2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时分层作业13 UNIT 5 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时分层作业13 UNIT WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 英语 人教版 必修 第二 课时 分层 作业 13 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十三).单词拼写1It is rather difficult for them to have another chance to give a performance(表演)in the city hall.2Take this opportunity(机会),and I guarantee you wont regret it.3The majority of citizens consider an ordinary(普通的)job boring or even valueless.4Hes much thinner nowadays(现在
2、)than he used to be, I think hes been ill.5This pass always enables(使能够)me to travel halfprice on trains.6She studied hard,thus(因此)she got high marks.7To save energy(能源),wed better recycle these waste bottles.8In order to prove(证明)her point,she showed them the latest sales figure.9Altogether(共计)ther
3、e were 12 scientists present at the international meeting.10His goalkeeping won him the man of the match award(奖).阅读理解AOn a dark winter day in Russia in 1896,Sergei Prokofiev sat by a piano next to his mother.She was helping him compose his first piece of music.Sergei was only five years old.He had
4、overheard his parents discussing a terrible famine (饥荒)in India.The picture Sergei had of those hungry people in his mind caused him to write a story,in the form of musical notes.Sergei could not read music,so he picked out a tune on the piano keys,and his mother recorded the notes.Sergei titled it
5、Indian Gallop.Sergeis mother began giving him piano lessons for 20 minutes a day,and his ability grew quickly.She had a great love for music,too,and Sergei often lay awake in bed at night and listened to her play the piano.Sergeis parents found a famous music teacher for him.The teacher shouted at S
6、ergei when he didnt practice reading and playing music.Sergei later wrote,“I wanted to compose great musical plays,and instead I was given all sorts of boring tasks.” Yet he persisted with his studies and grew up to be a great composer.In 1936 a childrens theater asked Sergei to write music that wou
7、ld teach children about different instruments.He was happy and wrote the piece in a week,calling it Peter and the Wolf.Sergeis Peter and the Wolf was enjoyed by children as well as adults.The first time Sergei played the piece on the piano,the children listening to it loved it so much that they made
8、 him play the ending three extra times.He was excited.Today Sergei Prokofiev is remembered not only for his contributions to classical music,but also for his sense of fun.【语篇解读】本文是记叙文。文章主要介绍了前苏联著名作曲家谢尔盖普罗科菲耶夫。1When he was five,Sergei Acould read musicBexperienced a famineC.created his first composit
9、ionDwrote a story about his parentsC细节理解题。根据第一段中的“She was helping him compose (作曲)his first piece of music.Sergei was only five years old.”以及第二段介绍Sergei完成他的作曲并将其命名为Indian Gallop可知,Sergei在五岁时就创作出他人生的第一支乐曲。2The piece of music Peter and the Wolf Awas a great successBwas one of Sergeis early worksCwas w
10、ritten to teach children about the pianoDwas played three extra times when first playedA推理判断题。根据倒数第二段中的“Sergeis Peter and the Wolf was enjoyed by children as well as adults.”和“the children listening to it loved it so much that they made him play the ending three extra times”可推测,彼得和狼这支乐曲大获成功。3Whats t
11、he text mainly about?AThe greatest 20thcentury composer.BSergeis contributions to music.CMusical plays in Russia.DSergeis musical stories.D主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述了与Sergei的音乐有关的故事。BThey are sisters.They are in a car.They are arguing and one of them tries to leave.The two girls are acting but for 17yearol
12、d Ellie its not all that far from the truth.Next week she will be in court to testify(作证)against a friend who hurt her.“Being here makes me forget all about that,”she says.At Breeze Arts Foundation in Leeds,eight young people between the ages of 16 and 20 are practising what their acting teacher Fio
13、na has presented to them.Breeze Arts Foundation,which has been running for five years,is trying to get young people who are Neet(not in education,employment,or training)or in danger of becoming Neets back into education or work.Each member of the group tells a different story.Some are here because t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418112.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
