分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测三Developingideas外研版必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:422200
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 新教材 高中英语 UNIT5Ontheroad 课时 跟踪 检测 Developingideas 外研版 必修 第二
    资源描述:

    1、课时跟踪检测(三) Developing ideas一、语言基础训练.单词拼写1Some schools will have to make adjustments in agreement with the national soccer/football (足球) reform.2It is known to all that there are seven_continents (大洲) on the earth.3Of course, you should also choose the right vehicle (交通工具)4We want to give some money t

    2、o this project so that the number of those_deer (鹿) in China can be increased.5I had a fantastic (极好的) time with you and your family. .单句语法填空1It will be your turn then_to_help (help) others and be their source of strength. 2The Qixi Festival is coming, I cant wait for your gift.3Cheer Mary up,_and t

    3、hings will work out for the best.4Do telephone me as often as you can. I dont want to lose touch with you. 5Lily was about_to_study (study) when someone knocked at the door. 6If you apply yourself to study, you can make_it.选词填空 1Whats_more,_you must take good care of the things that can keep your he

    4、art warm.2Children, when exposed to an Englishspeaking atmosphere, will pick_up the language much more easily.3The mothers are frightened of the children going camping, for they may get_lost in the mountain.4All I want to do now is go home and fall_asleep.5They_keep_in_touch_with each other through

    5、the Internet.6I cant go to the cinema with you tonight as I have_masses_of work to do.完成句子 1I think he misses her terribly. You might cheer_him_up. 我觉得他太想念她了。你也许能使他振作起来。2Their latest product is aimed at_the_mass_market. 他们的最新产品瞄准了大众市场。3Since he has been out of work for a long time, he_cant_wait_to_g

    6、et_a_new_job.由于他失业已很长时间了,因此他急需一份新工作。4._It_is_with_your_generous_help_that I firmly believe that I will adapt to the college life as soon as possible.正是你慷慨的帮助,我坚信我会很快适应大学生活的。5. I was on my way to the bookstore and was_waiting_for_the green_light_at a_crossing_when a girl of about ten was knocked down

    7、 by a passing car, which drove off quickly. 我去书店的路上,在一个十字路口等绿灯,这时一个大约十岁的女孩被一辆驶过的车撞倒了,车辆迅速开走了。二、语篇阅读训练.阅读理解AAs I stuck in the mud (泥), with my bike on top of me, I wondered what had forced me to come here. Madagascar is not a good place for a cycling holiday:one of the worlds poorest countries, only

    8、11 percent of roadway is paved (铺). South of the town of Antalaha, where I started, the road was in worse condition.I appeared from a week in the wilderness and reached the start of the Route National 5 at Maroantsetra, but my dream of a smooth road and speed was suddenly destroyed by mud. The “wors

    9、t road in the country” changed my bicycle into a burden (负担) for days. Finally, I_was_claimed_by_the_road. Tired. Alone.As I wiped (擦) the mud from my face and looked upwards, I was greeted by a Malagasy man. He helped me stand up and smiled playfully while he pointed to my bike, which sat next to h

    10、is. I started again. But I fell again in the mud. Angrily, I told him to go on, but if he understood he showed no sign of it. His smile forced me back onto the bike. We continued like this for hours. But I fell less. Studying my quick guide, slowly I learned. As we passed through a village, a group

    11、of children saw me and shouted loudly. His only words were:“Their parents tell them white people steal and eat them. Funny, no?”I tried to ask why, but he had already set off.I tried to catch up; as I got closer, he took it as a challenge and sped up. We raced along the road. I rode a little faster

    12、and I was just behind, about to catch up with him. With a smile, he sped up and was away, leaving me breathless.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了作者在非洲马达加斯加骑行遇到困难的时候,一位当地人激励作者继续骑行的故事。1What was in the authors mind when he was in the mud?AHe considered his experience a special pleasure.BHe made up his mind to cont

    13、inue challenging himself.CHe tried to think out a new road for cycling in Antalaha.DHe regretted having the cycling holiday in Madagascar.解析:选D推理判断题。根据第一段中的“I wondered what had forced me to come here”及下文对马达加斯加当地路况的介绍可知,作者来到这里骑行发现路况很差,这让他后悔不已。2What does the underlined sentence in Paragraph 2 mean?ATh

