2019-2020学年高中英语 Unit 9 Wheels Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Wheels Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1Ive got a very full _(日程表) today答案:schedule2Mothers are always _(和善的) with their babies答案:gentle3It is very _(可能) that he will not agree答案:likely4What was your first _(印象) of London?答案:impression5I believe Japanese people will surely _(感谢) Chinese peoples help after
2、the earthquake答案:appreciate6Older people tend to be very _(敏感的) to cold答案:sensitive7If anything goes wrong,Ill take _(责任) for it答案:responsibility8They are _(满意的) to help others;its a kind of pleasure答案:content9Tom is a _(可靠的) person,so you can tell him all about your plan答案:reliable10Most _(幼儿园) tea
3、ch children how to speak English nowadays答案:kindergartens 单句改错1The girl was sensitive for this kind of flowers_答案:forto2The project scheduled to start the day after tomorrow_答案:scheduled前加is3Since the old man came to China, he has been content for his life_答案:forwith4The girl appreciated offered suc
4、h a good chance to express herself_答案:offered前加being5They had built about ten schools in this area so far_答案:hadhave 完成句子1小女孩画的这只猫看上去很可爱。The cat _ looks lovely答案:drawn by a little girl2电话铃响时我正在看一本杂志。I _ a magazine _ the phone rang答案:was reading;when3你对你现在的薪水满意吗?_ your present salary?答案:Are you conte
5、nt with4尽管有许多困难,我们还是提前完成了任务。In spite of all the difficulties, we fulfilled our task _答案:ahead of schedule5大米的价格比面粉的价格高。The price of rice is higher than _ of flour答案:thatA卷 单句语法填空1I was having dinner at a restaurant _ Tony Steele came in答案:when2I havent got a penIll have to buy _答案:one3A fatal accide
6、nt _(take) place at this cross three years ago答案:took4How many travelers _(be) to Disneyland so far?答案:have been5Passengers should check _ one hour before their flight time at the latest答案:in6Im quite content _(live) at home with my parents答案:to live7His shabby appearance creates a bad _(impress)答案:
7、impression8Id appreciate _ if you could loan me a hundred dollars答案:it9In respect of financial standing, this firm is _(rely)答案:reliable10My teeth are very sensitive _ cold food答案:to 阅读理解AIt does not have to be January 1st to give yourself a chance to make the most out of your day Every day is a new
8、 day and a fresh start to learn, grow, develop your strengths, free yourself from past regrets or hurts, and move forward older and wiser Every day gives you a chance to reinvent yourself It is never too late to change things that are not working in your lifeEach day is a new beginning and a piece o
9、f blank paper How would you like to create your day? If you wake up in a negative mind, you are more likely to paint a dark picture throughout the day, and your picture will not show hope, happiness or joyIf you take each day to think actively, and have a positive intention for how you would like to
10、 create your day, how would your life be different? What can daily positive intentions do for you? Every day you will give yourself the gift of an “attitude of gratitude”Each day is a chance to look at things in a different way You can experience each day in the beauty of the worldand the beauty of
11、you who are in it! You find yourself changing from “I cant” to “I can” With a focus on positive intentions, you feel you are full of power and more like a “winner” than a “loser”You pay more attention to the present, and will be more likely to live fully in the present each moment of each day After
12、all, the past is a great place to visit, but you dont want to live there! So how about starting each day taking a moment to think of a positive intention for the day?【解题导语】在本文中作者建议我们抓住生活的每一天,利用好每一天。并持有积极的态度,那么我们就一定会有很好的结果。1The first paragraph mainly tells us _Awe should make every day a new startBJa
13、nuary 1st is the most important dayClearning is helpful in reinventing ourselvesDwe neednt change ourselves at allA解析:段落大意题。根据第一段的Every day is a new day and a fresh start to learn, grow, develop your strengths, free yourself from past regrets or hurts, and move forward older and wiser可知本段主要告诉我们要抓住每一
14、天,要利用好每一天,不要去等待,因为每一天都是一个新的开始。故选A项。2The underlined word “negative” in Paragraph 2 probably means “_”Anot clearBnot wiseCnot happy Dnot carefulC解析:推理判断题。根据第二段的you are more likely to paint a dark picture throughout the day, and your picture will not show hope, happiness or joy可知如果抱有“negative”的思想,你的一天将
