.Theyre socially inactive.B.Theyre good at telling stories.C.Theyre inconsiderate of others.D.Theyre careful with their words.答案C解析推理判断题。根据第二段中的“youcarealotmorehowtheyreact”可知,“你”非常在乎朋友听完“你”讲的故事后的反应;以及“Youdontwantthemtoth
16、inkofyouasaDebbieDowner”可知,“你”不想被当作一个DebbieDowner,说明此处指的是“一个不为他人考虑的人”。故选C项。3.Which tended to be the most e-mailed according to Dr.Bergers research?A.Sports news.B.Science articles.C.Personal accounts.D.Financial reviews.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“.articlesinthesciencesectionweremuchmorelikelytomakethelistth
17、annon-sciencearticles.”可知,科技类的文章比非科技类的文章更有可能被人们关注。故选B项。4.What can be a suitable title for the text?A.Sad Stories Travel Far and WideB.Online News Attracts More PeopleC.Reading Habits Change with Our TimesD.Good News Beats Bad on Social Networks答案D解析主旨大意题。根据第一段最后一句“Bytrackingpeoplese-mailsandonlinepo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447090.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