    14、e author chose another road.BThe author decided to ask for help.CThe author lay on the road for a rest.DThe author had no confidence to ride on.解析:选D句意理解题。根据第二段中的“but my dream of a smooth road . for days”及“Tired”可知,泥泞的道路使作者疲惫不堪,让他失去了继续骑行的信心。3How did the Malagasy man help the author?ABy showing him t

    15、he right way.BBy wiping the mud from his bike.CBy riding in front of him all the way.DBy teaching him how to ride in the mud.解析:选C推理判断题。根据第三段中的“Studying my quick guide”及第四段中的“I tried to catch up; as I got closer, he took it as a challenge and sped up.”可知,那个马达加斯加男人一直在作者前面骑行来鼓励他。4Whats the best title

    16、for the text?AA lonely tripBA bicycle raceCA lesson in cyclingDA road in Madagascar解析:选C标题归纳题。根据文中作者在马达加斯加骑行遇到困难时受到一位当地人的帮助可知,作者从中受益匪浅。BThis journey began this morning almost an hour later than I had planned, although I had completed my packing before eight oclock. I was quite clear about the fact t

    17、hat once I left, my house would stand empty for probably the first time since the day it was built. It was a strange feeling and perhaps explains why I was leaving so late, walking around the house many times over, checking one last time to see that all was in order.It is hard to explain my feelings

    18、 once I did finally set off. As I drove further and further from the house, I found the surroundings (周围的事物) grow unrecognizable. I began to have a feeling of unease mixed with excitement. I took a turning and found myself on a road circling the edge of a hill. I could sense the steep (陡峭的) drop to

    19、my left. I felt a sense of alarm that I was perhaps not on the correct road at all, but speeding off in the wrong direction into a wilderness. It was only the feeling of a moment, but it caused me to slow down. And even when I was sure I was on the right road, I felt forced to stop the car a moment

    20、to think carefully.I decided to step out and stretch (伸展) my legs a little. On the one side of the road, thickets and small trees rose sharply, while on the other I could now see the distant countryside and a town nearby.I walked a little way along the roadside, when I heard a voice behind me. Until

    21、 this point I had believed myself quite alone and I turned in some surprise. Sitting on the large stone was a thin, whitehaired man, He called to me again and signaled me to join him. For a moment. I took him for a homeless man, but then I saw he was just some local man enjoying the fresh air and su

    22、mmer sunshine, and saw no reason not to do so.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了作者在旅行途中复杂的情感。5Why did the author set off later than planned?AHe repeatedly checked the house.BHe was feeling sad about leaving the house.CPacking his belongings took longer than expected.DThere was no one to help him get everything r

    23、eady.解析:选A细节理解题。根据第一段中的“perhaps explains why I was leaving so late, walking around the house many times over, checking one last time to see that all was in order”可知,作者因为不断检查屋子因此导致动身较晚。这里需要注意B项,作者提到It was a strange feeling,但并没有说是因为离开家太伤感。6What caused the author to start driving more slowly?AThe road

    24、had become steep.BHe realized he was driving too fast.CThe beautiful scenery attracted him.DHe suddenly feared that he might get lost.解析:选D细节理解题。根据第二段中的“I felt a sense of alarm that I was perhaps not on the correct road at all”和“it caused me to slow down”可知,作者害怕自己走错路因此才开得慢了下来。7When the author walked

    25、 out of his car, he _.Adidnt expect to see anyoneBdidnt want to speak to anybodyCdidnt know there was a town nearbyDcouldnt see anything because of the tree解析:选A细节理解题。根据最后一段中的“Until this point I had believed myself quite alone”可知,作者以为就自己一个人在路上,没有想到会遇到任何人。8What was the authors attitude to his trip?AH

    26、e just wanted to finish it.BHe felt unable to continue it.CHe regretted having started it.DHe had mixed feelings about it.解析:选D推理判断题。根据第二段中的“It is hard to explain my feelings”, “I began to have a feeling of unease mixed with excitement”以及“stop the car a moment to think carefully”可知,作者对于此次旅行情感复杂。.阅读七

    27、选五The first time I went abroad was when I went to London, It was in the summer holidays about five or six years ago and I went with my friends. _1_, so we decided to travel by coach. We left at five oclock in the morning and the journey to London took about sixteen hours.We stayed in London for thre

    28、e days, in a youth hostel (青年旅社) not far from the centre._2_. The beds were not very comfortable and the bathroom was very small but it had a wonderful view overlooking the Thames._3_. First, we went to see all the famous sites: Big Ben, Piccadilly Circus, and Buckingham Palace. Then we went shoppin

