2019_2020学年新教材高中英语Unit4StageandscreenSectionⅠStartingout.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 新教材 高中英语 Unit4StageandscreenSection Startingout
- 资源描述:
-
1、课时作业10Unit 4Section Starting out & Understanding ideas.单句语法填空12017浙江11月卷Its surprising how much simple movements (move) of the body can affect the way we think.22018全国卷Running is cheap, easy and its always energetic (energy)32018北京卷Our attitude and viewpoint on situations can create anger (angry) wi
2、thin us as well.42019江苏卷These are volcanoes so explosive (explode) that they burst open in a single big crack, leaving behind a vast hole, the caldera.52019江苏卷With their patience and efforts, they successfully developed a combination (combine) of artificial breeding (人工繁殖) and natural reproduction.6
3、2018江苏卷The attraction of the Cloisters museum and gardens lies in the fact that its collections date from the Middle Ages.72018浙江卷Since then, this society has moved onward, never looking back, as the car transformed America from a farmbased society into an industrial power.82019浙江卷On the edge of the
4、 jacket, there is a piece of cloth which gives off light in the dark.92015福建卷If youre serious about wanting to live a healthy lifestyle, its extremely important to surround yourself with people wholl provide you with the proper emotional (emotion) support.102019全国卷On our way to the house, it was rai
5、ning so hard that we couldnt help wondering how long it would take to get there.阅读理解2019河北石家庄一中高一期末I used to think education was the most important thing in my life. Recently my attitude has begun to change, although I still hold that it is essential for everyone in the world today. As a top junior
6、student in my college, I was asked to make a speech on how to learn English well. Standing in front of the audience and facing so many freshmen, I was trembling. I didnt remember any words that I had prepared. I ran out of the conference room without finishing my speech, leaving everyone puzzled. I
7、cried that night in my room, feeling that I was a loser. Studying takes up so much of my time that I feel unable to really develop myself. I am just storing knowledge, yet I fail to communicate with others. I have received many awards in school, but they dont necessarily reflect anything about me. I
8、 dont know how to socialize. When I leave school I fear I will be of no use to society. I realize that everyone has his own way of living. I want to change my lifestyle. Of course I will keep studying. Yet I plan to look for a parttime job, which might turn out to be a good chance to get to know soc
9、iety. I still believe that working my hardest makes me happy. I will still stay on in college. But I will not allow it to shelter me from the real world.【语篇解读】作者由于紧张未能完成在大一新生面前的演讲,在伤心的同时也认识到自己的不足,决定加强锻炼,让自己更适应社会。1The underlined word “essential” in Paragraph 1 probably means _. Aimpossible Bunnecessa
10、ry Cmost important Dmost useful答案与解析:C词义猜测题。根据文章第一段第一、二句可推测,虽然作者现在不再认为教育是人生中最重要的事了,但教育仍是人们生活中不可或缺的一部分,因此essential在这里可理解为most important(非常重要的),故选C项。2What can we learn from the passage?AThe author comes to know how important it is to make some money.BThe author realizes that it is more important to de
11、velop oneself than just to learn knowledge.CThe author does not think education is a most important thing in her life any more.DThe author thinks that communicating with others is more important than education.答案与解析:B推理判断题。根据文章第二段的内容可知作者计划在继续学习的同时,做一份兼职来进一步提高自己适应社会的能力,故选B项。3Why does the author feel
12、fearful that she will be of no use to society? ABecause she is unable to develop herself. BBecause studying takes up too much of her time. CBecause she does not know how to communicate with others. DBecause she feels that she is a failure.答案与解析:C细节理解题。根据第一段中“I am just storing knowledge, yet I fail t
13、o communicate with others. I dont know how to socialize.”可知选C项。.完形填空2019河北石家庄一中高一期末Many years ago, Dad worked as a farmhand (农场工人). At that time, he had a horse. Every Saturday he _1_ to the town after dinner and spent a few hours on social _2_ with other farmhands, such as drinking, chatting, and p
14、laying cards in the caf. On Saturday evenings, the caf was _3_ because many farmhands were there. Before midnight Dad returned home on his horse, quite satisfied with his _4_. In his words, he _5_ thought of changing his job. At the age of 31, Dad married my mother who was a schoolteacher. In the fo
15、llowing spring I came _6_ into the world. Life became hard, so my mother felt _7_. She told Dad that they must make a _8_. My mother had _9_ of how some famous persons, especially Thomas Edison who was born in a poor family, fought against fate and achieved success and _10_. And she _11_ that I woul
16、d some day become a great leader _12_ men or cities and Dad should be a successful businessman. So she _13_ Dad to give up his job as a farmhand, sell his horse and _14_ a small business of his own. And I went to high school and college. She even sent me abroad for _15_ education when I graduated fr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422177.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
