2020秋新教材高中英语 单元综合检测3 Celebrations(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 单元综合检测3 Celebrations含解析北师大版必修第一册 2020 新教材 高中英语 单元 综合 检测 Celebrations 解析 北师大 必修 一册
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(三)第一部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。AEnglish Teacher NeededWe are one of the biggest English teacher agencies in China;we prefer lots of foreign teachers/employees to universities or companies daily.We provide this service for teachers for free.What
2、 you need to do is log on our website and register.We will put your resume (简历) on the website except contact details.There are thousands of potential clients who will view your information daily.Once they choose you we will contact you.For more details you can also send an email to admin .Parttime
3、English Tutor WantedWe are looking for a parttime English teacher,and the teacher should come from the USA,Canada,the UK,New Zealand or Australia.We would like to have 2 lessons a week,2 hours each lesson.Please send me your resume with a photo if you are interested.Email:admin.Private English Tutor
4、 WantedA senior Chinese manager is looking for a onetoone English tutor for several hours per week.He would like to learn British pronunciation,so UK natives will be preferred.The tutor should be fairly flexible (灵活的) to suit his busy schedule and be of professional appearance.The pay is to be discu
5、ssed directly and will be very high for the right candidate.Teaching experience is not a must.If you are interested,please send an email with your background information,pay expectations and a recent picture to dhanyatk.CALLINGTeacher/Librarian!We are a small kindergarten attached to an internationa
6、l school in Beijing.We need a teacher/librarian.The teacher we are looking for will be a Chinese and English speaking librarian.Qualifications:Be selfstarters,active team players.Have a positive attitude and love to work with kids.Be able to provide an exciting and innovative library program for stu
7、dents.If you meet the above qualifications,please send your resume and a current picture to principalinChina .【语篇解读】随着信息时代和网络时代的到来,招聘与应聘都是如此便捷,通过这几则广告,你就能体会到这一点。1The purpose of the advertisements is .Ato start a businessBto employ teachersCto provide the latest jobsDto help people find a suitable jo
8、bB写作意图题。由各个广告的标题可以判断出这几则广告的目的是招聘教师。2According to the first advertisement,we can learn that .Athe English teacher agency charges teachers for this serviceByou must go online to offer your basic information firstCyou may call to get more information about the jobDonce you contact the English teacher a
9、gency,you will get a jobB细节理解题。由“What you need to do is.except contact details.”可知B项正确。3In the third advertisement,the private English tutor should .Abe an English language expert from the UKBspeak American EnglishChave rich teaching experienceDhave the ability to deal with changing situationsD细节理解题
10、。由“The tutor should be fairly flexible(灵活的) to suit his busy schedule.”可知D项正确。BIts hard to avoid looking like a fool on April Fools Day.On April 1 each year,people play tricks on each other.These tricks are usually silly rather than mean.Classmates sometimes tie each others shoelaces to their chairs
11、.Teachers might hand out an impossibly difficult surprise test that scares students before they realize its only a joke.Newspapers announce fake contests (such as “Win an elephant!”) and report on fake stories (like “UFO” lands in New York City)Forget gifts,songs and special foodsthose are for the o
12、ther holidays of the year.On April Fools Day,the only tradition is to laugh (and maybe to cause a little bit of trouble)One April Fools Day,when I was in high school,a group of students in my class played a very clever and funny trick on the teachers.They bought some chickens and set them free in ou
13、r school cafeteria.The chickens ran all round the school,in and out of classrooms and under our feet.Feathers were flying everywhere.Teachers began running after the chickens,trying to catch them.Finally,they caught four of them.But the chickens were wearing numbered tags (商标) around their necks,and
14、 the teachers discovered that they had only caught chickens NO.1,2,3,and 5.Where was chicken No.4?The teachers looked and looked.They couldnt find another chicken.After a few hours,they realized that the students had played another joke on them: There were only four chickens in the first place! They
15、ve been tricked by the numbers on the chickens.Its been a long time since I was in high school,but that April Fools Day remains one of my favorite memories from those years.【语篇解读】文章讲述了作者在高中时一次难忘的愚人节经历。4What can we infer from the first paragraph on April Fools Day?AEveryone is hard to avoid being foo
16、led on April Fools Day.BStudents play jokes on teachers on April Fools Day.CTeachers play tricks on students on April Fools Day.DNewspapers often cheat people.A推理判断题。从第一段第一句话“Its hard to avoid looking like a fool on April Fools Day.”可推出答案。5Why did students set chickens free?AThey wanted to let chick
17、ens free.BThey wanted to let chickens run all round the school.CThey wanted to see feathers flying.DThey wanted to play a trick on teachers.D细节理解题。从文章第三段的第一句“One April Fools Day.on the teachers.”和下一段的内容可得出答案。6How many jokes did the students play on teachers?AOne.BTwo.CThree.DFour.B细节理解题。从文章倒数第二段的“Af
18、ter a few hours.in the first place!”可知答案。7Whats the title of the passage?AAn unforgettable April Fools DayBApril Fools DayCThe origin of April Fools DayDWhat do people do on April Fools Day?A标题归纳题。文章讲述了作者在高中时一次难忘的愚人节经历。文章的最后一段“Its been a long time.from those years.”是对全文的总结。CThere is no question that