    29、g in Oxford Street. On the last day my friends and I went to Camden Market. You can buy all kinds of jewellery (珠宝) and clothes there. _4_. It was really sunny in the afternoon, so we went to watch a football game. Unfortunately, I think the ring fell out of my pocket during the game, and I had to b

    30、uy another one._5_, although the youth hostel was not perfect. Next time, I will stay at the Ritz but I will never feel as excited as I did that first time.AI really enjoyed visiting LondonBI bought a silver ring for my sisterCWe were all very excited on the coachDThe plane and train were quite expe

    31、nsiveEWhile we were in London we walked a lotFMy friends and I had a big room on the top floorGIve been back to London several times since then语篇解读:本文是一篇记叙文。作者在文中讲述了自己的第一次国外旅行。1选D根据该空后的“so we decided to travel by coach”可知,由于火车和飞机太贵,因此作者他们才选择乘坐长途汽车。2选F根据空前一句中的“a youth hostel”和空后一句中的“The beds . the ba

    32、throom . ”可知,F项符合语境。3选E根据该空后的“we went to see all the famous sites”和“we went shopping in Oxford Street”可知,我们在伦敦走了不少路。4选B根据空前一句“You can buy all kinds of jewellery (珠宝) and clothes there.”和下文中的“I think the ring fell out of my pocket”可知,作者在Camden Market给姐姐买了一枚银戒指。5选A最后一段是作者对他伦敦之行的总结,因此A项符合此处语境。三、阅读表达训练.

    33、阅读文章回答问题When you go on a trip to America, you will see the word Motel on signs and notice boards. It is made up of “motor” and “hotel” and it is really a hotel for people who arrive by car (however, you dont a need a car to stay at one). You have to pay when you arrive for your room, which usually h

    34、as a bath. Meals are not provided but there will certainly be a cafeteria (自助餐馆). Americans eat a lot of salads and sandwiches. Along the main roads there are a lot of motels. Each tries to offer more than the others. Some provide television in every bedroom; others have swimming pools and so on. Mo

    35、tels are especially useful when you are in the country, far from a town or city. You will also find them in big national parks.In these great national parks, you may meet guests you dont expect to see. An American friend told me a short story. In the middle of a moonless night, she heard strange noi

    36、ses outside her motel window in the Yellowstone National Park in Wyoming. Thinking it might be a thief, she jumped out of bed, opened the door and moved slowly towards a dark shadow. As she got close, she saw the thief. She was dreadfully frightened: it wasnt a human thief it was a big black bear. T

    37、he bear was turning over some empty tins with its paws, looking for tasty bits of food. My friend decided to leave that particular thief alone!There are also, of course, places called “rooming houses”, where they provide lodges (客房). You will see such signs as Tourists or Rooms Rent, and you could t

    38、ry one of these. A word of warning looking for a room in New York during the tourist season is like looking for gold on the moon!Questions:1What do motels provide for us when we go on a trip to America?Bath,_swimming_pools_and_TV.2What does Paragraph 2 mainly tell us?We_may_meet_animals_in_national_

    39、parks.3What can we learn from the last paragraph?_In_New_York_during_the_tourist_season_it_is_difficult_to_find_a_room.依据题目要求写作假如你上周去北京旅游了,并参观了长城。请根据以下的信息要点写一篇英语短文,介绍该景点并谈谈你的参观感受。历史有两千多年的历史。特点世界上最长的城墙,长6 000多千米。建筑材料主要为石头、砖头,修建工作都是人工进行。主要用于防御外来入侵者(invader),沿墙每隔几百米就有烽火台(watchtower)。现状世界著名旅游景点之一,每年吸引许多

    40、外国游客到长城观光旅游。注意:1.词数80左右;2可适当增加细节,以使行文连贯。参考范文:Last week, I went to Beijing and visited the Great Wall. Its so wonderful that people often say no visit to Beijing is complete without a visit to the Great Wall.The Great Wall, which is more than 6,000 kilometers long, is the longest wall in the world. I

    41、t has a history of more than 2,000 years. It is made of stone and bricks and almost all the construction was done by hand without any machine. As the wall was built to defend the country against foreign invaders, there were watchtowers every few hundred meters along the wall. Now,the Great Wall is such a famous place of interest in China that it attracts many visitors every year.If you have a chance to visit it, you will be delighted with the great tourist attraction.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年新教材高中英语UNIT5Ontheroad课时跟踪检测三Developingideas外研版必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422200.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1