2021-2022学年高中英语 Unit 4 Making the news Section Ⅱ Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up & Learning Tip作业(含解析)新人教版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Making the news Section Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up T
- 资源描述:
-
1、Unit4MakingthenewsSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、用方框内所给单词的适当形式填空employapproveinforminterviewpolish1.The reporter the Prime Minister about the government policy yesterday.答案interviewed2.To the joy of Davids family,he was as a secretary in a big company.答案empl
2、oyed3.I wonder whether the new building plan will be or not.答案approved4.He has not yet me of his plan for holidays.答案informed5.He his shoes before he left home.答案polished二、单句填空1.My parents didnt approve my decision to become an actor.答案of2.As you know,this article (accurate) reflects the public opin
3、ion.答案accurately3.Please keep me informed of the latest (develop) of the situation.答案development4.You will be required to assist Mrs.Smith preparing a report.答案in5.The report should be carefully (polish) before it is published.答案polished6.He left without the (approve) of the teacher.答案approval7.The
4、various steels produced (process) to meet the international standards.答案are processed8.She made an (appoint) for her son to see the doctor.答案appointment三、翻译句子1.我把你的留言转给我的妈妈了。(pass.on to)答案I passed your message on to my mother.2.在出去之前,请擦亮你的皮鞋。(polish)答案Please polish (up) your shoes before going out.3
5、.在我们的前面有一棵大树。(ahead of)答案Ahead of us stands a big tree./A big tree stands ahead of us.4.你赞成你的儿子去欧洲吗?(approve)答案Do you approve of your son going to Europe?5.我和我的医生预约一下好吗?(appointment)答案Shall I make an appointment with my doctor?6.我的姐姐比我大5岁。(senior)答案My elder sister is senior to me by five years./My e
6、lder sister is five years senior to me.7.我的手表不准。(accurate)答案My watch is not accurate.8.那些编辑已经开始工作了。(set to work)答案Those editors have already set to work.四、单句改错1.His father is two years senior with his mother.答案withto2.She was able to give the police an accurately description of the attacker.答案accura
7、telyaccurate3.They have an appointment with go fishing.答案withto4.Adolescence is the process of go from childhood to adulthood.答案gogoing5.Can you finish the work ahead for the deadline?答案forof五、阅读理解AWhen people find out that I am a journalist,they often ask me:What do you think about the future of ne
8、wspapers?I tell them that I think the future of communications is moving online.People expect me to be fearful for the future of print.After all,in some peoples minds I wouldnt be able to build a career in journalism if it all moves online.However,strangely enough,Im actually comforted by the fact t
9、hat online journalism is becoming usual.I am a blogger who has always been able to find a home for my writing online.Since I began writing blogs,I have become aware of how many people you can reach with online writing.Compare this to the newspapers circulation base,and you will have a strong reason
10、for online journalism.In her successful blog post titled “The job I have spent the last year learning is not the one I will have”,author Jenny Surane states,“Print is an expensive product to love.And general managers,publishers and editors must now figure out a profitable way to get their news into
11、readers heads.” She goes on to state that people dont feel like picking up a newspaper now and would rather scroll(滚屏) through their Twitter feed,and get news from many different sources.If print is dying,then a new form of communicating information is being born.The need for information has not die
12、d.If anything,it has increased.What has died,rather,is the way in which information is presented.Now more than ever,in this age of information,there is a desire for stories on the same topic from different points of view.The printing industry can keep pace with the need of providing a variety of sou
13、rces,if it chooses to.Is the future of print grim?Maybe.But is the future of journalism of communicating information to people,grim as well?Definitely not.1.According to Paragraph 2,the author feels .A.confident about the future of his careerB.worried about the future of printC.tired of being a news
14、paper journalistD.embarrassed about online writing答案A解析推理判断题。根据第二段倒数第二句“However,strangelyenough,Imactuallycomfortedbythefactthatonlinejournalismisbecomingusual.”可知,作者对于自己的工作前景是很自信的。2.What information is conveyed in Jennys blog post?A.Twitter is not very popular.B.It is hard to manage online journali
15、sm.C.Print still has its own advantages.D.People have more options to get information.答案D解析细节理解题。根据第四段最后一句“Shegoesontostatethatpeopledontfeellikepickingupanewspapernowandwouldratherscroll(滚屏)throughtheirTwitterfeed,andgetnewsfrommanydifferentsources.”可知,人们有多种渠道来获取信息。3.What is the authors purpose in
16、writing the text?A.To explore the future of journalism.B.To analyse the cause of print decline.C.To explain the bright future of a journalist.D.To introduce a successful blog post about print.答案A解析写作意图题。作者在第一段点出主题:“WhenpeoplefindoutthatIamajournalist,theyoftenaskme:Whatdoyouthinkaboutthefutureofnews
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447092.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年语文人教版选修语言文字应用课件:第一课第一节 美丽而奇妙的语言——认识汉语 .ppt