15、会充满灰暗,没有希望、幸福或欢乐,可推知,其意为消极,不乐观,故选C。3If you have daily positive intentions, you will _Aget a positive resultBhave a busy lifeCget gifts from othersDbe a complete loserA解析:推理判断题。根据第四段最后一句With a focus on positive intentions, you feel you are full of power and more like a “winner” than a “loser”可知如果我们有积
16、极的意图,我们就会充满勇气和力量,会成为胜利者而不是失败者。也就是说有很好的结果。故A正确。4From the passage we can learn that _Apast regrets or hurts can make you older and wiserBthink actively and you will be a winner, not a loserCthe present is not where you should live for everDpositive intentions for each day are of great helpD解析:推理判断题。根据
17、最后两段With a focus on positive intentions, you feel you are full of power and more like a “winner” than a “loser”和After all, the past is a great place to visit, but you dont want to live there! So how about starting each day taking a moment to think of a positive intention for the day?可知作者在本文中告诉我们的是每天
18、都有积极的打算对我们是有很大的帮助的。故D正确。BFear may be felt in the heart as well as in the head,according to a study that has found a link between the cycles of a beating heart and the chance of someone feeling fearTests on healthy volunteers found that they were more likely to feel a sense of fear at the moment when
19、 their hearts are contracting and pumping blood around their bodies, compared with the point when the heartbeat is relaxedScientists say the results suggest that the heart is able to influence how the brain responds to a fearful event, depending on which point it is at in its regular cycle of contra
20、ction and relaxationSarah Garfinkel at the Brighton and Sussex Medical School said:“Our study shows for the first time that the way in which we deal with fear is different depending on when we see fearful pictures in relation to our heart”The study tested 20 healthy volunteers on their reactions to
21、fear as they were shown pictures of fearful faces Dr Garfinkel said,“The study showed that fearful faces are better noticed when the heart is pumping than when it is relaxedThus, our hearts can also affect what we see and what we dont seeand guide whether we see fear”To further understand this relat
22、ionship,the scientists also used a brain scanner(扫描仪) to show how the brain influences the way the heart changes a persons feeling of fear“We have found an important mechanism_by which the heart and brain speak to each other to change our feelings and reduce fear,” Dr Garfinkel said“We hope that by
23、increasing our understanding about how fear is dealt with and ways that it could be reduced, we may be able to develop more successful treatments for anxiety disorders,and also for those who may be suffering from serious stress disorder”【解题导语】本文介绍了一个科学新发现一个人的心脏会影响他对恐惧的感觉。5What is the finding of the
24、study?AFear is a result of ones relaxed heartbeatBOnes heart affects how he feels fearCFear has something to do with ones healthDOnes fast heartbeats are likely to cause fearB解析:细节理解题。根据文中第二段的Tests on healthy volunteers found that they were more likely to feel a sense of fear at the moment when thei
25、r hearts are contracting and pumping blood around their bodies, compared with the point when the heartbeat is relaxed可知,一个人的心脏影响他对恐惧的感知方式。6The study was carried out by analyzing _ Avolunteers heartbeats when they saw terrible picturesBthe time volunteers saw fearful pictures and their health conditi
26、onsCvolunteers reactions to horrible pictures and data from their brain scansDdifferent pictures shown to volunteers and their heartbrain communicationC解析:细节理解题。根据文中第四段的The study tested 20 healthy volunteers on their reactions to fear as they were shown pictures of fearful faces和第五段可知,是通过分析志愿者对恐怖照片的
27、反应和分析脑部的扫描仪来进行研究的。7Which of the following is closest in meaning to“mechanism”in Paragraph 6?AOrder BTreatmentCMachine DSystemD解析:词义猜测题。根据下文可知,大脑和心脏进行对话是通过某个系统来进行的。所以此处发现的是一个重要的系统。8This study may contribute to _Atreating anxiety and stress betterBexplaining the cycle of fear and anxietyCfinding the k
28、ey to the heartbrain communicationDunderstanding different fears in our hearts and headsA解析:推理判断题。根据文中最后一段的we may be able to develop more successful treatments for anxiety disorders,and also for those who may be suffering from serious stress disorder可知,这个发现可能有助于更好地治疗紧张和压力。 七选五There are a few tips ol
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417971.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
黑龙江省鸡西市某教育咨询有限公司人教版高中英语必修五课件:UNIT2 THE UNITED KINGDOM- LANGUAGE POINTS 1.ppt
