2020秋新教材高中英语 单元素能自测1 Unit 1 A new start(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 单元素能自测1 Unit new start含解析外研版必修第一册 2020 新教材 高中英语 元素 自测 start 解析 外研版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、单元素能自测.完形填空The first day of school we were challenged to get to know a new classmate.I_1_around when a gentle hand touched my shoulder.I found a little _2_lady with a warm smile.She said,“Hi! Im Rose.Im 87 years old.Can I give you a hug?” I laughed and heartily_3_,“Of course!”“Why are you in college
2、 at such a young,innocent age?”I asked.She_4_replied,“Im here to meet a rich husband, get married, have children,and then travel around.”“No,_5_,”I asked.I was curious why she _6_this challenge at this age.“I always _7_having a college education and now Im getting one!” she told me.We became instant
3、 friends._8_,Rose became a campus icon(偶像)and she easily made friends wherever she went.She loved to dress up and she enjoyed the_9_from the other students.At the end of the semester we invited Rose to speak at our football banquet.Ill never forget what she_10_us.“We do not stop playing because we a
4、re old;we grow old_11_we stop playing.Here are the secrets to staying _12_.You have to laugh and find _13_every day.Youve got to have a dream.When you lose your dreams,you die._14_ we have many people like this walking around!”she said.“There is a huge _15_ between growing older and growing up.Anybo
5、dy can grow older.That doesnt _16_ any talent or ability,”she added.“But growing up requires _17_ the opportunity in change,having no _18_.The elderly usually dont regret what they did, but regret things they did not do.”One week after graduation that year,Rose died peacefully in her sleep.She taugh
6、t us _19_ that its never too _20_ to be all you can possibly be.1A.stoppedBshowedCasked Dlooked答案:D解析:句意:当有人用手轻轻地触摸我的肩头时,我正在环顾四周。look around“到处看”。2A.old BexcitingCstrange Dnervous答案:A解析:从下文罗丝的自我介绍“Im 87 years old.”可知,此空为old。3A.added BclaimedCresponded Doffered答案:C解析:句意:我笑了并且非常痛快地回答。respond “作出回应”。4A
7、.slowly BjokinglyCquickly Dsimply答案:B解析:根据下文可知,罗丝说自己在这样一个年龄来上学是为了找个富裕的丈夫,结婚生子,然后到处旅行。对于一位87岁高龄的人来说,当然是在开玩笑。因此选jokingly。5A.seriously BwiselyCreally Dsecretly答案:A解析:seriously“认真地”,此处是指让她认真回答。6A.took off Bput upCtook on Dput on答案:C解析:take on“接受;承担;呈现;开始雇用”;take off“脱下;起飞”;put up“建造;供给住宿”;put on“上演,演出;假
8、装;穿上”。根据语境可知此处是接受挑战,故选C项。7A.dreamed to Blooked back on Clooked up to Ddreamed of答案:D解析:look back on“回顾,回忆起”;look up to“尊敬,敬仰”;dream of“梦见,渴望”。根据语境可知她渴望能接受大学教育,故选D项。8A.Over the year BAt the momentCOnce again DAs usual答案:A解析:over the year“在这一年中”。9A.jokes BquestionsCattention Dfollowers答案:C解析:句意:她喜欢打扮和
9、享受同学们的注意。10A.inspired BtaughtCrequested Dlectured答案:B解析:inspire“鼓舞,激发;赋予灵感”;teach“教,教导,教训”;request“请求,要求”;lecture sb.“教训某人(含贬义)”。句意:我永远不会忘记她所教给我们的。故选B项。11A.when BbecauseCso Dalthough答案:B解析:由前一分句可知此处应用because。12A.young BhealthyCgrowing Ddeveloping答案:A解析:句意:这就是保持年轻的秘密。stay young“保持年轻”。13A.goals Bhumor
10、Cperson Dinterest答案:B解析:humor“幽默”,与前面的laugh相对应。14A.Unfortunately BNaturallyCGenerally DFairly答案:A解析:unfortunately“不幸地”;naturally“自然地”;generally“普遍地,一般来说”;fairly“公正地”。根据句意,选A项。15A.division Bchange Ccross Ddifference答案:D解析:a huge difference between growing older and growing up“在变老和长大之间有巨大的差别”。16A.use
11、BtakeCcompare Dprefer答案:B解析:句意:这不需要任何智慧和能力。17A.winning BimprovingCmeeting Dfinding答案:D解析:句意:长大需要找到变化中所带来的机遇。18A.doubts BfearCregrets Dworry答案:C解析:从下文“The elderly usually dont regret what they did”可知,C项正确。19A.in time Bby herselfCby example Din practice答案:C解析:她为我们以身示范:成就自己,永不会晚。by oneself“靠自己,独力地”;by
12、example“以实例”。20A.late BoldCearly Dyoung答案:A解析:解析同19题。.阅读理解Who is the greatest teacher in Chinese history? Many people would think of Confucius,whose birthday was September 28.Although he lived over 2,000 years ago,people still remember and respect him for his contribution to the education today.Conf
13、ucius lived in the Kingdom of Lu,which lies in Shandong Province.He lived during the Spring and Autumn Period.He had a hard childhood.His father died when he was only 3.His mother brought him up.As a child,he had to work to help his mother,but young Confucius didnt give up studying.He visited many f
14、amous teachers and learned music,history,poetry and sports.Later,he became a teacher and started the first public school in Chinese history.At that time only children from noble families could go to school,but Confucius believed everyone should go to school if they wanted to learn.He had about 3,000
15、 students in his lifetime.Today,people still follow Confucius lessons.He told us that we all have something worthy to be learned.“When I am with three people,one of them must be better than me in some areas.I choose their good qualities and follow them.”He also taught us that thinking is very import
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447086.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
