2019-2020学年高中英语 课后限时作业11 外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 课后限时作业11 外研版选修8 2019 2020 学年 高中英语 课后 限时 作业 11 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十一)(见课时作业P21)语言知识练.单句语法填空1_Standing_(stand) in a long queue, we waited for the store to open to buy a new iPad.2It wont be long _before_ you regret what youve done.3_Seen_(see) from space, the earth looks like a huge watercovered globe.4Many children are playing _happily_(happy) on the beach.
2、5Anxiously, she took the dress out of the package and tried it on, only _to_find_(find) it didnt fit.句型训练1我们继续往下谈的时候, 他变得越来越兴奋。_As_we_talked_on_, he got more and more excited.2下次你来的时候, 务必记得带上你的儿子。_Next_time_you_come_, do remember to bring your son.3既然你忙, 就让我为你做吧。_Now_that/Since_you_are_busy_, let me
3、 do it for you.4既吃惊又高兴, 托尼站起来接受了这个奖。_Surprised_and_happy_, Tony stood up and accepted the prize.5老人站在那里, 看着窗外。The old man stood there, _looking_out_of_the_window_. 高考题型练.阅读理解The ancient Mayan civilization collapsed due to a centurylong drought, new research suggests.Minerals taken from Belizes famou
4、s underwater cave, known as the Blue Hole, as well as lagoons(环礁湖) nearby, show that an extreme drought occurred between 800 AD and 1000 AD, right when the Mayan civilization ended. After the rains returned, the Mayans moved northbut they disappeared again a few centuries later, and that disappearan
5、ce occurred at the same time as another dry period, the sediments(沉积物) reveal.Although the findings arent the first to tie a drought to the end of the Mayan culture, the new results strengthen the case that dry periods were indeed the cause. Thats because the data come from several spots in a region
6、 central to the Mayan heartland, said study coauthor Andr Droxler, an Earth scientist at Rice University.From 300 AD to 700 AD, the Mayan civilization flourished in the Yucatan peninsula(尤卡坦半岛)These ancient Mesoamericans built great pyramids, mastered astronomy, and developed both a writing system a
7、nd a calendar system, which is famous for predicting that the world would end in 2012.But in the centuries after 700 AD, the civilizations building activities slowed and the culture fell into war and unrest.The evidence for a drought has been growing in recent years. A 2012 study in the journal Scie
8、nce analyzed a 2, 000yearold stalagmite(石笋) from a cave in southern Belize and found that sharp decreases in rainfall coincided with periods of decline in the culture. But the data came from just one cave, which meant it was difficult to make predictions for the area as a whole, Droxler said.To look
9、 for signs of drought, the team drilled the sediments in the Blue Hole of Lighthouse Lagoon, as well as one in the Rhomboid reef. The lagoons surrounded on all sides by thick walls of coral reef. During storms or wetter periods, excess water runs off from rivers and streams, overtops the retaining w
10、alls, and is deposited in a thin layer at the top of the lagoon. From there, all the sediments from these streams settle to the bottom of the lagoon, piling on top of each other and leaving a record of the historical climate.The team found that during the period between 800 AD and 1000 AD, when the
11、Mayan civilization collapsed, there were just one or two tropical cyclones(气旋) every two decades, as opposed to the usual five or six. After that, the Mayans moved north, building at sites such as Chichen Itza, in what is now Mexico.本文为说明文。新研究发现:古玛雅文明的消失与长达一个世纪的干旱有关。1What happened after an extreme d
12、rought between 800 AD and 1000 AD?AThe Mayans were suffering a heavy flood.BThe Mayans suddenly disappeared from the earth.CThe Mayans were often attacked by tropical cyclones.DThe Mayans moved to places in what is now called Mexico.解析 D细节理解题。根据第二段第二句中的After the rains returned, the Mayans moved nort
13、h和最后一段最后一句可知, 随着干旱的发生, 玛雅人迁移到如今称为墨西哥的地方, 故选D项。2What is the main idea of Paragraph 4?AThe achievements of the Mayan civilization.BThe prediction the Mayan civilization made.CThe effects the Mayan civilization had on humans.DThe background where the Mayan civilization began.解析 A段落大意题。根据第四段第一句以及后面的例子可知
14、, 本段主要介绍玛雅文明繁荣时期所取得的成就, 故选A项。3Why did the team drill the sediments in the Blue Hole of Lighthouse Lagoon?ATo learn how the Blue Hole came into being.BTo know what lies on the bottom of the lagoon.CTo study the record of the historical climate.DTo see how excess water runs off from rivers and streams
15、.解析 C细节理解题。根据第七段第一句和最后一句中的leaving a record of the historical climate可知选C项。4What did Droxler think of the analysis of the 2,000yearold stalagmite?AAmazing. BRidiculous.CReasonable. DUnreliable.解析 D推理判断题。根据第六段最后一句可知, 这项对2 000岁的石笋所作的分析研究只是来自一个洞穴的数据, 很难对整个地区做出正确的预测, 故选D项。unreliable不可靠的。.完形填空I guess you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
