优化方案2013高二英语总复习电子题库 广东专用:UNIT1 SECTIONⅡ 知能演练轻巧夺冠(新人教版必修5) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化方案2013高二英语总复习电子题库 广东专用:UNIT1 SECTION 知能演练轻巧夺冠新人教版必修5 WORD版含答案 优化 方案 2013 英语 复习 电子 题库 广东 专用 UNIT1
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.品句填词1Reaction to strong stimulate from the outside world is a _ (特征) of all animals.答案:characteristic2. From these observations we _ (推断出) that the moon has little or no atmosphere.答案:conclude3I have promised her to _ (参加) her wedding.答案:attend4He _ (击败) his elder brother at table t
2、ennis.答案:defeated5The river has been _ (污染) by waste products from the factory.答案:polluted6The hot weather is partly to_(谴责,责备) for the water shortage.答案:blame7President Obama is preparing to _(宣布) his new war plan on Tuesday.答案:announce8No one could _(预见) his future accurately.答案:foresee9I want to
3、make an_(询问) about train times.答案:inquiry10Then Ill phone our family_(医生)and make an appointment for you.答案:physician.选词填空 1.He has _ a plan on improving the efficiency.答案:put forward2They _ from the facts.答案:drew a conclusion3More than one thousand people_.答案:attended the meeting4He was _ a book th
4、at he did not hear the bell.答案:absorbed in5Officials believe that more than one person may be _ the fire.答案:to blame for.仿照文中画线部分的句子结构将给出的汉语翻译成英语1It seemed that the water was_to_blame.The manager said that all the employees _(对这个错误负责)答案:were to blame for the mistake2So many thousands of terrified pe
5、ople died every_time_there_was_an_outbreak._(每次Constance去巴黎的时候),she buys the new seasons fashions.答案:Every time Constance goes to Paris3He became interested in two theories that_possibly_explained_how_cholera_killed_people.This is a magazine _ (解释这家公司是怎样发展的)答案:that explains how this company develops
6、4Neither_its_cause_nor_its_cure was understood._(我和他都不知道) about it.答案:Neither I nor he knows.阅读理解William Shakespeare is often called the worlds greatest playwright.He wrote comedies,tragedies and historical plays in England in the last part of the 16th and the early 17th century.William Shakespeare
7、was born in 1564 in the English town of StratforduponAvon.His father was a businessman and the towns mayor.His mother came from a family that owned land near Stratford.William had three younger brothers and two younger sisters.Like other boys of middleclass families,William attended a grammar school
8、 in Stratford where he got a good education and also learned Latin.When William was 18 he married Anne Hathaway.They had three children,first Susanna and then twins,a son named Hamnet,a daughter named Judith.Hamnet died when he was 11.We dont really know what William did during the following years b
9、ut in 1592 he went to London to work as a writer and actor.It was a difficult job and only the best found work in London.From 1592 to 1594 the Black Death disseminated across England.Many public places were closed and plays couldnt be performed either.Shakespeare spent these years writing sonnets(十四
10、行诗) and poems.When the theatres opened up again in 1594 Shakespeare joined the best acting company of the countryLord Chamberlains Men. It had the best actors,the best writers and the most famous theatrethe Globe.The Globe was a huge amphitheatre(圆形剧场) without a roof.The seats were curved around a s
11、tage that was built on many levels.Plays always started at 2 oclock in the afternoon.People who didnt have the money to buy a seat were allowed to stand in the front of the stage.All kinds of people came to see the showshousewives,children,noblemen and even visitors from other countries.The company
12、also presented special plays for kings and queens.1Which of the following is in agreement with Shakespeare?AShakespeare is the worlds greatest novelist.BWilliam Shakespeares father is a farmer who lived on his land.CWilliam Shakespeare is the big brother of three brothers and two sisters.DWilliam Sh
13、akespeare comes from a family of upperclass.解析:选C。 细节理解题。根据文章第二段的“William had three younger brothers and two younger sisters.”内容可知,威廉莎士比亚是三个弟弟和两个妹妹的哥哥。2How old was William Shakespeare when he went to London to work as an actor and writer?A25B28C30 D31解析:选B。推理判断题。根据文章内容可知莎士比亚生于1564年,而于1592年前往伦敦,故可以推知
14、去伦敦时,莎士比亚是二十八岁。3People who didnt have the money to buy a seat _.Awere not allowed to watch the plays performed by ShakespeareBwere only allowed to sit in the curved seats in the theatreCwere only allowed to stand in the front of the stageDwere not admitted to the amphitheatre at all解析:选C。细节理解题。根据文章第
15、九段的内容“People who didnt have the money to buy a seat were allowed to stand in the front of the stage.” 可知,没有钱买票的那些人被允许坐在舞台的前面观看戏剧。4The underlined word in the sixth paragraph probably means _.Aspread BdismissCdistribute Dissue 解析:选A。词义猜测题。此处表示“黑死病在整个英国的散步和传播”。5What does the passage mainly tell us?AWil
16、liam Shakespeares success as a writer and actor.BSome information about the playwright William Shakespeare.CWilliam Shakespeares novels and his plays.DShakespeares life and his family.解析:选B。主旨大意题。本文主要向我们描述了剧作家莎士比亚的一些情况。.信息匹配(创新题)首先,请阅读以下院校的信息:ALocated in the village of Misenheimer,North Carolina,Pfe
17、iffer University is a small private school with about 1,000 undergraduates.The smalltown atmosphere fits with those who come from smaller high schools or feel more secure in a closelyknit environment as opposed to a large state school with 20,000 undergraduates.Changes have made the school even bett
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421770.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