19、 fewer teenagers are on the roads in the US.In 1978, 50% of 16yearold had got their first driving licenses.In 2008, according to the US Transportation Department, it was just 30%.The number of those aged 19 and under with driving licenses has also been declining since 1978, when 11,989,000 had licen
20、ses.In 2010, it was 9, 932,441, or 4.1% of American drivers.In the UK, 683,273 teenagers have driving licensesjust 1.85% of total licence holders, according to Department of Transport figures from September 2010.But the decline in the US may have more to do with tougher tests and the introduction of
21、 the new rule in many states, which force drivers aged under 16 to be with licensed drivers of 21 years and older when driving.In recent years, the annual number of journeys being made by American drivers of all ages has declined clearly for the first time ever.Car use began falling in 2007, when av
22、erage petrol prices almost doubled to $4.12 a gallon, and the economy became worse.But there are signs that it is getting back to normal and America remains a country on wheels.It has a higher number of cars per head of population than any other country in the world.“Cars will always be a popular me
23、ans of transportation in America.You have to take into consideration some places dont have access to public transportation.Cars are the only way some people can get around,” says Kristin Nevels.This makes driving necessary in some rural states, where about twice as many teenagers are on the road tha
24、n in big cities.【语篇解读】本文是一篇议论文。现在美国获得驾照及开车的人的数量比以前有所减少,文章分析了出现这一现象的原因可能是经济恶化和法律趋严。同时还介绍了人们对此现象的态度。8The underlined word “declining” in the second paragraph most probably means “ ”ArisingBdroppingCimprovingDholdingB词义猜测题。根据画线词前两句“In 1978, 50% of 16yearold had got their first driving licenses.In 2008,
25、according to the US Transportation Department, it was just 30%.”可知,现在相比1978年,16岁获得驾照的年轻人的数量减少了,本句“The number of those aged 19 and under with driving licenses has also been declining since 1978”中“also”说明19岁及以下的获得驾照的人的数量也减少了,可知该词意为“drop”。故B项正确。9In recent years cars are used less than before mainly bec
26、ause of .Atraffic jamsBharder testsCexpensive petrolDworst economyC细节理解题。根据文章第五段最后两句“Car use began falling in 2007, when average petrol prices almost doubled to $4.12 a gallon, and the economy became worse.”可知,美国人使用汽车变少可能是由于汽油价格的上升和经济变差。故C项正确。D项“worst”表述不够准确。10We can learn from the last paragraph th
27、at Kristin Nevels .Adoubts the popularity of the car use in the futureBthinks American people cannot live without carsCholds a confident attitude to the cars future in AmericaDbelieves America should build up its public transportationC推理判断题。根据最后一段Kristin Nevels的话“Cars will always be a popular means
28、of transportation in America.You have to take into consideration some places dont have access to public transportation.Cars are the only way some people can get around,”可知Kristin Nevels认为汽车将一直是美国最流行的交通方式,美国的很多地方是公共交通无法到达的,只能通过汽车才可以到达。可以推断Kristin Nevels对于美国汽车的未来持乐观态度。故C项正确。11Which of the following is
29、 TRUE according to the passage?AThe UK has more teenager drivers than the US.BA 15yearold boy cannot drive alone in the US.CThe US has very developed bus transportation systems.DBig cities have more teenager drivers than rural areas in the US.B推理判断题。根据第四段最后一句“.which force drivers aged under 16 to be
30、 with licensed drivers of 21 years and older when driving.”可知,在美国16岁以下的司机必须要在有21年以上驾龄的司机的陪同下才可以开车,B项中提到的“15岁的男孩是不能单独开车”是正确的。故B项正确。DI love charity(慈善) shops and so do lots of other people in Britain because you find quite a few of them on every high street.The charity shop is a British institution, s
31、elling everything from clothes to electric goods,all at very good prices.You can get things you wont find in the shops anymore.The thing I like best about them is that your money is going to a good cause and not into the pockets of profitdriven companies, and you are not damaging the planet, but fin
32、ding a new home for unwanted goods.The first charity shop was opened in 1947 by Oxfam.The famous charitys appeal to aid postwar Greece had been so successful it had been flooded with donations(捐赠物)They decided to set up a shop to sell some of these donations to raise money for that appeal.Now there
33、are over 7,000 charity shops in the UK.My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross shop, where I always find childrens books, all 10 or 20 pence each.Most of the people working in the charity shops are volunteers, although there is often a manager who gets paid.Over 90% of the goods in
34、 the charity shops are donated by the public.Every morning you see bags of unwanted items outside the front of shops, although they dont encourage this, rather ask people to bring things in when the shop is open.The shops have very low running costs: all profits go to charity work.Charity shops rais
35、e more than 110 million a year, funding(资助) medical research, overseas aid, supporting sick and poor children, homeless and disabled people, and much more.What better place to spend your money? You get something special for a very good price and a good moral sense.You provide funds to a good cause a
36、nd tread lightly on the environment.【语篇解读】本文主要介绍了慈善商店的基本特色以及慈善商店的创建与发展。12The author loves the charity shop mainly because of .Aits convenient locationBits great variety of goodsCits spirit of goodwillDits nice shopping environmentC推理判断题。由第一段第四句“The thing I like best about them is that your money is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447100.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022版新高考语文一轮练习课件:专题集训 三十三 古代诗歌阅读专项练.ppt
